Lost Θεωρίες Συνομωσίας

Re: Lost Θεωριες συνομωσιας

Στα εξω φορουμ φανταζομαι οτι θα γινεται της ποπης αλλα ναμαι ειλικρινης προτιμω να συνομωτουμε εδω μεσα ναχει περισσοτερο πλακα....

Λοιπον... τι στα τσακιδια εγινε στο τελος για να δουμε μπας και μας ξεφυγε κατιτις?

Πρωτη φορα ειδαμε το μελλον μετα το νησι....
το πιο περιεργο απο ολα ειναι οτι ο πατερας του Τζακ ζει...!!!!
ετσι ειπε 2 φορες τουλαχιστον...μια στο φαρμακειο και μια στη κουβεντα με το γιατρο
πραγμα που με κανει να σκεφτομαι οτι :

Το νησι δεν υπηρξε ποτε ετσι τουλαχιστον οπως το βλεπουμε εμεις......

Ολα οσα γινονται ειναι παραισθησεις η πειραματα η τεχνητες μνημες.....

Εκτος κι αν ο Τζακ τοχει χασει μετα οποτε θεσε ψηλα και αγναντευε

Last edited:

κι αυτος ο Τσαρλι βαρεθηκε να παιζει μαλλον και εκανε ηρωικη εξοδο......

Απάντηση: Lost Θεωριες συνομωσιας

Το λοιπόν:
Έχουμε δύο "στελέχη" νεκρά, τον Τσάρλι (αν και δεν κατάλαβα γιατί "αυτοκτόνησε") και τον Τομ απ' τσ άλλοι.
Απ' ό,τι φαίνεται οι νέοι άλλοι που θα 'ρθουν από το πλοίο, θα είναι οι νέοι κακοί.
Ο Λοκ θα έχει ενισχυμένο ρόλο και η Τζουλιέτ ακόμα μου φαίνεται ότι παίζει βρώμικα.
Οι ναυαγοί θα φύγουν από το νησί κάποια στιγμή και ο Τζακ θα τα σκατώσει με την Κλαιρ και τη ζωή του. Το ποιος πέθανε στο flash front δεν μπορώ να καταλάβω (ο Σώγιερ ίσως; ) όπως και με ποιον είναι η Κλαιρ

Αυτά συνοπτικά, τις λεπτομέρειες ακόμα τις ψάχνω καθώς το είδα χθες βράδυ

Last edited:

Ναι μάλλον με τον Τσάρλι δεν τα βρήκαν στα λεφτά.

Το νησί πρέπει να υπάρχει, αφού ο Τζακ ελπίζει να ξαναπέσει εκεί και λέει στην Κλαιρ ότι ήταν λάθος που έφυγαν. Έχει και τους χάρτες απλωμένους

o τσαρλι την εκανε γιατι ηταν βλακας προφανως (σεναριακα)
Επειδη τουπε ο ντεσμοντ οτι ΜΟΝΟ αν πεθανει θα σωθουν η ξανθια και το μωρο της
Και αφου ειχε κλεισει το συστημα.....
Αβυσσος η γραφη του σεναριογραφου....

Εκτος αν το εκανε για να σωθει ο Ντεσμοντ κατα καποιο τροπο.....αλλα αγγουρια αφου προλαβαινε να βγει εξω......
(by the way ρε αυτο το μωρο ειναι τουλαχιστον 5 μηνων τι 90 μερων και αηδιες)

Re: Απάντηση: Lost Θεωριες συνομωσιας

Το λοιπόν:
Έχουμε δύο "στελέχη" νεκρά, τον Τσάρλι (αν και δεν κατάλαβα γιατί "αυτοκτόνησε") και τον Τομ απ' τσ άλλοι.
Απ' ό,τι φαίνεται οι νέοι άλλοι που θα 'ρθουν από το πλοίο, θα είναι οι νέοι κακοί.
Ο Λοκ θα έχει ενισχυμένο ρόλο και η Τζουλιέτ ακόμα μου φαίνεται ότι παίζει βρώμικα.
Οι ναυαγοί θα φύγουν από το νησί κάποια στιγμή και ο Τζακ θα τα σκατώσει με την Κλαιρ και τη ζωή του. Το ποιος πέθανε στο flash front δεν μπορώ να καταλάβω (ο Σώγιερ ίσως; ) όπως και με ποιον είναι η Κλαιρ

Αυτά συνοπτικά, τις λεπτομέρειες ακόμα τις ψάχνω καθώς το είδα χθες βράδυ

H τζουλιετ ειναι τοσο αντιπαθητικη που βαζω στοιχημα οτι θα ειναι η υπερτατη κακη.....πρεπει να χει κανει τα δικα της deals με το "νησι" και παιζει τελειως δικο της παιχνιδι......
Οι νεοι κακοι -οπως μαλλον αληθινα πρεπει να ειπε ο Μπεν- θα δωσουν ενα πιο fugitive look στη σειρα.....αλλωστε οι others εξαντληθηκαν και αποδεκατιστηκαν.....
Αυτος ο Jacob ναναι της ιδιας ρατσας με τον μαυρο καπνο? αδερφακια?

Ο πατέρας του Τζακ δε νομίζω πως είναι ζωντανός. Στο νοσοκομείο αναφέρεται σε αυτόν με ειρωνικό ύφος σε στυλ "τράβα βρες τον εκεί που είναι κι άμα είναι λιγότερο μεθυσμένος..." και στο φαρμακείο προφανώς είχε πλαστή συνταγή μαζί του γι'αυτό τα πήρε στο κρανίο όταν η κοπέλα προσπάθησε να καλέσει τον πατέρα του για να επιβεβαιώσει το γνήσιο της συνταγής.

Και τα δύο είναι απλά παιχνίδια με το μυαλό μας για να ψηθούμε ότι βλέπουμε άλλο ένα flashback και να μας έρθει πιο ξαφνικό το φινάλε!

Εμένα πάντος μου θυμίζει πολύ νουβέλες του Dean Koontz από την πρώτη σαιζόν.
Σύμφωνα με τον Koontz λοιπόν, το νησί είναι κάποιο παρατημένο κυβερνητικό πείραμα. Κάτι προσπαθούσαν να βρούν και ή από ατύχημα ή επίτηδες δημιουργήθηκε το νησί (και ο καπνός). Παίζει αυτοί που έρχονται να είναι κυβερνητικοί πράκτορες, να τους σώσουν και στους επόμενους κύκλους να εξηγούν το τι συνέβαινε στο νησί τόσο καιρό, Προφανώς θα υπάρχουν και κάποιοι κανόνες για να τους αμολύσουν πάλι στον κανονικό κόσμο και για αυτό μιλούσε ο Jack για μιά ζωή γεμάτη ψέματα. :)
Παίζει πάλι να έχουν πέσει στο τρίγωνο των Βερμούδων.

Ελπίζω μόνο να μην σκάσουν τίποτα εξωγήινοι γιατί και μόνο με τη φράση της Jouliet "Φτιάχναμε τον διάδρομο για να απογειώνονται οι εξωγήινοι" ξενέρωσα απίστευτα!

ήθελε το πολύ μια season ακόμα και τέρμα, αηδία κατάντησε. εγώ τουλάχιστον βαρέθηκα. μέχρι τώρα είναι φοβερό αλλα τρία χρόνια να περιμένουμε το lost υπερβολή...

ε ναι αλλα τωρα που ανελαβαν καινουργιοι σεναριογραφοι μπορει να το πανε καλα.......

Απάντηση: Re: Lost Θεωριες συνομωσιας

ήθελε το πολύ μια season ακόμα και τέρμα, αηδία κατάντησε. εγώ τουλάχιστον βαρέθηκα. μέχρι τώρα είναι φοβερό αλλα τρία χρόνια να περιμένουμε το lost υπερβολή...

keep the faith brotha!!!!!!!!!

lost rulez.

Κοιλιά δε θα κάνει γιαυτο εχουν 16 επεισόδεια και οχι 24 σε κάθε μια απο τις επόμενες σεζόν.
Θα μπορούσε να ήταν 2 γεμάτες σεζον και τέλος.
Χρονικά μόνο ειναι το πρόβλημα.... Μαιος 2010 το τελείωμα....

Οσο με το τι θα ασχοληθει η 4η σεζόν ακούγονται πολλά σενάρια το σχεδόν σίγουρο είναι οτι θα ειναι στο νησι οι ήρωες...

έχουμε και το game που θα βγει, κάτι είναι κ αυτό....

καινούργιοι σεναριογραφοι??? επικύνδυνο ακούγεται...

εγώ δεν εχω καταλάβει μεταξύ άλλων τα εξής:

- η πολική αρκούδα που κολλάει ?
- ο μαυρος καπνός τι σκατά ειναι τελικά ?
- εκείνη η ψυχίατρος που ήταν και ψυχασθενής με τον χοντρό, και εδωσε και το σκάφος στον Ντεσμοντ μόνο αυτός ήταν ο ρόλος της τελικά η εχω χασει κατι?
- και το άσχετο ζευγάρι που τό θαψαν ζωντανο?

τώρα βέβαια αμα βλέπεις λοστ σερι ολη νυχτα ως τις 5 τα ξημερώματα, λογικό ειναι να χανεις και την μπαλα...

Η πολικη αρκουδα οπως και ολες οι εμφανισεις νεκρων συγγενων μαλλον πηγαζουν απο τα εσωτερα.....
Θυμαμαι την αρκουδα ναναι σε ενα κομικ του πιτσιρικα αρα τουχε μπει στο υποσυνειδητο εξου και εσκασε μυτη....
το ιδιο και ολοι οι πατεραδες μητερες πουχουν πεθανει.....

ο μαυρος καπνος καποιο πειραμα θαναι...

-ΕΕΕ οι πολικές αρκούδες ήταν πειραματόζωα, κάποιο απο τα πειράματα της dharma. Ειναι γεννητικά πειραγμένες και γιαυτό αντέχουν στις θερμοκρασίες του νησιού. Case closed officially

-Ο μαύρος καπνός ακόμα δεν έχει εξηγηθεί και περιμένουμε σε επόμενους κύκλους απαντήσεις. Το μόνο σίγουρο οτι θα μας απασχοπλήσει πάντως πάλι κρίνοντας απο οσα είπαν οι παραγωγοι στο "Lost:Answers"

-H Libby όντως έχει κενό μεταξύ της περιόδου που έδωσε στον Desmont το ιστιοπλοικό και επειτα που μπήκε στο τρελλάδικο. Απο συνεντευξη που διάβασα θα έχουμε flash back απο νέο πρόσωπο στην σειρά μέσα στο οποιο θα δουμε την Libby.

-H Νικη και ο Paulo θάφτηκαν ζωντανοι γιατι ήταν σα νεκροί λόγω του ιδιαίτερου τσιμπήματος μιας αράχνης του νησιού. Η ζήλια και η απληστία τους κόστισε αρκετά...

Από ό,τι φάνηκε και με το βανάκι που αποτέλεσε θέμα για ολόκληρο επεισόδιο και μετά ξεχάστηκε, ώσπου εμφανίστηκε στο flash back του Μπεν με τον πατέρα του και μετά έδωσε τη λύση στο τελευταίο επεισόδιο, όλα κάποια στιγμή σχετίζονται και εξηγούνται. Έτσι πιστεύω ότι θα εξηγηθούν και η ιστορία με τη Λίμπυ και ο καπνός. Για τους Πάολο και Νίκη δεν ξέρω αν θα δείξει κάτι περισσότερο (κι εγώ το θεώρησα επεισόδιο χωρίς λόγο και ουσία αλλά στο Λοστ τώρα πια όλα έχουν νόημα).

Α ρε τυχερέ JohnJohn τα βλέπεις όλα μαζεμένα;
Ξεκίνησε να βλέπει συνάδελφος το Σ-Κ τον πρώτο κύκλο και έρχεται κάθε πρωί κομμάτια!

Last edited: