Lovely Cube Premium

Status
Not open for further replies.
IMG_2148.jpg

IMG_2154.jpg

IMG_2156.jpg

IMG_2170.jpg

IMG_2171.jpg

Οι ανοιχτες τραβηχτηκαν μολις παρελαβα. Οι αλλες μολις τωρα.

p.s Ο τοροειδης οπως βλεπεις δεν ηταν κεντραρισμενος. Τωρα ειναι :p

Στα 180 μεχρι Τεταρτη και μετα εφυγε για ebay. Νa θυμισω οτι κοστισε 220 ευρω με τα μεταφορικα, επαιξε 5 λεπτα ως ακουστικων και 5 ως προ και ειναι πρακτικα καινουργιος. Και βεβαια υπαρχουν και τα εξοδα του τελωνειου, μαλλον η αγωνια για αυτα....

Μπορεί να κρατηθεί μέχρι αύριο; Έχω τα hifiman 400 και θέλω να ρίξω μια ματιά κατα πόσο ταιριάζουν.

Πιστεύετε, ότι ταιριάζει με τα sennheiser 650? Πως κεντραρατε τον τοροϊδή, κάνατε κάποια τρύπα ο ίδιος? ρωτάω , γιατί είμαι λίγο ¨Ψυχακιας¨ σε θέματα αισθητικής. Πάντως, αν κατάλαβα σωστά, πρόκειται για το μηχάνημα, όπως το πουλάει ο κατασκευαστής χωρίς κάποια παρέμβαση. Επίσης, τι είναι τα 627?

Ευχαριστώ

Κώστας

Εννοειται δεν εκανα τρυπα στον τοροειδη. Απλα χαλαρωσα λιγο την βιδα και την ξαναεσφιξα με τον τοροειδη κεντραρισμενο. Δεν βρισκω καποιο λογο να μη ταιριαζει με τα 650 αλλα δεν τα εχω ακουσει. Μονο υποθετικα μπορω να απαντησω που ομως δε θα εχει μεγαλη σημασια.
Το μηχανημα σαφως ειναι χωρις καμμια απολυτως παρεμβαση. Μετακινησα 3 χιλιοστα τον τοροειδη για να ειναι στο κεντρο η βιδα.
Τα 627 ειναι τελεστικοι ενισχυτες που μπορει να βαλει καποιος αντι για αυτους που εχει default ο κατασκευαστης.

Επειδή ο ενισχυτής ενδιαφέρει κόσμο και μεταξύ αυτού και μένα προσωπικα, ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο τον πουλάτε έπειτα από 5 λεπτά όπως αναφέρετε ακρόασης; Υπάρχει κάποιο θέμα / ασυμβατότητα με κάποια ακουστικά;
Ρωτάω γιατί μόνο καλά λόγια ακούγονται για τον ενισχυτή και προκαλεί απορία που πωλείται έπειτα από 5 λεπτά ακρόασης.

Επειδή ο ενισχυτής ενδιαφέρει κόσμο και μεταξύ αυτού και μένα προσωπικα, ήθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο τον πουλάτε έπειτα από 5 λεπτά όπως αναφέρετε ακρόασης; Υπάρχει κάποιο θέμα / ασυμβατότητα με κάποια ακουστικά;
Ρωτάω γιατί μόνο καλά λόγια ακούγονται για τον ενισχυτή και προκαλεί απορία που πωλείται έπειτα από 5 λεπτά ακρόασης.
Αποφασισα να προτιμησω την φορητοτητα σε σχεση με dac-lovelycube για να ακουω λιγη μουσικουλα με ακουστικα.

Status
Not open for further replies.