kostas kefalas
Banned
- 18 June 2006
- 812
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Lumagen RadianceXD™ Video Processor
Πρωτον.....Μπραβο Μανωλιτο...:music-smiley-005:
Δευτερον.....Απο αυτα που διαβαζω Μπαμπινο ειναι οπως τα ειπαμε
Σχετικα με το gamma....περαν της διορθωσεις του,που σιγουρα βλεπεις ποιο πολλα και ποιο σωστα ...εχει να κανει που του εκοψες και τον τσαμπουκα....
Οταν εχεις τοσο τσαμπουκα χανεις πληροφορια και νομιζεις οτι εχει κοντραστ..
Ειναι σαν να κλιπαρεις .....ψετοκοντραστ...
Σιγουρα εχεις καλυτερο ansi σε καποια σημεια..δεν το συζητω...οποτε ..
Καλυτερος χρωματικα-gamma-φως....=αλλος προβολεας
Καλες θεασεις Μπαμπινο.....:award:
1ον Χρωματικά διορθώθηκε αρκετά. Η "θερμή" χρειά του D-ILA παραμένει αλλά καθάρισαν τα χρώματα κι αυτό βοηθάει σε πολλά πράγματα, ακόμα και στην ευκρίνεια.
2ον. Το gamma. Για κάποιο ανεξήγητο για μένα λόγο το gamma σε τρίτσιπα μηχανάκια τεχνολογίας D-ILA και SXRQ σιγά-σιγά διολισθαίνει και γίνεται πιό φωτεινό. Στο δικό μου από 2,2 περίπου που ήταν στην αρχή στις 200 ώρες είχε πάει στο 1,85 περίπου. Δεν ξέρω για πιό λόγο γίνεται αυτό, δεν φταίει όμως η λάμπα. Τα ίδια ακριβώς συμπτώματα παρουσιάζει και ο Ruby με λάμπα Xenon. Άρα μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα.
Αυτό το πρόβλημα λύθηκε σχετικά εύκολα τελικά. Τώρα έχω περισσότερη λεπτομέρεια στα σκοτεινά χωρίς να χάσω σε μαύρο. Εδώ έγινε πολύ καλή δουλειά.
3ον. Το contrast.. Ο Μανώλης μέτρησε γύρω στο 12,750:1 και κάπου εκεί κοντά βρίσκονται όλοι οι HD1 αλλά εγώ στο μάτι μου βλέπω λίγο διαφορετικά... Ηρέμησε πάρα πολύ, μου θύμισε πολύ τον HD-100 κι αυτό είναι ευχάριστο στο μάτι αλλά έχασε μεγάλο μέρος από τον τσαμπουκά του... Μερικοί θα το αγαπήσουν αυτό, κάποιοι άλλοι ίσως όχι.... Θα δούμε όταν θα τον δούν.![]()
Πρωτον.....Μπραβο Μανωλιτο...:music-smiley-005:
Δευτερον.....Απο αυτα που διαβαζω Μπαμπινο ειναι οπως τα ειπαμε

Σχετικα με το gamma....περαν της διορθωσεις του,που σιγουρα βλεπεις ποιο πολλα και ποιο σωστα ...εχει να κανει που του εκοψες και τον τσαμπουκα....
Οταν εχεις τοσο τσαμπουκα χανεις πληροφορια και νομιζεις οτι εχει κοντραστ..
Ειναι σαν να κλιπαρεις .....ψετοκοντραστ...
Σιγουρα εχεις καλυτερο ansi σε καποια σημεια..δεν το συζητω...οποτε ..
Καλυτερος χρωματικα-gamma-φως....=αλλος προβολεας
Καλες θεασεις Μπαμπινο.....:award: