Τι σας αρεσε μπορειτε να μου πειτε ? Δηλαδη ποιο μυστικο απο αυτα που μαθαμε σε αυτο το επεισοδιο ηταν ανταξιο ?
Αμ αυτο το φως......
Τι σας αρεσε μπορειτε να μου πειτε ? Δηλαδη ποιο μυστικο απο αυτα που μαθαμε σε αυτο το επεισοδιο ηταν ανταξιο ?
Αμ αυτο το φως......
Το φως ειναι η γνωση... λεω εγω τωρα !!!
Η γνωση που πρεπει να μεινει κρυφη , γιατι μονο δυστυχια φερνει.... τι λεω παλι ο ανθρωπος![]()
Παντως η μανα ηταν και αυτη καπνος ετσι ??? Αλλιως πως τους κατεσφαξε στην κατασκηνωση ??
Μπα, δε νομίζω...
Αντε φτιαξε καμια πατεντα εσυ για την καμερα. Εκει εχεις δημιουργικη φαντασια.
Μας αλλαξανε τα φωτα ....με το ηλιθιο ευρημα του φωτος...
όσον αφορά το φως, το μυαλό μου πήγε στο απολλώνιο φως που έλεγαν στην αρχαιότητα:
Ο θεός Απόλλων σχετίζεται από τους θρησκευτές του με τη Νεότητα και το Κάλλος (επειδή ως Ήλιος ξεπροβάλλει αιωνίως νέος την κάθε αυγή και στη συνέχεια με το φως του καταδεικνύει όλα τα επί γης ωραία και «θαυμαστά». Σχετικές επικλήσεις του οι Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Τελειότατος, Φάνης, Χαροποιός), με την Ιατρική και την Θεραπευτική (επειδή το ηλιακό φως χαρίζει υγεία, απολυμαίνει, και επίσης αυξάνει τα υγιεινά και θεραπευτικά φυτά.
Γι'αυτό και ζήτησε από το "καλό γιο της" να μην μπει ποτέ εκεί.
Πάντα Φιλικά...
Τελικα να δειτε που θα ειναι ολα ενα ονειρο οπως ηταν η πρωτη θεωρια και θα μεινουμε καγκελο !!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.