Mα φυσικα.
Αναρωτηθηκα τι δουλεια εχει ο μουσικος με τα golden boys.
Ο Λοΐσιος Διαβασμένος μουσικός;
Που για να γίνει υποφερτό ένα τραγούδι του πρέπει να το διασκευάσει ο Πανούσης;
http://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0
Mα φυσικα.
Αναρωτηθηκα τι δουλεια εχει ο μουσικος με τα golden boys.
Κανενα απο τα αγαπημενα μου παντως δεν υστερει...
εκτος αν συζηταμε και για τη Βισση... :music-smiley-005:
Μεγατονων οι Μεταλικα;;;
Πηραν κιλα;
Υ.Γ. Ελπιζω να καταλαβαινουμε ολοι οτι ειναι μια καλοπροαιρετη πλακα
Οχι οτι απεχει πολυ απο την αληθεια χαχαχαχα
[flame mode on]
Μα ειναι να μην ειναι χαλι, σοβαρος ανθρωπος ο Lou Reed παει και μπλεκει με αυτους τους μπαγλαμαδες τους Λεφταλικα...
[flame mode off]
![]()
Πολύ ωραίο.
Το δείγμα στην αρχή είναι καλό,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο εάν στην απαγγελία υπήρχε ο Henry Rollins και πίσω από τα όργανα οι Nevermore πχ..
Αχχχ...Μπασιστα δεν έπρεπε να αλλάξουν οι Metallica...Ντράμερ ήθελαν...Πιο κουλός και από των Def Leppard
Η Βίσση ρε Στέλιο είναι αυτή με την πληρέστερη δισκογραφία!! Πλάκα με κάνεις??!!![]()
![]()
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι γενικά οι Metallica είναι ένα συγκρότημα που είναι όντως μεγατόνων, τουλάχιστον οι 5 πρώτοι δίσκοι τους. Από εκεί και μετά όντως είχαν κάθετη πτώση, αλλά στα ζωντανά τους είναι πάντα απολαυστικοί. Και εννοείται ότι υπάρχουν συγκροτήματα με ανάλογο και καλύτερο υλικό (δηλαδή οι Sabbath και οι Beatles....![]()
)!
Βρε καλώς τον...Να υποθέσω πως διάβασες για Lou Reed και μπήκες;;:ernaehrung004:
Nαι ρε...Για το Metal Machine Music...
Η Βίσση ρε Στέλιο είναι αυτή με την πληρέστερη δισκογραφία!! Πλάκα με κάνεις??!!![]()
![]()
Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, νομίζω ότι γενικά οι Metallica είναι ένα συγκρότημα που είναι όντως μεγατόνων, τουλάχιστον οι 5 πρώτοι δίσκοι τους. Από εκεί και μετά όντως είχαν κάθετη πτώση, αλλά στα ζωντανά τους είναι πάντα απολαυστικοί. Και εννοείται ότι υπάρχουν συγκροτήματα με ανάλογο και καλύτερο υλικό (δηλαδή οι Sabbath και οι Beatles....![]()
)!
Έτοιμος ήμουν να σου πλέξω το εγκώμιο αλλά με αυτή την τελευταία ατάκα την έχυσες την καρδάρα. Πάει το γάλα...:damnyou:
Τι θα λέω στον υπέρηχα μετά?![]()
πριν πείς οτιδήποτε στον υπέρηχα, καλά θα κάνεις να διαβάσεις την τελευταία παρουσίασή του για τον Carlos Santana. Και θα δείς τότε αν ξέρει από ξεθωριασμένα είδωλα και αν έχει πονέσει - και κυρίως Πόσο έχει πονέσει.
:award:
Τωρα μιλας καλυτερα)
Για τους Sabbath λες ετσι;![]()
Γιατί βρε Λου?
Γιατί με του ξοφλημένους?
ηρεμήστε βρε! έχουν οι Μετάλικες πέντε (5) καλά άλμπουμ -όλοι σας συμφωνείτε...εγώ δεν τά'χω ακούσει- και ...μιλάτε;
Ο Alexander 'Skip' Spence έχει μόλις ένα ('Oar') και εγώ τον λατρεύω.![]()
Ένα έχουν..Το justice for all...Το οποίο έχει πέντε-έξι ενδιαφέρουσες αλλαγές...
Τα προγενέστερα είναι true metal (μπλιαχ) και τα επόμενα φτιαγμένα υπό την επήρεια ενός δυνατού hangover (σε λάθος timing δηλαδή)...:smash:
...Σ αγαπάω, το ξέρεις...Μη το εκμεταλεύεσαι.:rifle:
ηρεμήστε βρε! έχουν οι Μετάλικες πέντε (5) καλά άλμπουμ -όλοι σας συμφωνείτε...εγώ δεν τά'χω ακούσει- και ...μιλάτε;
Ο Alexander 'Skip' Spence έχει μόλις ένα ('Oar') και εγώ τον λατρεύω.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.