"Luxe tv" vs "E! Europe"

sotiriadisc

Senior Member
23 February 2007
414
παιδια καλησπερα,
εχω νοβα και η γυναικα βλεπει το Ε!... στον Οτε εχει το luxe τιβι ... τι λεει σαν καναλι εχει κανεις γνωμη?

μου λεει η γυναικα οτι δεν εχει cardasian ... τι εχει ομως ?
υποθετω οι γυναικες θα ξερουν καλυτερα τι παιζει και εαν αξιζει

Απάντηση: luxe tv vs E!

Το luxe tv δεν έχει καμία σχέσει με το Ε" φίλε μου . . .
Αυτά που πάνε λίγο να πλησιάσουν το E" στον οτε tv είναι το TLC και το the Style net work.
Cardasian όμως πες στην γυναίκα γιόκ . . .

και τι λενε αυτα τα ltc και style ? αξιζουν ?
το κερει οτι δεν εχει cardasian και για αυτο μου γρινιαζει ηδη .. οποτε θεω να τις πω μα δες αγαπη μου εχει όοοοοοολα τα αλλα τα ομορφα reality

Απ' όλα έχει ο μπαξές."Πλούσιες και φτωχές νύφες", "Η Αμάντα και οι φίλες της", " Η Κλαιρ οργανώνει παιδικά πάρτι" και άλλα πολλά.Το star δεν πιάνει μία μπροστά τους.Το κορυφαίο,κατ' εμέ, το έχει το tlc:"Γυναίκες μαφιόζων".Μία φορά το έχω δει(δεν πρόκειται να το ξαναδω),αλλά το καλύτερο trash tv show!

Μιας και το βασικό πρόβλημα που είχα πριν μερικούς μήνες για να κάνω τη μετάβαση από Nova σε OTE Tv ήταν το γ@μημέονο το E! (ας με συγχωρήσουν οι συντονιστές) που μου είχε θέσει veto η γυναίκα μου,αν δε είναι στο πακέτο του OTE,να πω τα εξής:Εβαλα ένα μήνα οτε τv πριν κόψω nova να βλέπει και τα 2 και να αποφασίσει.Το tlc και το style είναι αναλόγου περιεχομένου του E! και μάλιστα το style ανήκει στον ίδιο όμιλο και υπάρχουν κάποια κοινά προγράμματα όπως το fashion police.Τα καρντάσια δεν τα έχει όμως.Σε λιγότερο από 10 μέρες μου λέει η σύζυγος,κόψε τη νόβα και πάμε με οτε.
Πιο εύκολο απ'ότι περίμενα.Εχουν και τα 2 κανάλια ανάλογα προγράμματα και δε θα δυσαρεστηθεί καθόλου η σύζυγος,να είσαι σίγουρος!:2thumb22sup:

Ναι τα tlc και style tv έχουν και για τη δική μου σύζυγο περισσότερο ενδιαφέρον αλλά ένα Ε!HD θα ήταν καλοδεχούμενο.
Το luxe tv μέτριο και μη ελκυστικό λόγω απουσίας υποτίτλων.

Το LuxeTV είναι για πολύ…elegant καταστάσεις,δεν έχει υπότιτλους και γενικά καμία σχέση με το E!.Ενα Ε! και μάλιστα HD θα το ήθελε η γυναίκα μου,συμφωνώ.
Κι εγώ όμως!-bye-
Θα πρέπει να είναι 1η προτεραιότητα στον ΟΤΕ να το βάλουν!

Για το E! το φωνάζουμε εδώ και καιρό να κάνει κάτι ο ote.Είναι το δυνατότερο χαρτί για τον γυναικείο πληθυσμό . . . . .
Κακά τα ψέματα το περιεχόμενό του σε αυτό το είδος δεν μπορεί να τον φτάσουν ακόμη ούτε το TLC και το Style.

καλημερα , το εβαλα χτες το βραδυ το οτε tv (η γυναικα ειναι στο εξωχικο !!!) και οντως το luxe ειναι μια χαζομαρα ... οποτε ειχατε δικο το TLC και το αλλο ειναι τα αντιστοιχα... τωρα περιμενω αντιδραση για το τι θα πει (δεν τις ειπα οτι εβαλα ΟΤΕ - ειναι πρωι ακομα ) :)

προς διαχειριστες: μπορουμε να αλλαξουμε τον τιτλο σε LTC+style TV (OTE) vs E! (nova) ?

edit: ειδα αλλο τιτλο τωρα οτι εχει , τελεια ευχαριστω

Last edited:
για καλο και για κακο κρατα κι ενα κρανος μεσα στο σπιτι...αχρειαστο να 'ναι...:twoguns:

Last edited by a moderator:
καλημέρα,
αυριο θα παω να βρω την οικογενεια και δευτερα γυρναμε ολοι μαζι ... εαν σας γραψω την τριτη τοτε ολα καλα :)

καλημέρα σε όλους,
ολα καλα απο την μεταβαση σε οτε tv απο nova start pack ... η γυναικα εκανε λιγο μουτρα που δεν βρηκε το Ε! αλλα το TLC εχει πολυ σαβουροεκπομπες/reality οποτε ολα καλα :)