Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Δε χρειάζεται να τους δεις σε dvd. Ένα επεισόδιο την ημέρα αρκεί για χαλάρωση και γέλιο. Στην αρχή μόνο θα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, επειδή θα ξαναθυμηθείς την κοροιδία και θα εξοργιστείς, αλλά μετά από λίγο που θα ηρεμήσεις, το γέλιο είναι εγγυημένο.

Αντιθέτως με εσάς μόνο ανατριχίλα σε κάθε επεισόδιο όταν τύχει και δω κανένα ξανά, ειδικά τώρα που ξέρω όλο το story και τα συνδέω όλα μεταξύ τους υποκλίνομαι στην ευφυΐα τους.
Μεγάλη σειρά σημείο αναφοράς....

Αλλα αυτά είναι όπως τα βλέπω εγώ όμως και καμμία απαίτηση να ισχύει για όλους το ίδιο. Στην τελική μια δραματική TV σειρά sci fi είναι και όχι ντοκιμαντέρ για τις σαλαμάνδρες στην βόρεια Αφρική, όπως πολλάκις έχω ξαναπεί. Ξέρω τι θα δω και αυτό που θα δω είναι φτιαγμένο όσο καλύτερα θα μπορούσε να ήταν, ως έχει.

Πρεπει να εισαι ο μοναδικος Φρανκι που αισθανεσαι ετσι... Εγω αισθανομαι εξαπατημενος... Την σειρα την απολαμβανα 5 χρονια μεχρι που στο τελος τα εκαναν μανταρα, διοτι...δεν ηξεραν πως να το μαζεψουν!

Re: Lost - season 6 (final)

Πραγματικά....

Γνώμη μου ότι βασική τους πατάτα ήταν ότι παρέμειναν πολύ στους χαρακτήρες (ειδικά στο τέλος) ενώ τον κόσμο κρατούσε κυρίως το νησί. Και όταν το τέλος ήταν αρκετά χλιαρό προς το νησί, αντί να παραμείνουν στους χαρακτήρες και να δώσουν κάτι δυνατό, δώσανε κάτι αρκετά χλιαρότερο και γλυκανάλατο και για αυτούς.

Χτίσανε χαρακτήρες και μυστήρια 5μιση σεζόν και στην τελευταία μισή κάνανε τρομερά απλουστευμένες και ρηχές αποκαλύψεις που απογοήτευσαν πολλούς. Χώρια ότι δώσανε την αίσθηση ότι δεν είχαν ιδέα που θα πάνε τελικά και τι θα δώσουν στον κόσμο. Γεγονός που φάνηκε και με την κυκλοφορία του έξτρα μίνι επεισοδίου που βγήκε απλά σαν ξερό μπάλωμα και απλά απέδειξε ότι δεν ήταν σοβαρά μελετημένα τα επεισόδια και ότι έπρεπε να πούν και άλλα πράγματα για να είναι ολοκληρωμένο το έργο.

Δεν αντιλέγω ότι ήταν πολύ προσεγμένη, πυκνή και καλοφτιαγμένη σειρά. Απλά ίσως κάπου χάσανε το νόημα και πέσανε σε παγίδες για χάρη των χρημάτων και της τηλεθέασης...

Re: Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Πρεπει να εισαι ο μοναδικος Φρανκι που αισθανεσαι ετσι... Εγω αισθανομαι εξαπατημενος... Την σειρα την απολαμβανα 5 χρονια μεχρι που στο τελος τα εκαναν μανταρα, διοτι...δεν ηξεραν πως να το μαζεψουν!

Πως να μην νιώθω εξαπατημένος για 6 χρονια να μετρώ τα λεπτά για το επόμενο επεισόδιο, ώρες ατέλειωτες στα forum, και τους δημιουργούς να επιμένουν ότι όλα έχουν μια λογική εξήγηση......
Και το χειρότερο είναι ότι έπεισα γυναικα και φίλους να το παρακολουθούν σαν την κορυφαία σειρά όλων των εποχών.:frusty:

Τι να πω, κι εγώ και το έτερον ήμισυ και οι κουμπάροι μας που τους υποδείξαμε την σειρά από τον 3ο κύκλο και ξενυχτούσαμε να "προλάβουμε" τα τρέχοντα επεισόδια το απολαύσαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή, feel so lucky about it!

Είμαι από αυτούς που βρίσκονται στο κέντρο σε ότι αφορά το φινάλε. Ούτε μου άρεσε, ούτε με απογοήτευσε. Απλά η σειρά απλώθηκε τόσο πολύ που στο τέλος δεν μαζευόταν και άφησε πολλά κενά. Είχαν μια ολόκληρη σεζόν (6) να δώσουν εξηγήσεις και αυτοί προχωρούσαν σαν χελώνες για να κάνουν σπριντ στα τελευταία επεισόδια. Βάλαμε και μια σπηλιά με ένα λαμπατέρ και ένα πώμα, μιλήσαμε για το καλό και το κακό και μετά άντε γεια.

Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα δεν ήταν το φινάλε, αλλά το ότι η σειρά είχε ξεχειλώσει απελπιστικά μετά την 3η σεζόν. Επειδή "πουλούσε" και έπρεπε να συνεχίζεται πάση θυσία, γίνονταν όλο και εξωφρενικότερα και άσχετα μεταξύ τους πράγματα, και φυσικό είναι να μην μπορούν μετά, ούτε να μαζευτούν, ούτε να εξηγηθούν όλα.

Έτσι εξηγείται και η τοποθέτηση των δημιουργών της σειράς (δεν θυμάμαι πού, το είχα διαβάσει όταν η σειρά τελείωσε και βαριέμαι να το ξαναψάχνω) ότι το φινάλε το είχαν σκεφτεί έτσι από την αρχή. Φυσικά: αυτά που ΔΕΝ είχαν σκεφτεί από την αρχή, ήταν οι εξελίξεις του 4ου και του 5ου κύκλου!

Αν τα δύο π.χ. τελευταία επεισόδια "φοριούνταν" στον 3ο κύκλο, η σειρά θα ήταν μια χαρά και αξιοπρεπής. Με το μαύρο χάλι του 6ου κύκλου, χάλασε όλη η εντύπωση.

Τελικα αυτη η σειρα επρεπε να εχει γινει κωμωδια. Το καταλαβαν εστω και αργα οι παραγωγοι.

Eπιτελους !!!! νεο υλικο παρουσιαστηκε στην COMIC CON 2011 οπου αποκαλυπτεται το ονομα του ανθρωπου με τα μαυρα !!!
Χαχα καλο.
Οι ιδιοι ηθοποιοι δεν ειναι? Προκετιαι για μονταζ γιατι δεν μπορω να καταλαβω.

Φυσικα οι ιδιοι. Μονταραν μια σκηνη απο τον πρωτο κυκλο (νομιζω) με πλανα που γυρισαν οι δυο ηθοποιοι ειδικα για την Comic Con.

Θεωρω οτι ειμαι τυχερος που εχω δει μονο τις πρωτες 2 σαιζον.

Την τριτη μολις αρχισαν να παρατραβανε το σεναριο μεχρι εκει που δεν παιρνει την σταματησα,

Ειδα φανατικα και τους 6 κυκλους, αγωνιουσα για το ποτε θα βγει νεο επεισοδιο, δεν μου αρεσαν ο 5ος και ο 6ος και ψιλοξενερωσα με το φινάλε, ισως επειδη ετσι περιπου το φανταζομουν.

Περιμενα κατι παραπανω, αλλα τελικα ειχε περισσοτερη σημασια το ταξιδι παρά ο προορισμος, κατι οχι απαραιτητα αρνητικο

Φυσικα αν οι δημιουργοι ειχαν διατηρησει πληρη ελεγχο, θα μιλουσαμε για αλλη σειρα, 4 το πολυ 5 "σφιχτων" κυκλων και ισως με διαφορετικο φινάλε.

Όπως λέει και κάποιο παλικάρι στο youtube

"LOST was not a show. LOST was an experience; a journey."

Μακάρι να βγει κάτι τουλάχιστον στο μισό της ίδια επιτυχίας.... ακόμα ψάχνω....

το προβλημα των παραγωγων ηταν το φορουμ,εκει ειχε δωθει καθε πιθανη εξηγηση,που στο τελος δεν υπηρχε κατι που δεν εχει σκεφτει κανεις!
Οποτε δεν ηξεραν πως να τελειωσουν τη σειρα με κατι πρωτοτυπο,με αποτελεσμα αυτη τη νεροβραστη αηδια που ειδαμε.

Θεωρω οτι ειμαι τυχερος που εχω δει μονο τις πρωτες 2 σαιζον.

Την τριτη μολις αρχισαν να παρατραβανε το σεναριο μεχρι εκει που δεν παιρνει την σταματησα,

Ακριβώς αυτο έκανα και εγώ.
Ειδα και τα 2 τελευταία επεισοδια του 6ου.Επικύρωσα την επιλογή μου ...

το προβλημα των παραγωγων ηταν το φορουμ,εκει ειχε δωθει καθε πιθανη εξηγηση,που στο τελος δεν υπηρχε κατι που δεν εχει σκεφτει κανεις!
Οποτε δεν ηξεραν πως να τελειωσουν τη σειρα με κατι πρωτοτυπο,με αποτελεσμα αυτη τη νεροβραστη αηδια που ειδαμε.

Το πρόβλημα των παραγωγών ήταν ότι είχαν δηλώσει ότι δεν θα έχει εξωγήινους ή μεταφυσικά φαινόμενα. Έτσι δεν μπορούσαν να δώσουν καμία λογική εξήγηση εκτός από αυτή που δόθηκε.
Οτιδήποτε άλλο θα ήταν μεταφυσικό.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από το ξενέρωμα στο τέλος, η σειρά μας κράτησε άνετα 6 κύκλους. Πολύ καλό σενάριο, πρωτότυπο και πολύ καλή παραγωγή.
Το ότι τα σκατώσανε στο τέλος δεν αλλάζει την ποιότητα του υπόλοιπου.