Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: Lost - season 6 (final)

Τι σας αρεσε μπορειτε να μου πειτε ? Δηλαδη ποιο μυστικο απο αυτα που μαθαμε σε αυτο το επεισοδιο ηταν ανταξιο ?

Αμ αυτο το φως......

λοιπον εμενα μου αρεσε αυτη που εκανε την μανα των 2 αδερφων ωραια γκομενα ηταν τι λετε?:smash:

Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Καλημέρα στους LOSTmaniacs.

Την βλέπω από το πρώτο επεισόδιο την σειρά,και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής υπήρχαν σημεία που ξενέρωνα.Αλλά μήπως τελικά δεν έπρεπε να έχουμε τόσο μεγάλες προσδοκίες και απλά να το απολαύσουμε;
Είμαι παραπάνω από σίγουρος ότι δεν θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που μας δημιουργήθηκαν έξι σχεδόν χρόνια τώρα,αλλά δεν με χαλάει.
Αυτή δεν είναι και η ουσία που μας κρατάει τόσο καιρό κολλημένους μ'αυτήν την σειρά;

"ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ"

Αυτά κατά την ταπεινή μου άποψη.....

Υ.Γ Θα μου λείψει όταν τελειώσει.

Το φως ειναι η γνωση... λεω εγω τωρα !!!
Η γνωση που πρεπει να μεινει κρυφη , γιατι μονο δυστυχια φερνει.... τι λεω παλι ο ανθρωπος -bye-

Τι σας αρεσε μπορειτε να μου πειτε ? Δηλαδη ποιο μυστικο απο αυτα που μαθαμε σε αυτο το επεισοδιο ηταν ανταξιο ?

Αμ αυτο το φως......

Ο τροχός και φυσικά το ποιοί ήταν τελικά οι σκελετοί. Επίσης πως δημιουργήθηκε ο καπνός.....

Το φως ειναι η γνωση... λεω εγω τωρα !!!
Η γνωση που πρεπει να μεινει κρυφη , γιατι μονο δυστυχια φερνει.... τι λεω παλι ο ανθρωπος -bye-

:D

Αντε φτιαξε καμια πατεντα εσυ για την καμερα. Εκει εχεις δημιουργικη φαντασια.

Μας αλλαξανε τα φωτα ....με το ηλιθιο ευρημα του φωτος...

Δεν νομίζω οτι θα το αφήσουν έτσι το φως. Αν το αφήσουν έτσι είναι όντως μπάλωμα. Αλλά νομίζω σε αυτό το επεισόδιο θέλαν να δείξουν την ιστορία μεταξύ των δυο αδερφών. Νομίζω η μάνα δεν ήξερε τι είναι το φως η ίδια, ή δεν ήθελε να τους εξηγήσει ακριβώς. Η μόνο ο ΜΙΒ να κατάλαβε γιαυτό και έφτιαξε τον τροχό.

Εμμένω στα σωματίδια... χεχε

Παντως η μανα ηταν και αυτη καπνος ετσι ??? Αλλιως πως τους κατεσφαξε στην κατασκηνωση ??

όσον αφορά το φως, το μυαλό μου πήγε στο απολλώνιο φως που έλεγαν στην αρχαιότητα:

Ο θεός Απόλλων σχετίζεται από τους θρησκευτές του με τη Νεότητα και το Κάλλος (επειδή ως Ήλιος ξεπροβάλλει αιωνίως νέος την κάθε αυγή και στη συνέχεια με το φως του καταδεικνύει όλα τα επί γης ωραία και «θαυμαστά». Σχετικές επικλήσεις του οι Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Τελειότατος, Φάνης, Χαροποιός), με την Ιατρική και την Θεραπευτική (επειδή το ηλιακό φως χαρίζει υγεία, απολυμαίνει, και επίσης αυξάνει τα υγιεινά και θεραπευτικά φυτά.

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

όσον αφορά το φως, το μυαλό μου πήγε στο απολλώνιο φως που έλεγαν στην αρχαιότητα:

Ο θεός Απόλλων σχετίζεται από τους θρησκευτές του με τη Νεότητα και το Κάλλος (επειδή ως Ήλιος ξεπροβάλλει αιωνίως νέος την κάθε αυγή και στη συνέχεια με το φως του καταδεικνύει όλα τα επί γης ωραία και «θαυμαστά». Σχετικές επικλήσεις του οι Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Τελειότατος, Φάνης, Χαροποιός), με την Ιατρική και την Θεραπευτική (επειδή το ηλιακό φως χαρίζει υγεία, απολυμαίνει, και επίσης αυξάνει τα υγιεινά και θεραπευτικά φυτά.

Εμένα πάντως αυτό με καλύπτει....:SFGSFGSF:

Να δείτε που όλο και κάτι θα μας "σκάσουν" από Ελληνική Μυθολογία στο τέλος....
Για τον καπνό τώρα δεν νομίζω να ήταν η ίδια,μάλλον είχε κάποιον τρόπο να τον ελέγχει,όσο ίσχειε το "άβατο" στην σπηλιά με το φως.
Γι'αυτό και ζήτησε από το "καλό γιο της" να μην μπει ποτέ εκεί.

Πάντα Φιλικά...

χμμ, μπορεί όντως...
πάντως τα έχουν κάνει αχταρμα. Ελληνική μυθολογία, Αιγυπτιακή (άγαλμα Taweret), κβαντομηχανική, πυρηνική φυσική (με την βόμβα υδρογόνου), ανώτερα μαθηματικά - γεωμετρία (με το εκκρεμές), θεωρία του χάους, μαύρες τρύπες, παράλληλα σύμπαντα, αυτή δεν είναι σειρά, είναι τελευταίο έτος Πανεπιστημίου.

Τελικα να δειτε που θα ειναι ολα ενα ονειρο οπως ηταν η πρωτη θεωρια και θα μεινουμε καγκελο !!:D

Θα τελειώνει με τον Τζακ να ξυπνά από το όνειρο και να βρίσκεται στην πτήση 815. Τότε, το αεροπλάνο θα αρχίσει να αναταράζεται και θα πέφτουν οι τίτλοι τέλους... :flipout: :flipout: