Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

Και μένα μου την έχει βιδώσει στα τελευταία επισόδια,έτσι όπως πάει η ιστορία.

Παιδιά σοβαρά σας μιλάω,όταν πρωτοείδα Lost πριν 3-4 χρόνια,είπα ότι είναι η καλύτερη σειρά που υπάρχει,και ακόμα το πιστεύω,αλλά την κατέστρεψαν με αυτήν την συνέχεια που είχε από την σεζόν 2 έως τώρα.

Επίσης είναι ενοχλητικό το ότι πάνε να χωρέσουνε άπειρα flash-forwards που δεν ενδιαφέρουνε τους μισούς,σε ένα επισόδιο 40-60 λεπτά,και να προχωράει η σειρά ένα βήμα σε 5 επισόδια,επειδή τους ήρθε να το τελειώσουν στην 6η σεζόν.

Πχ ας πούμε
το ότι θα μαθαίναμε ότι ο Jack είχε αδερφή την Clair προφανώς,ή ότι ο Jacob τους είχε διαλέξει από μικρούς να πάνε στο νησί,το βρίσκω απολύτως ξενέρα σαν storyline,και ποτέ μα ποτέ δεν το είχα φανταστεί.

Τώρα στο επόμενο επισόδιο που
μάλλον θα μπει ο καπνός/Locke μέσα στον ναό,θα πέσει χοντρό γέλιο,και ελπίζω να ερθεί στα ίσια της η σειρά,με λιγότερα flash forwards,και με περισσότερη δράση.

Μονο ο Χερλυ και το χιούμορ του κράτησαν το επεισόδειο.....ο Τζακ μόνο σε μένα έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα?

Νομίζω το λέτε αυτό γιατί δεν έχετε δώσει αρκετή σημασία στα πράγματα που μαθαίνουμε σιγά σιγά, που είναι πολλά. Απλά πρέπει να έχεις πολύ καλά την συνολική εικόνα της σειράς για να τα διακρίνεις. Ο σκοπός τους είναι να εξηγήσουν σχεδόν τα πάντα και να μην αφήσουν παρά μικρά και άσχετα πράγματα εκτός.

Δεν βρήκα δλδ κάτι περιττό στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Ας πούμε
μαθαίνουμε οτι οι εμφανίσεις του Christian στο νησί μέχρι τώρα, ειδικά αυτές που είχαμε θεωρήσει ώς εμφανίσεις του Jakob (πχ με την Claire στην καλύβα) ήταν ο MIB. Το γεγονός οτι πήρε την μορφή ενός ακόμα πτώματος (όπως ήταν το σώμα του Christian όταν πέσαν αρχικά) έχει σίγουρα μεγάλη σημασία στην ιστορία και θα δούμε πιστεύω το γιατί αργότερα.

Μετά τα σημάδια που συνεχίζει να βρίσκει ο Τζακ στο σώμα του στα flashsidewayς μας δείχνει οτι η πραγματικότητα αυτή δεν είναι απλά αυτό που φανταζόμαστε. Κάποια σχέση έχουν μεταξύ τους δεν είναι ασύνδετες.

Το οτι ο Jakob τους παρακολουθεί απο μικρούς το ξέραμε (εμείς, αυτοί όχι). Τώρα βλέπουμε έναν τρόπο που αυτό γινόταν. Ο Φάρος έχει συμβολική σημασία μεγάλη. Επίσεις βλέπουμε οτι οι αριθμοί αντιστοιχούν σε μοίρες. Οι γνωστοί αριθμοί που εμφανίζονταν παντού.
Εγώ προτιμώ αυτήν την διαδικασία που αρχίζουν και δείχνουν ένα ένα τα πράγματα που αποτελούσαν βασικά μυστήρια της σειράς καθώς οδηγούμαστε προς την τελική σύγκρουση, και δεν περιορίζονται μόνο στο να δείξουν τι θα γίνει. Το πως φτάσαν εκεί με ενδιαφέρει εξίσου (ίσως και περισσότερο) απο το ποιος θα είναι ο νικήτης.

Ας πούμε
Μετά τα σημάδια που συνεχίζει να βρίσκει ο Τζακ στο σώμα του στα flashsidewayς μας δείχνει οτι η πραγματικότητα αυτή δεν είναι απλά αυτό που φανταζόμαστε. Κάποια σχέση έχουν μεταξύ τους δεν είναι ασύνδετες.

Το οτι ο Jakob τους παρακολουθεί απο μικρούς το ξέραμε (εμείς, αυτοί όχι). Τώρα βλέπουμε έναν τρόπο που αυτό γινόταν. Ο Φάρος έχει συμβολική σημασία μεγάλη. Επίσεις βλέπουμε οτι οι αριθμοί αντιστοιχούν σε μοίρες. Οι γνωστοί αριθμοί που εμφανίζονταν παντού.

Απο οτι φαινεται αν δεχτουμε οτι η εναλλακτικη πραγματικοτητα του alternative universe εξελισσεται κανονικα τεινουν να ενωθουν οι "συνεπειες" με την πραγματικοτητα της πτωσης στο νησι.

Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον δηλαδη μας λενε σιγα σιγα ακομα και αν δεν επεσαν ποτε στο νησι.
Ακομα και αν δεν εκανε ποτε εγχειρηση σκουληκοειδιτιδας ο Τζακ εφοσον την εκανε στην πραγματικοτητα που το αεροπλανο της Οσεανικ επεσε η συνεπεια της -το σημαδι- ερχεται και στην alternative

Aυτο με τους αριθμους το ειδαμε στο περασμενο στην σπηλια. Μας το ξαναδειξαν να το εμπεδωσουμε μιας και μας τα ειχαν κανει κουδουνια με τα νουμερα στις πρωτες σαιζον. Αν και δεν μου αρεσει και πολυ η αιτιολογηση των νουμερων....οτι ειναι οι αριθμοι των υποψηφιων..

Μονο ο Χερλυ και το χιούμορ του κράτησαν το επεισόδειο.....ο Τζακ μόνο σε μένα έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα?

Συμφωνώ.

Ο Τζάκ με το δάκρυ έτοιμο σε κάθε σκηνή έχει καταντήσει αηδία.

Απο οτι φαινεται αν δεχτουμε οτι η εναλλακτικη πραγματικοτητα του alternative universe εξελισσεται κανονικα τεινουν να ενωθουν οι "συνεπειες" με την πραγματικοτητα της πτωσης στο νησι.

Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον δηλαδη μας λενε σιγα σιγα ακομα και αν δεν επεσαν ποτε στο νησι.
Ακομα και αν δεν εκανε ποτε εγχειρηση σκουληκοειδιτιδας ο Τζακ εφοσον την εκανε στην πραγματικοτητα που το αεροπλανο της Οσεανικ επεσε η συνεπεια της -το σημαδι- ερχεται και στην alternative

Aυτο με τους αριθμους το ειδαμε στο περασμενο στην σπηλια. Μας το ξαναδειξαν να το εμπεδωσουμε μιας και μας τα ειχαν κανει κουδουνια με τα νουμερα στις πρωτες σαιζον. Αν και δεν μου αρεσει και πολυ η αιτιολογηση των νουμερων....οτι ειναι οι αριθμοι των υποψηφιων..

Για τους αριθμούς μας είπαν οτι αντιστοιχεί ένας στον καθένα, δεν ξέραμε τί ακριβώς σημαίναν. Όχι οτι είμαστε και τώρα σίγουροι αλλά μπορούμε να υποθέσουμε οτι είναι οι μοίρες που αντιστοιχούσαν στην συσκευή στον φάρο. Βέβαια αν θυμάσαι στην 3η σεζόν κάποια στιγμή είχε ειπωθεί ο Τζακ δεν ήταν στην λίστα του Jakob. Ήταν και η πρώτη φορά που αναφέρθηκε η ύπαρξη του. Να δούμε τί ακριβώς σημαίνει και αυτό.

Πάντως αν δεχτούμε οτι αυτοί οι αριθμοί είναι οι αριθμοί των τελικών υποψηφίων πρέπει να δούμε γιατί εμφανίζονταν συνεχώς οι συγκεκριμένοι. Πιστεύω οτι δεν τελιώσαμε με αυτούς και θα αναφερθούν ξανά.

Οι πραγματικότητες νομίζω κάποια στιγμή θα ενωθούν ή η μια θα καταστραφεί τελείως. Γιατί η τελική έκβαση θα πρέπει να είναι καθολική και σταθερή, και αυτή η κατάσταση νομίζω είναι προσωρινή και ασταθής. Σαν δλδ η ενέργεια απο την έκρηξη της βόμβας στο σημείο εκείνο να δημιούργησε μια ενεργειακά ασταθή κατάσταση με δύο πραγματικότητες, που διατηρήται όσο ακόμα έχει ορμή απο την αρχική αντίδραση αλλα αργά η γρήγορα θα ενωθούν σε μια γιατί αυτή είναι η σταθερότερη ενεργειακή κατάσταση.

ΓΙα μένα το θέμα είναι οτι είχαν μαζέψει πολλά μυστήρια απο όλες τις προηγούμενες σεζόν που δεν τα αποκάλυπταν για να μην προδώσουν το τί συμβαίνει. Και τώρα που αρχίσαν οι αποκαλύψεις πρέπει να τις βάζουν και με τέτοιο ρυθμό που να μην γίνεται και υπερβολικό. Αλλα είναι πολλά που πρέπει να δείξουν και σίγουρα δεν θα είναι όλα στο ίδιο επίπεδο.
Μέχρι να δώ και το τελευταίο και να μπορώ να κρίνω την έκβαση και τον ρυθμό ολοκληρωμένα επιφυλάσομαι να κάνω την οποιαδήποτε κρίση, γιατί δεν ξέρω τί σημασία μπορεί να έχει κάτι που είδαμε και ποιά όχι. Μόνο να ελπίζω μπορώ οτι δεν με απογοητεύσει στο τέλος όπως κάναν άλλες σειρές με τα φινάλε τους.
ΤΟ καλό είναι οτι βλέπω οτι τουλάχιστον ήξεραν που το πήγαιναν απο νωρίς, και δεν δημιουργούν καινούργια πράγματα για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Μπορεί να μην μου αρεσει στο τέλος η εξήγηση που θα δώσουν αλλά τουλαχιστον μπορώ να τους αναγνωρίσω οτι κάνουν αυτό που είχαν σκοπό και όχι ότι προκύψει.

Last edited:

ΤΟ καλό είναι οτι βλέπω οτι τουλάχιστον ήξεραν που το πήγαιναν απο νωρίς, και δεν δημιουργούν καινούργια πράγματα για να εξηγήσουν τα ανεξήγητα. Μπορεί να μην μου αρεσει στο τέλος η εξήγηση που θα δώσουν αλλά τουλαχιστον μπορώ να τους αναγνωρίσω οτι κάνουν αυτό που είχαν σκοπό και όχι ότι προκύψει.

Εγω εχω σοβαρες επιφυλαξεις για αυτο. Αποκλειεται να εστησαν τοσο περιπλοκο σεναριο ή εστω τον σκελετο του απο την αρχη.

Δεν γινεται πιστεψε με . Πιθανον να ειχαν μια γενικη ιδεα αλλα λεπτομερειες οπως πχ τι ειναι ο μαυρος καπνος να πηραν υποσταση πολυ αργοτερα.

Καποτε παιζαμε ενα τετοιου ειδους περιπλοκο παιχνιδι. Advanced Dungeons&Dragons.

Εφτιαχνες ενα γενικο σεναριο στο οποιο εβαζες τους παιχτες μεσα να παιξουν και στην πορεια εξελισσες το σεναριο αναλογα με τις αντιδρασεις των παιχτων σου ωστε να κρατησεις το παιχνιδι σε καλο ρυθμο.

Και μεχρι το τελος ολα ηταν ευμεταβλητα.

Στοιχηματιζω οτι καπως ετσι εγινε και εδω..ειδικα αν σκεφθεις ποσα λεφτα παιζονται στις αντιδρασεις του κοινου και στα νουμερα τηλεθεασης.

Από τις εξηγήσεις που δώσατε παραπάνω,θυμάμαι πολλά πράγματα,όπως το τίποτα,το μηδέν,nada κτλ.:flipout:

Μου φαίνεται ότι πρέπει να περιμένω να τελειώσει και να βγει σε Blu-Ray να την πάρω να τις δω όλες μαζί,γιατί ένα-ένα επισόδιο και με το να μην θυμάμαι τα μισά από ότι έχω δει,δεν γίνεται δουλειά.

Το θέμα είναι ότι αν και δεν θυμάμαι,όταν ξαναδώ ένα επισόδιο δεν έχει νόημα γιατί με το που βλέπω την αρχή αρχίζω και θυμάμαι τι γίνεται.

(Ζητείται τρελογιατρός για forced amnesia :flipout: )

Μου φαίνεται ότι πρέπει να περιμένω να τελειώσει και να βγει σε Blu-Ray να την πάρω να τις δω όλες μαζί,γιατί ένα-ένα επισόδιο και με το να μην θυμάμαι τα μισά από ότι έχω δει,δεν γίνεται δουλειά.

Η καλυτερη λυση. 5 χρονια περασαμε με δαυτους δεν μπορει να τα θυμασαι ολα πια .

Εγώ θυμάμαι μόνο τα πολύ βασικά.. Π.χ. there was a hatch.. they blew it up.. μέχρι εκεί. :p

Τι έγινε στην τρίτη π.χ. σεζόν δεν μπορώ να θυμηθώ με την καμία.. :flipout:

Από την άλλη, είναι από τις σειρές που δεν θα μου κάνει εύκολα να την ξαναδώ αφού έχει ολοκληρωθεί, παρότι έχω τρελά κενά.

Καλά ναι δεν νομίζω οτι έιχαν γράψει τα πάντα απο την πρώτη μέρα.
Νομίζω οτι όταν το ξεκίνησαν είχαν μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό τους, το κεντρικό μοτίβο αν θες.
Το τελικό στάδιο της μάχης μεταξύ δυο πλευρών, one light and one dark που λέει και ο Locke στο πρώτο επεισόδιο.
Όπως προχωρούσε η σειρά προσθέταν και καινούργια στοιχεία ανάλογα με το πώς πήγαινε, πάντα σε συνάφεια όμως με τον κεντρικό άξονα.
Όταν πλέον σιγουρέψαν οτι θα είναι 6 σεζόν και τότε θα τελείωσει νομίζω πως αποφάσισαν σε έναν βασικό κορμό. Να ξέρουν δλδ πάνω κάτω τί βήματα έχουν να κάνουν μέχρι το τέλος. Μετά σε κάθε σεζον γράφαν την ιστορία προσπαθώντας να φτάσουν εκεί που ήθελαν, αφήνοντας σίγουρα περιθώρεια για αλλαγες αν έβλεπαν οτι κάτι δεν τραβούσε όπως περίμεναν.

Θεωρώ δλδ οτι όταν εισάγαν ένα καινούργιο στοιχείο της πλοκής το κάναν ξέροντας έστω και σε γενικές γραμμές τί είχαν σκοπό να κάνουν με αυτό. Όταν δλδ βρίκε ο Locke με τον Boone την καταπακτή, ήξεραν οτι αυτή θα ήταν ενας επιστημονικός σταθμός ενος οργανισμού που διέπρεψε τα 70s (θυμίζω τα βιντεάκια και το διαδικτιακό παιχνίδι τότε με τον Alvar Hanso και τον πίθηκο Joop). Όσα εξελίχθηκαν μέσα στην καταπακτή προφανώς και δεν είναι δυνατόν να τα είχαν αποφασίσει απο πρίν.
Αντίστοιχα όταν αναφέραν τον Jakob νομίζω είχαν πλέον καταλήξει στον γενικό κορμό και του τί είναι αυτός και η λίστα του.
Τον αεροδιάδρομο που καθαρίζαν ο Σώγιερ και η Κεητ στα κάτεργα, ήξεραν οτι κάποια στιγμή θα προσγειωθεί εκεί η πτήση της Ajjira.

Τέτοια πραγματάκια δείχνουν οτι δεν κάνουν πράγματα τυχαία και μετά ψάχνουν να βρούν πως θα τα βολέψουν.

Οτι δεν τα έχουν όλα αποφασίσει απο πριν είναι σίγουρο και υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα. Όπως το γιατί η Libby ήταν στο ψυχιατριο με τον Hugo. Ότι και αν είχαν σκοπό να μας δείξουν δεν το δείξαν ποτε. Ή πραγματα που δεν έχουν εξηγήσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το κάνουν. Όπως το γιατί οι προμήθειες της Dharma συνέχιζαν να πέφτουν στο νησί καμια 15αριά χρόνια μετά την εξολόθρευσή της απο τον Ben.

Ας πούμε χαρακτηριστικό παράδειγμα πλοκής που μπήκε χωρίς να ξέρουν γιατί και μετά την καλύψαν όπως όπως ήταν τα όνειρα της όπερας στο Galactica. Τέτοια πράγματα δεν έχουμε δει (ακόμα) στο Lost. Είναι ένα απο στοιχεία που εκτίμησα πιο πολύ απο όλα στην σειρά γιαυτό και περιμένω να δώ το όραμα των δημιουργών ολοκληρωμένο πρώτα. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός στον θεατή τους.

Εγώ θυμάμαι μόνο τα πολύ βασικά.. Π.χ. there was a hatch.. they blew it up.. μέχρι εκεί. :p

Τι έγινε στην τρίτη π.χ. σεζόν δεν μπορώ να θυμηθώ με την καμία.. :flipout:

Από την άλλη, είναι από τις σειρές που δεν θα μου κάνει εύκολα να την ξαναδώ αφού έχει ολοκληρωθεί, παρότι έχω τρελά κενά.

χεχε εγώ απο την άλλη έχω λιώσει... :slapface:

Καλά ναι δεν νομίζω οτι έιχαν γράψει τα πάντα απο την πρώτη μέρα.
Νομίζω οτι όταν το ξεκίνησαν είχαν μια συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό τους, το κεντρικό μοτίβο αν θες.
Το τελικό στάδιο της μάχης μεταξύ δυο πλευρών, one light and one dark που λέει και ο Locke στο πρώτο επεισόδιο.
Όπως προχωρούσε η σειρά προσθέταν και καινούργια στοιχεία ανάλογα με το πώς πήγαινε, πάντα σε συνάφεια όμως με τον κεντρικό άξονα.
Όταν πλέον σιγουρέψαν οτι θα είναι 6 σεζόν και τότε θα τελείωσει νομίζω πως αποφάσισαν σε έναν βασικό κορμό. Να ξέρουν δλδ πάνω κάτω τί βήματα έχουν να κάνουν μέχρι το τέλος. Μετά σε κάθε σεζον γράφαν την ιστορία προσπαθώντας να φτάσουν εκεί που ήθελαν, αφήνοντας σίγουρα περιθώρεια για αλλαγες αν έβλεπαν οτι κάτι δεν τραβούσε όπως περίμεναν.

Θεωρώ δλδ οτι όταν εισάγαν ένα καινούργιο στοιχείο της πλοκής το κάναν ξέροντας έστω και σε γενικές γραμμές τί είχαν σκοπό να κάνουν με αυτό. Όταν δλδ βρίκε ο Locke με τον Boone την καταπακτή, ήξεραν οτι αυτή θα ήταν ενας επιστημονικός σταθμός ενος οργανισμού που διέπρεψε τα 70s (θυμίζω τα βιντεάκια και το διαδικτιακό παιχνίδι τότε με τον Alvar Hanso και τον πίθηκο Joop). Όσα εξελίχθηκαν μέσα στην καταπακτή προφανώς και δεν είναι δυνατόν να τα είχαν αποφασίσει απο πρίν.
Αντίστοιχα όταν αναφέραν τον Jakob νομίζω είχαν πλέον καταλήξει στον γενικό κορμό και του τί είναι αυτός και η λίστα του.
Τον αεροδιάδρομο που καθαρίζαν ο Σώγιερ και η Κεητ στα κάτεργα, ήξεραν οτι κάποια στιγμή θα προσγειωθεί εκεί η πτήση της Ajjira.

Τέτοια πραγματάκια δείχνουν οτι δεν κάνουν πράγματα τυχαία και μετά ψάχνουν να βρούν πως θα τα βολέψουν.

Οτι δεν τα έχουν όλα αποφασίσει απο πριν είναι σίγουρο και υπάρχουν και τέτοια παραδείγματα. Όπως το γιατί η Libby ήταν στο ψυχιατριο με τον Hugo. Ότι και αν είχαν σκοπό να μας δείξουν δεν το δείξαν ποτε. Ή πραγματα που δεν έχουν εξηγήσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το κάνουν. Όπως το γιατί οι προμήθειες της Dharma συνέχιζαν να πέφτουν στο νησί καμια 15αριά χρόνια μετά την εξολόθρευσή της απο τον Ben.

Ας πούμε χαρακτηριστικό παράδειγμα πλοκής που μπήκε χωρίς να ξέρουν γιατί και μετά την καλύψαν όπως όπως ήταν τα όνειρα της όπερας στο Galactica. Τέτοια πράγματα δεν έχουμε δει (ακόμα) στο Lost. Είναι ένα απο στοιχεία που εκτίμησα πιο πολύ απο όλα στην σειρά γιαυτό και περιμένω να δώ το όραμα των δημιουργών ολοκληρωμένο πρώτα. Η προσοχή στην λεπτομέρεια και ο σεβασμός στον θεατή τους.

Δεν ξέρω πως φάνηκαν τα όνειρα , εγώ που ως καθυστερημένος ανακάλυψα την σειρά μετά την Β σεζόν και την είδα μονορούφι με εξαίρεση τις 2 τελευταίες μου φάνηκαν πολύ φυσιολογικά.

Το θέμα με το LOST είναι πως όσο και αν το σχέδιο το πλάνο και οι χαρακτήρες υπήρχαν έτοιμα είναι αδύνατο να περιμένεις ο θεατής να θυμάται μια λεπτομέρεια της πρώτης σεζόν που θα είναι σημαντική στο τέλος της έκτης....

Εκεί με αναπόφευκτα αρκετά επεισόδια filer κάπου χάνουν...........πολλοί είμαι σίγουρος το βλέπουν απο συνήθεια μια και το έχουν δει τόσα χρόνια

Δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις. Όπως δεν είναι απαραίτητο να παρακολουθείς τα podcast, ή να ψάχνεις τα διάφορα tie-in site, τα mobisobes, και ότι άλλο συμπληρωματικό έχουν κατα καιρούς κυκλοφορήσει.
Απλά για όσους το επιθυμούν και απολαμβάνουν τέτοια πράγματα, αυτή η δυνατότητα είναι απολαυστική. Ειδικά το podcast όπου οι δύο showrunners συζητούν για τα όσα είδαμε προσθέτει στην όλη εμπειρία πολύ.
Αλλα δεν είναι απαραίτητο. Μπορεις να την δείς και χαλαρά χωρίς να πολυασχολείσαι το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Αλλα αν το επιθυμείς το βάθος υπάρχει.

Έγω έχω μόνο δύο παρατηρήσεις: 1) η σειρά για μένα είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ.
2) Ότι υπάρχουν τόσοι "καμένοι" παγκοσμίως (του παρόντος forum και της αφεντομουτσουνάρας μου μη εξαιρουμένων :flipout: :flipout: ) που ασχολούνται μανιωδώς και πλάθουν σενάρια επί σεναρίων είναι, πραγματικά, μοναδικό..

Sundown

Αρχιζει η συγκεντρωση στρατων σιγα σιγα προς την τελικη αναμετρηση.

Αρχισα να το βαριεμαι :D

Και εμένα το συγκεκριμένο λίγο με απογοήτευσε.

Ένα απο τα στοιχεία που μου αρέσεί παρόλα αυτά είναι οτι και όσο διαφορετικές και αν είναι οι ζωές τους στην εναλλάκτική πραγματικότητα είναι εξίσου μακριά απο την ευτυχία όσο είναι και στην κανονική timeline.

Και εμένα το συγκεκριμένο λίγο με απογοήτευσε.

Ένα απο τα στοιχεία που μου αρέσεί παρόλα αυτά είναι οτι και όσο διαφορετικές και αν είναι οι ζωές τους στην εναλλάκτική πραγματικότητα είναι εξίσου μακριά απο την ευτυχία όσο είναι και στην κανονική timeline.

Mα εκει μας παει .

Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον.

Δεν ξερω αν το εχει σκεφτει καποιος αλλα ενα απο τα μεγαλα ερωτηματα που δεν εχει απαντηθει ποτε ειναι γιατι η Kate βρισκοταν στην Αυστραλια.
Αυτο δεν το εχει δειξει ποτε. Τι λετε?