Lou Reed & Metallica

Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα στενά...Μονάχοι σα λιοντάρια,στις ράχες στα βουνά...
Προς τι η ανακύκλωση...Νομίζετε πως θα σώσετε το περιβάλλον;;
Πλανάστε οικτρά...
Είμαστε εξευγενισμένοι μύκητες.Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη;;
Τι δουλειά έχει ο μύκητας σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα...
Η επιβίωσή του εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από την ποιότητα της σαπίλας που διακατέχει το αντικείμενο του πόθου...
Τριαλαλιλαλο καταστάσεις,δεν τον αγγίζουν..Δεν πρέπει να μας αγγίζουν...
Άντε και ηχογράφησαν τα χιλιοπαιγμένα...Ύστερα τι;;
Είμαστε ευχαριστημένοι με τα ίδια;;
Αν ναι,τότε δεν έχουμε όνειρα....Βολευόμαστε με τα καθώς πρέπει ''θέλω'' και αφήνουμε στην ακρη τα όνειρα..
Όνειρο χωρίς μουσική και μουσική χωρίς όνειρο δεν είναι τίποτα..Ούτε καν εφιάλτης είναι..
Δεν δημιουργεί ροή στον ύπνο μας,ούτε τον διακόπτει βίαια...
Χαμένος χρόνος στον βωμό της ξεκούρασης ειναι...Και είμαστε τόσο μα τόσο κουρασμένοι που δεν έχουμε καιρό ούτε για εφιάλτες....

Τι κρίμα...''Εμείς'' χάνουμε...

Last edited:
τσιφ ωραία τα κομμάτια από το master of Puppets . Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο άσκοπος θόρυβος από το Kill them all .

Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Ως πότε παλικάρια θα ζούμε στα στενά...Μονάχοι σα λιοντάρια,στις ράχες στα βουνά...
Προς τι η ανακύκλωση...Νομίζετε πως θα σώσετε το περιβάλλον;;
Πλανάστε οικτρά...
Είμαστε εξευγενισμένοι μύκητες.Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμη;;
Τι δουλειά έχει ο μύκητας σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα...
Η επιβίωσή του εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από την ποιότητα της σαπίλας που διακατέχει το αντικείμενο του πόθου...
Τριαλαλιλαλο καταστάσεις,δεν τον αγγίζουν..Δεν πρέπει να μας αγγίζουν...
Άντε και ηχογράφησαν τα χιλιοπαιγμένα...Ύστερα τι;;
Είμαστε ευχαριστημένοι με τα ίδια;;
Αν ναι,τότε δεν έχουμε όνειρα....Βολευόμαστε με τα καθώς πρέπει ''θέλω'' και αφήνουμε στην ακρη τα όνειρα..
Όνειρο χωρίς μουσική και μουσική χωρίς όνειρο δεν είναι τίποτα..Ούτε καν εφιάλτης είναι..
Δεν δημιουργεί ροή στον ύπνο μας,ούτε τον διακόπτει βίαια...
Χαμένος χρόνος στον βωμό της ξεκούρασης ειναι...Και είμαστε τόσο μα τόσο κουρασμένοι που δεν έχουμε καιρό ούτε για εφιάλτες....

Τι κρίμα...''Εμείς'' χάνουμε...

:worshippy:

τσιφ ωραία τα κομμάτια από το master of Puppets . Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ο άσκοπος θόρυβος από το Kill them all .

ναι...
για τις μέρες μας μιά χαρά φαίνονται....:bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Λίγες τέτοιες ατάκες ακόμη και θ αρχίσω να φωνάζω ''Ζήτω ο Mustaine''.:flipout:

Να το δω κι αυτο....:flipout:
Αν και μετα με τι θα κοντραριζομαστε?

Παντως το φάντασμά του γυρoφερνει πανω από το Kill em All...
Οπως και να το κανεις το ’χε βαλει το χερακι του....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Να το δω κι αυτο....:flipout:
Αν και μετα με τι θα κοντραριζομαστε?

Παντως το φάντασμά του γυρoφερνει πανω από το Kill em All...
Οπως και να το κανεις το ’χε βαλει το χερακι του....

Oh yeah...:drummer:

Νομίζω πως το ζήτημα δεν είναι το αν ο ‛’πιτσιρικάς’’ Hetfield του Kill em all δεν είναι ο ίδιος με το μεσήλικα Hetfield του σήμερα , ούτε το ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί πλέον να γράψει τη μουσική που έγραφε κάποτε.

Το ζήτημα για εμένα είναι το ότι παρόλο που πολλές μπάντες δεν ‛’υπηρετούν’’ πλέον το μουσικό είδος που τους καθιέρωσε δεν βάζουν ένα τέλος, να φτιάξουν 1-2 , 10 νέα σχήματα και να παίζουν ότι γουστάρουν.

Τα φράγκα βέβαια είναι πολλά ,οπότε πας στα live τους και ανέχεσαι το νέο υλικό μόνο και μόνο για να ακούσεις τα 5-10 τραγούδια που θα παίξουν από τα παλιά για να γουστάρεις……

Θλίβομαι πραγματικά όταν ακούω για παράδειγμα τι μουσική γράφουν πλέον οι Queensryche……….

Last edited:
Ειδιακα οι metallica εχουν παρει πρεφα τι γινεται στα live τους , και απο νεους δισκους δεν παιζουν σχεδον τιποτα!
Βαρια βαρια 3-4 τραγουδια απο τα 18-20.Τους τιμαει αυτο.
Ειδικα το δευτερο μερος της περιοδειας του St.Anger (που πηγε απατο) ειχε μονο παλια τραγουδια ...
Τους τιμαει επισης το γεγονος οτι σε καθε live αλλαζουν το setlist και παιζουν και 2+ ωρες.
Τι να πεις δηλαδη για τους maiden που παιζουν 90 λεπτα max με ολοιδιο setlist σε ολη τη διαρκεια της περιοδειας... Τραγικοι.

Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Τοτε το ’83 ηταν σκοπιμος...

Δεν σ' έχω για άνθρωπο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον άσκοπο από τον σκόπιμο θόρυβο , είτε προ του 83 είτε μετά :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Δεν σ' έχω για άνθρωπο που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον άσκοπο από τον σκόπιμο θόρυβο , είτε προ του 83 είτε μετά :ernaehrung004:

Βρε συ για το μεταλ εκεινης της εποχης στο Αμερικα και το που βρισκοταν τοτε (στο πουθενα) αυτος ο θορυβος (οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αφου για μεταλ μιλαμε) που βγηκε απο το Kill 'em all ηταν σκοπιμος αφου δεν ειχε ξαναβγει τετοιο πραγμα.Γι'αυτο και αναζωογονησε το ειδος.Μονο στο νησι ειχαν γινει τετοια πραγματα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

Βρε συ για το μεταλ εκεινης της εποχης στο Αμερικα και το που βρισκοταν τοτε (στο πουθενα) αυτος ο θορυβος (οσο οξυμωρο και αν ακουγεται αφου για μεταλ μιλαμε) που βγηκε απο το Kill 'em all ηταν σκοπιμος αφου δεν ειχε ξαναβγει τετοιο πραγμα.Γι'αυτο και αναζωογονησε το ειδος.Μονο στο νησι ειχαν γινει τετοια πραγματα...

δεν ξέρω τι λες αλλά για μένα το κομμάτι που έβαλες ( ή κάποιος άλλος ) από το kill'em all μου θύμισε κλασικό χεβυμεταλάδικο θόρυβο σόλο κιθάρας .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lou Reed & Metallica

δεν ξέρω τι λες αλλά για μένα το κομμάτι που έβαλες ( ή κάποιος άλλος ) από το kill'em all μου θύμισε κλασικό χεβυμεταλάδικο θόρυβο σόλο κιθάρας .

Εδω τα τοτε μεταλλα το θεωρουσαν βαβουρα που ηταν και πιο συνηθισμενα.:flipout:
Και εκει παει αυτο που ειπα.Για τα μεταλλα ηταν θορυβος.

Εμένα πάντως δεν με πολυ- χάλασε, ok τα φωνητικά μάλλον δεν κολλάνε, σίγουρα είναι περίεργο κράμα αλλά..... περί ορέξεως

Το kill em all απλά ήταν βρώμικο και άτεχνο από τους πιτσιρικάδες METALLICA.
Δεν ξεχνιέται όμως το four horsemen,seek and destroy κτλ..

Respect για τον Cliff.