Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτήρες

Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο (WoW) ο σκοπός σου είναι να γίνεις ο καλύτερος στον server. Δηλαδή με πανοπλίες, όπλα και τα σχετικά, αν δεν κάνω λάθος... Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν γίνονται τίποτα τουρνουά σε αυτό το παιχνίδι...

Ναι έχει και επίσημα pvp τουρνουά μεέπαθλα του στυλ 10000$ ενώ υπάρχουν ομάδες που έχουν σπόνσορες. Αλλά για το μέσο παίχτη κερδίζεις ότι κερδίζεις και στη Ζωή. Το να κερδίσεις. Μην ξεχνιόμαστε. O πραγματικός λόγος που κάνει τους παίχτες να μπερδεύουν το wow με τη ζωή είναι πως και τα δύο είναι μάταια. Τουλάχιστον το wow έχει κανόνες.

Χαχαχαχαχα έχει γίνει και αυτό! Απίστευτο βίντεο του Sheldon. Πιστεύω κάπως έτσι θα αντέδρασαν και οι παίχτες που λέγαμε πιο πρίν!

Και να τι ακριβώς έγινε σε έναν από τους server....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χαχαχαχαχα ήρθε ξαφνικά ο θάνατος... Ξενέρα που θα έφαγαν όλοι!!

Πάντως δεν είναι περίεργο που χάκερς κάθονται και ασχολούνται με αυτό ? Συνήθως κάνουν επιθέσεις σε υπουργία, στο FBI..... :hmmmm2:

Επειδή έπαιζα παλιότερα, εντάξει δεν έγινε και τίποτα δραματικό. Αν πεθάνει ο χαρακτήρας σου, απλά περπατάς απο το νεκροταφείο μέχρι το πτώμα σου (το πολύ 1 λεπτό απόσταση) και ζωντανεύεις χωρίς κάποια σημαντική απώλεια.

H πολυπλοκότητα του wow είναι αρκετά μεγάλη, δεν υπάρχει ένας σκοπός και μόνο. Μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε. Το θέμα είναι απλά να διασκεδάζεις όπως ισχύει και για όλα τα παιχνίδια.

Πιστεύω πάντως πως η μόνη χακεριά που έκαναν ήταν να μπουν με δικαιώματα game master μέσα στο παιχνίδι και απλά να πατήσουν την εντολή "Kill all" που υπάρχει :D

Απάντηση: Re: Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτή

Πάντως δεν είναι περίεργο που χάκερς κάθονται και ασχολούνται με αυτό ? Συνήθως κάνουν επιθέσεις σε υπουργία, στο FBI..... :hmmmm2:

Αν είναι χάκερ … τότε συνήθως
Δεν ξέρεις που μπαίνουν
Και τι χτυπήσανε
:D

Πιστεύω πάντως πως η μόνη χακεριά που έκαναν ήταν να μπουν με δικαιώματα game master μέσα στο παιχνίδι και απλά να πατήσουν την εντολή "Kill all" που υπάρχει :D

Μπα.... Έτσι που το δείχνει το video δεν σκοτώθηκαν όλοι μαζί.
Κάτι σε range hack + damage hack είναι...
Κάποιο καινούργιο script δοκίμαζαν πάλι και από τη χαρά τους δεν σταματούσαν. :p

Με τι ασχολούνται πάντως οι άνθρωποι...... αλήθεια ποιο είναι το νόημα να είσαι χάκερ ? Να δουλεύεις ατελείωτες ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, για να μπείς κάπου και να κάνεις ζημιά. Αυτοί άραγε κερδίζουν κάτι ?

Απάντηση: Re: Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτή

Με τι ασχολούνται πάντως οι άνθρωποι...... αλήθεια ποιο είναι το νόημα να είσαι χάκερ ? Να δουλεύεις ατελείωτες ώρες μπροστά σε έναν υπολογιστή, για να μπείς κάπου και να κάνεις ζημιά. Αυτοί άραγε κερδίζουν κάτι ?

Υπάγουν αγαθοί και πονηροί και απατεώνες
Αλήθεια όταν βλέπεις ένα πιτσιρικά να ασχολείται με το τεχνικό χόμπι του μηχανάκια και μηχανές
Να έχει λυμένα τα πάντα (από αλυσοπρίονα, το αγροτικό του θείου και του παππού το δικό του γκάζι) να βρίσκει προβλήματα πατέντες και βελτιώσεις
Θωρείς το χρόνο του χαμένο?
Εγώ όχι :-)

Και τα Δ.Ν.Τ., Τρόϊκες και λοιποί χαρτογιακάδες, τα ίδια κάνουν...αλλά, δεν τους λέμε χάκερς. Όταν αναβαθμιστούν σε golden, θα κερδίζουν πολλά.

Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα που λένε...

Ο φωτογράφος που σκέφτηκε και υλοποίησε το tilt shift, ο μάγειρας που ανακάλυψε τη μοριακή μαγειρική, ο μηχανικός που μπορεί να ρυθμίζει τη μηχανή με το αυτί...
Σε κάθε τομέα κάποιοι άνθρωποι κατανοούν τόσο βαθιά το αντικείμενο με το οποίο ασχολούνται που το πάνε εκεί που άλλοι δεν μπορούν.
Αυτοί είναι hackers.

Ακολουθούν τα script kidies που απλά χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τις μεθόδους των hackers. :p

Πάντως ουσιαστικά αυτό που έγινε πιστεύω ναι μεν ξενέρωσαν τους παίκτες (έστω και στιγμιαία), αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να χάσουν τον χρόνο τους... Αν όπως λέγαμε είναι θέμα λεπτών για να ξαναεπανέλθει στο παιχνίδι ο συγκεκριμένος ήρωας και παίκτης αντίστοιχα...
Οπότε παιδιά αυτό που λέγαμε ότι καλά έγινε μπας και βγούν για κανένα καφέ άκυρο, πάλι εκεί είναι!

ε καλα δεν εγινε και τιποτα,εδω υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει τις δουλειες τους και εχουν χωρισει για να παιζουν αυτη την μ@λ@κι@,εχω παραδειγματα,τεσπα τοχα παιξει ενα διμηνο και δεν μουπε τιποτε τα ιδια και τα ιδια εκανες,αφανταστα κουραστικο για μενα τουλαχιστο,αμα ειμουν πιτσιρικας δεν ξερω μπορει και να κολαγα,αν και δεν νομιζω γιατι εχω εμπειρια,οι απειροι την παταν συνηθως οπως την πατησαν και ολοι με το facebook και εχουν δωσει ολα τα προσωπικα δεδομενα τους στον αερα.

ε καλα δεν εγινε και τιποτα,εδω υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει τις δουλειες τους και εχουν χωρισει για να παιζουν αυτη την μ@λ@κι@,εχω παραδειγματα,τεσπα τοχα παιξει ενα διμηνο και δεν μουπε τιποτε τα ιδια και τα ιδια εκανες,αφανταστα κουραστικο για μενα τουλαχιστο,αμα ειμουν πιτσιρικας δεν ξερω μπορει και να κολαγα,αν και δεν νομιζω γιατι εχω εμπειρια,οι απειροι την παταν συνηθως οπως την πατησαν και ολοι με το facebook και εχουν δωσει ολα τα προσωπικα δεδομενα τους στον αερα.

+1 Aπόλυτα σωστός!