Lucifer [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 34.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 40.6%
  • Καλή

Votes: 5 15.6%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 3 9.4%

• Total voters
    32
Re: Lucifer (2015)

Πολύ καλό το 9ο , είχε χιουμοριστικές σκηνές που έβγαζαν γέλιο (πχ. κατά την διάρκεια της εξομολόγησης) αλλά και μια δόση δράματος στο τέλος του επεισοδίου.

Γενικά μαζί με το limitless και το Blindspot είναι απο τις καλύτερες σειρές που ξεκίνησαν φέτος.

Πολυ καλο επεισοδιο! Το αστειο ειναι οτι γκρινιαζα πιο πριν, οταν δεν διαφαινοταν καποια μεγαλη ιστορια που να τρεχει στο υποβαθρο, και τωρα που υπαρχει προτιμω τις σπονδυλωτες :)

Για οποιον του αρεσε ο μονολογος, ενας αντιστοιχος, αλλα πολυ καλυτερος κατ' εμε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ: Αρχισα να (ξανα)διαβαζω τα κομικ. Καμμια σχεση ο χαρακτηρας με αυτον του κομικ, αλλα δεν ειναι κακο αυτο..

Πολύ καλό το 9ο , είχε χιουμοριστικές σκηνές που έβγαζαν γέλιο (πχ. κατά την διάρκεια της εξομολόγησης) αλλά και μια δόση δράματος στο τέλος του επεισοδίου.

+1
όντως πάρα πολύ καλό επεισόδιο και δημιουργεί προσδοκίες, το κακό είναι ότι σε λίγο τελειώνει η 1η περίοδος με 13 επεισόδια και μάλλον θα μας βάλει σε μεγάλη αγωνία για την 2η
http://www.imdb.com/title/tt4052886/episodes?year=2016&ref_=tt_eps_yr_2016

συγνωμη αλλα τι εχεις δει στην πλοκη, μεχρι στιγμης, που σε κραταει σε αγωνια η εξελιξη;;;; :) Προσωπικα απλα απολαμβανω το χαβαλε του καθε επεισοδιου.

Αν λες για μένα, μου αρέσει η δολοπλοκία του Αμεναντιήλ, ο οποίος δείχνει ότι είναι αποφασισμένος (οποιοδήποτε τρόπο, ακόμα και με μη "αγγελικές" μεθόδους) να επιτύχει την επιστροφή του Λούσιφερ στην Κόλαση. Για να θέλει τόσο πολύ απελπισμένα; και με οποιδήποτε τρόπο να το επιτύχει υπάρχει ένα "μυστήριο" σχετικά με αυτό! δεν μου φαίνεται πολύ "Θεϊκό" το να επιτρέπει ο Θεός τον Αμεναντιήλ να χρησιμοποιεί τόσο σκοτεινές μεθόδους. Επίσης όταν πεθαίνει ο ιερέας (στο 9) λέει στον Λούσιφερ για κάποιο σχέδιο του "Πατέρα του" και φαίνεται ότι ήξερε την πραγματικότητα για τον Λούσιφερ, γιατί και από ποιόν ήξερε τα πάντα;
Πιστεύω, εκτός αν τα κάνουν πατάτα μετά στο σενάριο, ότι μαζί με τις παράλληλες ιστοριούλες θα δούμε και πιο σκοτεινές κεντρικές ιστορίες. Μπορεί να κάνω λάθος και να γίνει "φόλα" αλλά εμένα μου δημιουργεί προσδοκίες για κάτι καλύτερο.

Μην με παρεξηγεις, μου αρέσει πάρα πολύ η σειρά, αλλά δεν έχω βρει κάτι που να με κάνει να ανυπομονω να δω το επόμενο επεισόδιο.

Πάντως οι σεναριογράφοι είναι φοβεροί... Οι ατάκες του Lucifer συνήθως είναι πάρα πολύ καλές

Καθόλου φίλε! -bye-
αντίθετα μου αρέσει η ανταλλαγή απόψεων. Η σειρά όντως είναι χαλαρή και ευχάριστη και συμφωνώ μαζί σου σε αυτό, αλλά η "μαγκιά" των σεναριογράφων είναι αν καταφέρουν να δώσουν κάτι παραπάνω από τις άλλες σειρές, έτσι ώστε η δικιά τους να "ξεχωρίζει".

Απάντηση: Lucifer (2015)

χαλαρά και εύκολα μια από τις πιο ευχάριστες φετινές σειρές...

Το 10ο , υπήρχε ενδιαφέρον μόνο σε δύο , τρία πράγματα .
Μάμα Ντέκερ , και στο τέλος που ο Λούσιφερ στο τέλος είπε Θέε μου .
Από εκεί και πέρα τα πράγματα μου φάνηκαν μέτρια .

Όντως ήταν από τα πιο μέτρια επεισόδια και ελπίζω προς το τέλος της σεζόν να υπάρξει πιο πολύ ενδιαφέρον. Κάτι μου λέει ότι η σεζόν θα κλείσει με τον πυροβολισμό του Λούσιφερ από τον Μάλκολμ.

To 11o μου φάνηκε ότι είχε λιγότερο γέλιο από τα προηγούμενα .
Τη σκηνή που έμεινε γυμνός την είδαμε(παρόμοια) και πριν μερικά επεισόδια , οπότε δεν μου έβγαλε γέλιο .
Η αποκάλυψη στο φινάλε ήταν όλο το ζουμί του επεισοδίου .

Μόνο το τέλος άξιζε πραγματικά. Λίγο η σκηνή με τον Μάλκολμ και την ειρωνία του πυροβολισμού από την σύζυγο ανέβαζε το επεισόδιο. Έχει αρχίσει να "κάνει κοιλιά" και ελπίζω να έχει ένα τέλος με αγωνία για την 1η περίοδο.