Low budget 42" με μόνη απαίτηση να παίζει από usb

theom

Established Member
5 April 2007
110
Χαιρετώ τη παρέα!

Κάποιος φίλος θέλει να πάρει μια τηλεόραση 42".

Θα την χρησιμοποιεί μόνο για επίδειξη (θέλει να βάλει usb και να παίζει κάποια video συνεχώς) στο μαγαζί του.

Οπότε ψάχνουμε μια tv 42" low budget χωρίς απαιτήσεις παρά μόνο να παίζει avi από το usb.

Ακούω προτάσεις

Ευχαριστώ

Φίλε η πιο low 42άρα και να παίζει avi από USB απ'οτι είδα είναι η LG 42PJ550, που είναι plasma. Έχει και λεπτό περίγραμμα, ότι πρέπει για μαγαζί. Εκτός και αν βρείς κάποιο παλαιότερο μοντέλο σε καλύτερη τιμή.

Ευχαριστώ φίλε μου. Λες να έχει πρόβλημα που είναι plasma?

Αν παράδειγμα στα video που θα βάλει έχει σταθερές εικόνες;

Κοίταξε αυτό είναι ένα θέμα. Κανονικά πρέπει να γίνει το λεγόμενο στρώσιμο για τις πρώτες 200 ώρες να αποφεύγονται δηλαδή οι σταθερές εικόνες αλλά υποτίθεται πως στις καινούργιες πλάσμα δεν υπάρχει πλέον αυτός ο κίνδυνος. Και εγώ έτσι πιστεύω αν και δεν έχω plasma.

αλλιώς, με + 100 πας σε LCD Samsung 40C530
έχει καλό media player, και πιθανόν να δείχνει καλύτερα σε φωτεινό χώρο (βλ. μαγαζί)

Πολύ καλύτερη η πρόταση σου!

Μήπως γνωρίζεις κάποια σχετική προσφορά; ( εκτός του skroutz; )

Ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Low budget 42" με μόνη απαίτηση να παίζει από usb

Πολύ καλύτερη η πρόταση σου!

Μήπως γνωρίζεις κάποια σχετική προσφορά; ( εκτός του skroutz; )

Ευχαριστώ!

Να σαι καλά φίλε!:worshippy: Αν ήξερα πως δεν θέλεις απαραίτητα 42άρα θα σου'χα προτείνει κι εγώ άλλες δέκα! Και low budget είπες μη ξεχνάς. Αν και την 40C530 την είχα πετύχει κάποτε στα 500 Ευρώ .

Πλάκα κάνω. Μη με παρεξηγείς.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Low budget 42" με μόνη απαίτηση να παίζει από usb

Να σαι καλά φίλε!:worshippy: Αν ήξερα πως δεν θέλεις απαραίτητα 42άρα θα σου'χα προτείνει κι εγώ άλλες δέκα! Και low budget είπες μη ξεχνάς. Αν και την 40C530 την είχα πετύχει κάποτε στα 500 Ευρώ .

Πλάκα κάνω. Μη με παρεξηγείς.

Καλοδεχούμενες οι άλλες 10 προτάσεις σου φίλε μου.

Η διαφορά του budget είναι περίπου 50e (αν υπολογίσεις αγορά από μαγαζί όχι ιντερνετικό), 2 ίντζες λιγότερο και καλύτερο φωτισμό. Πιστεύω ότι κι εσύ θα την έβρισκες καλύτερη πρόταση. έτσι δεν είναι;

Ελπίζω να μη με παρεξήγησες κι εσύ :ernaehrung004:

επειδη θα την εχεις συνεχεια ανοιχτη πρεπει να υπολογισεις και την παραπανω καταναλωση που εχουνε οι plasma...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Low budget 42" με μόνη απαίτηση να παίζει από usb

Καλοδεχούμενες οι άλλες 10 προτάσεις σου φίλε μου.

Η διαφορά του budget είναι περίπου 50e (αν υπολογίσεις αγορά από μαγαζί όχι ιντερνετικό), 2 ίντζες λιγότερο και καλύτερο φωτισμό. Πιστεύω ότι κι εσύ θα την έβρισκες καλύτερη πρόταση. έτσι δεν είναι;

Ελπίζω να μη με παρεξήγησες κι εσύ :ernaehrung004:

Ναι σωστά αυτό με τον φωτισμό στο μαγαζί δεν υπολόγισα. Επειδή το έχω άχτι να πάρω plasma μάλλον σου πρότεινα την LG! Εγώ για σπίτι βέβαια. Καλή αγορά λοιπόν.

Απάντηση: Re: Low budget 42" με μόνη απαίτηση να παίζει από usb

επειδη θα την εχεις συνεχεια ανοιχτη πρεπει να υπολογισεις και την παραπανω καταναλωση που εχουνε οι plasma...

Σωστός! Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε τα επερχόμενα νέα μέτρα για τη ΔΕΗ!
Thanks.....