Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Απάντηση: Lost - season 6 (final)

αντε κι επειδη ειμαι και καλο παιδι και για να παψετε να βασανιζετε το μυαλουδακι σας,να σας πω το νοημα του τελευταιου επεισοδιου.
Το νοημα ειναι λοιπον αμφισημο,δηλαδη εχουμε δυο εκδοχες να αιωρουνται αναλογα με τι θα αποφασισουν οι παραγωγοι.
Η πρωτη ειναι σε περιπτωση που δεν θα υπαρξει καποια συνεχεια(αλλος κυκλος ή καποια ταινια) και το νοημα για οσους δεν το καταλαβατε ειναι,οτι ολα αυτα ηταν εικονες που επλασε το μυαλο του Τζακ κατα την διαρκεια της ψυχορραγιας του και ποσο δυσκολο ειναι να αντιληφθουμε την διαφορα αναμεσα στην ''πραγματικοτητα'' και την φαντασια ενος εγκεφαλου(αυτο που βιωνουμε ειναι και η πραγματικοτητα,ασχετα που για καποιον αλλον ειναι τελειως διαφορετικη,δεν εχει σημασια).
Και φυσικα υπαρχει και η εναλλακτικη εκδοχη που λεει,φτιαχνουμε την συνεχεια για να εξηγησουμε τα ανεξηγητα και να βγαλουμε και κανα φραγκο παραπανω.

Αυτα.

Re: Lost - season 6 (final)

Δεν ισχυουν αυτα που λες( για τη πρωτη εκδοχη).... αν διαβασεις ολα τα ξενα φορουμ και προσεξεις αυτα που γινονται στο τελευταιο επεισοδιο, ειναι μια εντελως λαθος αποψη.

μα εκει ειναι το ζουμι,οτι τη σειρα πρεπει να την παρακολουθησεις ''στεγνα'',χωρις φορουμ κι αλλες αηδιες που ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,στεγνα και καθαρα οτι προκυπτει απ'αυτα που βλεπεις κι οχι τις θεωριες που δημιουργει ο καθενας στο μυαλο του.
Αν ηθελαν οι παραγωγοι να δωσουν εξηγησεις,απλα θα διαβαζαν τις διαφορες θεωρειες,θα εβαζαν και λιγη σαλτσα και θα μας το σερβιραν.
Πλεον εχω πειστει για ενα πραγμα,για να δεις τετοιου ειδους σειρες,πρεπει απαραιτητα να εισαι αμερικανος,οτι κι αν σημαινει αυτο.

Re: Απάντηση: Lost - season 6 (final)

μα εκει ειναι το ζουμι,οτι τη σειρα πρεπει να την παρακολουθησεις ''στεγνα'',χωρις φορουμ κι αλλες αηδιες που ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του,στεγνα και καθαρα οτι προκυπτει απ'αυτα που βλεπεις κι οχι τις θεωριες που δημιουργει ο καθενας στο μυαλο του.

Πεστα ρε συ λακη.

Μια σειρα παρακολουθουμε, πρεπει να ειμαστε συνεχεια online για να καταλαβουμε τα μισα ?

Αν ηθελαν οι παραγωγοι να δωσουν εξηγησεις,απλα θα διαβαζαν τις διαφορες θεωρειες,θα εβαζαν και λιγη σαλτσα και θα μας το σερβιραν.
Πλεον εχω πειστει για ενα πραγμα,για να δεις τετοιου ειδους σειρες,πρεπει απαραιτητα να εισαι αμερικανος,οτι κι αν σημαινει αυτο.
Εεεετσι... Πεστα ρε χωριανε...

τελeυταιος και καταιδρωμένος ειδα και εγω επιτελους το finale και μαλιστα 2 φορές για να το εμπεδώσω καλά. ΠΕριττώ να μιλήσω για την συνασθηματική φόρτιση που που προκάλεσε και εκει για μενα η αποστολή εξετελεσθει...

Απλα εκλεισε με τον καλυτερο τρόπο που αρμόζει σε οτι βλέπαμε ολα αυτα τα χρόνια. Αισθανομαι πολυ τυχερός που μου αρκει αυτο που είδα, με κάλυψε με τον τρόπο του.
Οκ δεν δώθηκαν καποιες εξηγήσεις, ολοι εχουμε στο μυαλό καποιες και αυτές κρατάω. Ποτε δωθηκαν εξαλλου σε καποια σειρά η ταινία?? Tv series ηταν after all, και μαλιστα αμφιβαλλω αν θα βγει κατι αλλο αντιστοιχο ever. Mην ψαχνεται για κατι παραπάνω, ολα ειναι φανταστικά/υποθετικά.

i've enjoyed every minute of the past 6 years, thank you LOST.-

Φρα.Πε., είσαι πολύ τυχερός που το απόλαυσες.
Κι εγώ 2 φορές το είδα, γιατί την πρώτη νόμιζα οτι μου εκαναν πλάκα.
Δυστυχώς, τη δεύτερη κατάλαβα οτι την είχα πατήσει.
Αυτό που κατάλαβα εγώ για το τι βλέπαμε 6 χρόνια, ήταν μια σειρά που γεννούσε ερωτήματα στον τηλεθεατή για να τον κρατάει σε εγρήγορση, και στο τέλος α) μάθαμε οτι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή πεθαίνουν και β) γνωρίσαμε τη φιλοσοφία των συγγραφέων για το ταξίδι της ψυχής.
Ποια άλλη σειρά τελείωσε με τόσα αναπάντητα ερωτήματα και, το κυριότερο, με όσες απαντήσεις δόθηκαν, να είναι παντελώς άσχετες με τα αρχικά ερωτήματα;
Ελπίζω να αργήσει να ξαναβγεί κάτι αντίστοιχο ever.
Η τηλεοπτική απάτη του αιώνα!

Φρα.Πε., είσαι πολύ τυχερός που το απόλαυσες.
Κι εγώ 2 φορές το είδα, γιατί την πρώτη νόμιζα οτι μου εκαναν πλάκα.
Σταμάτα θα με πεθάνεις..:flipout::flipout::flipout:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ LOST ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ! ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!! ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ?
ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ 6ο ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟI BLACK&WHITE?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΜΠΙΡ ΑΠΟ ΤΟ TRUE BLOOD?
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΤΑΡΜΑ?
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ(ΒΛ.ΠΑΤΕΡΑ ΤΖΑΚ)
ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ?ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?
Η ΠΕΝΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ?
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΓΕ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΕΙΧΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ?
Ο ΕΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
Ο ΛΕΠΙΔΗΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΩΝΗΣΟ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ?
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΚ (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ) ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ?
ΚΑΙ Ο ΧΙΟΥΓΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ? ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΟΥΣ?
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!!!!!

Καλωσηρθες! Κουλουβαχατα των κουλουβαχατων ΩΩΩΩΩΩ κουλουβαχατα...

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΟ LOST ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΔΙΚΟ! ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ!!!! ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΘΑΝΑΝ?
ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ 6ο ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΙΩΝΟΒΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟI BLACK&WHITE?
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΜΠΙΡ ΑΠΟ ΤΟ TRUE BLOOD?
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΤΑΡΜΑ?
ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ Κ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ(ΒΛ.ΠΑΤΕΡΑ ΤΖΑΚ)
ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΑ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ?ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ?
Η ΠΕΝΥ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ?
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΓΕ?
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣΠΟΥ Ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ ΕΙΧΕ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ?
Ο ΕΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
Ο ΛΕΠΙΔΗΣ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΩΝΗΣΟ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ?
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΚ (ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ) ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ?
Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ?
ΚΑΙ Ο ΧΙΟΥΓΚΟ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ? ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΟΥΣ?
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΘΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΥΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ?
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΖΩΗ?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ: ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ!!!!!!

Kαλώς ήρθες στην παρέα.Απλα θα σε παρακαλεσω αν μπορεις να γραφεις με μικρα γραμματα γιατι στην γλωσσα των φορουμ τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις.
Σε ευχαριστω προκαταβολικα...

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

Kαλώς ήρθες στην παρέα.Απλα θα σε παρακαλεσω αν μπορεις να γραφεις με μικρα γραμματα γιατι στην γλωσσα των φορουμ τα κεφαλαια δηλωνουν οτι φωναζεις.
Σε ευχαριστω προκαταβολικα...

Μάλλον φωνάζει!!!

Τωρα οσο αφορα τα ερωτήματα τα περισσότερα εχουν απαντηθεί, οχι άμεσα αλλα απο την έκβαση της ιστορίας..
πχ ο ΕΚΟ δεν ειχε λόγο να εμφανιστει ουτε και το ζευγαρι που ειχε θαφτει ζωντανό, δεν ειχαν συνδεθει με τα προσωπα της ιστορίας τόσο πολύ... ούτε εμας μας ενδιέφερε και τοσο να τους δούμε πάλι.

Μια ερώτηση απο εμένα, ειδες τις σεζόν μαζεμένες?

Last edited:

Μα ειναι γνωστό οτι το LOST δε σερβίρει έτοιμα πράγματα, θέλει chat περι δολοπλοκίας και αρκετή φαντασία. Και αυτο ειναι που κέρδισε το κοινό του. To δέχεσαι ως έχει με τις δικές σου απαντήσεις/σενάρια και προχωράς.
Τι βλεπουμε ντοκυμαντέρ για τις διατροφικές συνήθειες των ιαγουάρων στην ζούγκλα?

Δεν θελει αρκετη φαντασια, θελει πολυ φαντασια την οποια προφανως ουτε οι ιδιοι σεναριογραφοι δεν ειχαν, γιαυτο αφησαν τα κοροιδα να φανταζονται οτι τους κατεβει στο κεφαλι... Αν εκλεινε με την αποκαλυψη των διατροφικων συνηθειων των ιαγουαρων, τουλαχιστον θα εδινε μια απαντηση! :p

Δεν θελει αρκετη φαντασια, θελει πολυ φαντασια την οποια προφανως ουτε οι ιδιοι σεναριογραφοι δεν ειχαν, γιαυτο αφησαν τα κοροιδα να φανταζονται οτι τους κατεβει στο κεφαλι... Αν εκλεινε με την αποκαλυψη των διατροφικων συνηθειων των ιαγουαρων, τουλαχιστον θα εδινε μια απαντηση! :p

Ειναι η μοναδική σειρά που ψάχνουμε κατι για να ασχοληθούμε μετα απο αυτή και δε βρίσκουμε....

Αυτο ειναι αρκετό....μακάρι να μπορούσαν να το είχαν ευχαριστηθεί όλοι το τέλος αλλα αυτο ισως να ηταν και λίγο βαρετο (οχι το τέλος αλλα το οτι δε θα ειχαμε κατι να συζητάμε)...

Για εσενα ισως ειναι αρκετο. Για εμενα, που ημουν φανατικος θεατης της, το τελος με εκανε να αισθανθω προδομενος και ολιγον προσβεβλημενος.. Ισως επειδη ειχα δωσει στους σεναριογραφους μεγαλυτερο credit απο οτι τους αξιζε...