λουρί για μηχανή?

Τα δικα σας λουρια που γραφουν NIKON kai CANON παλι καλα. Τι να πω εγω με το λογοτυπο SONY. Kαι το γραφει και με μεγαλα γραμματα. Νομιζω οτι ολοι εκει κοιτανε.
Παντως οταν το εχετε στο λαιμο το εχετε μαζεμενο κοντο ή μακρυ γιατι ακομα δεν βρηκα μια θεση να βολευει.

Αλεξ θα δω αν μπορω (μεσω τριτου) να φερω 2 κομματια οποτε θα σου πω.

Χθες ήλθε το λουρί. Αυτό της Optech. Για τη λειτουργικότητά του και τη βελτίωση στο κουβάλημα θα τα πούμε σε μια εβδομάδα.

Όμως μπορώ να πω ότι ο πωλητής crooked imaging του ebay.co.uk είναι εξαιρετικός. Απάντησε 2 ώρες μετά την αγορά (όχι robot), έστειλα κι άλλο μήνυμα που ζητούσα αλλαγή στο ZIP CODE της αποστολής, επιβεβαίωσε ότι το πήρε, επιβεβαίωσε αποστολή χρημάτων, ρώτησε αν θέλω κάτι άλλο για να το στείλει μαζί με το λουρί (με το ίδιο ποσό αποστολής, δηλ. δωρεάν ταχυδρομικά) και έστειλε το δέμα. Σε 4 εργάσιμες ήταν στα χέρια μου. Σήμερα με ρώτησε αν όλα πήγαν καλά.

Τί άλλο θέλει κανείς από μια αγορά των 17 ευρώ;

Τί άλλο θέλει κανείς από μια αγορά των 17 ευρώ;

Καμιά κλήρωση ίσως?

Congratulations Mr Vlasides. You are customer No 10.000 therefore you win a brand new Nikon DX3 Body witch is going to be delivered to you by the Czech miss SLR Svetlana Eselarova....

κλπ κλπ

:BDGBGDB55:

Καλορίζικο Βλάση...

Καλοριζικο... τωρα που εχεις και το λουρι λοιπον...αντε να .... μαζευομαστε για κανενα καφε (σαν αυτον της Ακροπολης)....

Μετά από 20 μέρες χρήσης της μηχανής με το νέο λουρί, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1. Δεν μοιάζει να είναι πρώτης ποιότητας τα υλικά από τα οποία κατασκευάστηκε. Η συναρμολόγηση είναι ΟΚ, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει όσο και η μηχανή ή όσο το μαμίσιο λουρί της ΝΙΚΟΝ. Μένει να αποδειχθεί, αλλά αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Μακάρι να κάνω λάθος.

2. Χρησιμοποιώ μια LOWE ώμου, την 180, που χωρά τη μηχανή και τους 3 ζουμ 2.8 φακούς, αλλά πολύ στενά, σφηνωμένα. Το λουρί που είναι πιο χοντρό από το μαμίσιο, δείχνει να πιέζεται αφύσικα.

3. Με ένα απλό μαύρο λουρί, δίνεις λιγότερο στόχο. Και δεν είναι η ιδέα μου. Και μου φαίνεται πολύ ωραίο, να με κοιτούν όσο το δυνατό λιγότερο.

4. Και ναι, κουράζει λιγότερο, σαφώς λιγότερο. Βέβαια δεν έχω κάνει πολύ μεγάλη φωτογράφηση σε μια μέρα (κι εννοώ πάνω από 4 ώρες), αλλά κι έτσι στις 2-3 ώρες κουβάλημα δείχνει τη διαφορά με το λουρί της ΝΙΚΟΝ.

Δεν ξέρω αν αξίζει η αλλαγή για κάθε μηχανή, αλλά για 21 ευρώ πιστεύω ότι αξίζει.

Kαλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι να αγορασω το λουρι Lowepro Voyager C. To εχει καποιος για να πει τις εντυπωσεις του ; Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: λουρί για μηχανή?

Kαλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι να αγορασω το λουρι Lowepro Voyager C. To εχει καποιος για να πει τις εντυπωσεις του ; Ευχαριστω.
Το εχω λιγες εβδομαδες , νομιζω ειναι ενα απο τα ποιο ανετα για πολυωρη χρηση .
Ευχαριστως να βρεθουμε να το δεις και φυσικα να το δοκιμασεις στην μηχανη σου .