Luther [BBC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 12 54.5%
  • Πολύ Καλή

Votes: 8 36.4%
  • Καλή

Votes: 1 4.5%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 4.5%

• Total voters
    22
Δεν υπάρχει τίποτε λέμε... Που να κολλήσουνε; Και να είναι λίγο ασυγχρόνιστοι το φτιάχνουμε, αρκεί όμως να υπάρχουν.

Ετσι πιστεύω, λίγο υπομονή χρειάζεται... Αρκεί να μην τη πατήσουμε σαν το Burn Notice.. Στην 7η σεζόν 7ο επεισόδιο κι ακόμα τίποτε. :frown:

Απλά όσο καλό τελείωσε, τόσο συνεχίζει. Και δεν αναλώνονται ξανά στα ίδια. Ε ρε ΒΒC τι μας κάνεις. Ευτυχώς που θα είναι τα επεισόδια μαζεμένα.

Σουπεράκι το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου. Θα περάσει νεράκι ο Ιούλιος μέχρι την άδεια του Αυγούστου

Έλα που τελικά δεν περνάει νεράκι. Η υπομονή για το επόμενο επεισόδιο, έστω και σε 1 βδομάδα, απλά σκοτώνει. Σε λίγο θα ξεχάσω και ότι περιμένω τα Sherlock. Απλά υπόκλιση και στην παραγωγή αλλά και στου ηθοποιούς. Πάιδες, εάν δεν έχετε δει το χθεσινό, περιμένετε την άλλη βδομάδα να τα δείτε μαζί.

Καλά, μαζόχες είστε;
Αν δεν παιχτούν και τα 5 δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεκινήσω...

Aπιθανή η σειρά. Δεν κρατήθηκα και ξεκίνησα και τον 3ο κύκλο και ειδα τα 3 επεισόδια μονορουφι. Κορυφαία σειρά και βάζει και καταπληκτικά τραγούδια στο τέλος κάθε επεισοδίου.

Ίσως η κορυφαία εγγλέζικη σειρα των τελευταίων ετών!
Και δεν το περίμενα κιόλας... Ξεκίνησε χαλαρά, απλοϊκά θα έλεγα, και όμως...

Είδα και εγώ το 3x01 , μου έκανε εντύπωση , για την έκδοση 720p , η φοβερή ποιότητα εικόνας .
Δεν το έχω ξαναδεί σε έκδοση 720p επεισόδιο σειράς , και μάλιστα τέτοιας διάρκειας και με μέγεθος κάτω του 1 gb, τέτοια εικόνα .

Καλογυρισμένο το επεισόδιο με πολλή καλά πλάνα .

Σαν υπόθεση δεν μπορώ να πω ότι "τρελάθηκα" , ίσως επειδή ήταν πρώτο επεισόδιο και "ψαχνόμουν" τι γίνεται .
Έχω και τα επόμενα δύο , θα δω καλύτερα την υπόθεση .

Re: Απάντηση: Luther

Καλά, μαζόχες είστε;
Αν δεν παιχτούν και τα 5 δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεκινήσω...

Καλα που δα το ποστ σου γιατι νομιζα πως 3 ειναι ολα κι ολα. Ποτε παιζονται τα αλλα δυο ?