Lucy

ψηφίστε την ταινία

• Total voters
    0
Re: Lucy (2014)

Και εγώ ψήφισα καλή!
Την είδα χαλαρά! ;)

Δεν είχα καταλάβει ότι πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση.. ήταν ενδιαφέρον! :cool:

Αν κάποιος δει αυτή την ταινία και του πεις πως ο ίδιος σκηνοθέτης έχει γυρίσει Leon και The Fifth Element, δεν υπαρχή περίπτωση να σε πιστέψει.

Αν κάποιος δει αυτή την ταινία και του πεις πως ο ίδιος σκηνοθέτης έχει γυρίσει Leon και The Fifth Element, δεν υπαρχή περίπτωση να σε πιστέψει.

Αν του πεις όμως ότι γύρισε το The Family, και το Ο Αρθουρ και οι Μινιμοι ότι έκανε παραγωγή και σενάριο στο Transporter και ένα κάρο άλλες περιπέτειες του σωρού, θα σε πιστέψει και θα σε παραπιστέψει.

Απάντηση: Lucy (2014)

.

μμμμ..δεν σας αρεσε η Λουση ...ε !
και που να δειτε και το under the skin

Σκαρλετα
παντα η πρωτη
με διαφορα

Απάντηση: Lucy (2014)

.

μμμμ..δεν σας αρεσε η Λουση ...ε !
και που να δειτε και το under the skin

Σκαρλετα
παντα η πρωτη
με διαφορα

Στυλιανέ...
Επειδή έχω προγραμματίσει γι´αυτές τις μέρες το "Μικρά Αθώα Ψέματα" (Les Petits Mouchoirs / Little White Lies), που δεν το έχω δεί,
και το "Gone Girl", κι επειδή κι εμένα μ´αρέσει η Σκαρλέτα, τι λές; Να βάλω κάπου τσόντα :p και το "Under The Skin"; Αξίζει;
Τη Λουση μου είπαν να μην τη δώ...

Δυστυχώς δεν είχα δει αυτό το νήμα πριν δω το Lucy. Μιλάμε για βιντεοχλαπατσα. Μακρυα...

Re: Απάντηση: Re: Lucy (2014)

Το Lucy δεν το είδα ακόμα, όμως είδα τo Under the Skin πριν 2-3 μήνες. Δεν μου άρεσε, ωστόσο άντεξα και το παρακολούθησα ολόκληρο για να δω τι γίνεται στο τέλος. Είχε πρωτότυπες ιδέες στην πλοκή, αλλά τίποτα παραπάνω. Σκηνοθεσία μέτρια, ήχος-μουσική σε τραγικά επίπεδα, φωτογραφία μέτρια, ερμηνείες επιεικώς κακές. Όαση ήταν η Σκάρλετ φυσικά, αλλά ένας κούκος....