LUXMAN L-503S

Είναι δεν είναι μέλος ο πωλητής, αυτό που έκανε δεν είναι τίμιο. Δικαίωμά του βέβαια, γιατί ως πωλητής διαλέγει πού θα το δώσει ή πού δεν θα το δώσει αυτό που πουλάει, αλλά η συμπεριφορά του, όπως τουλάχιστον περιγράφηκε εδώ, οπωσδήποτε δεν χαρακτηρίζεται τίμια.

Ο αγοραστής βέβαια, τι φταίει; Ηθικά εννοώ. Έμαθε από εδώ πως πρόκειται για καλό ενισχυτή, δεν έμαθε από εδώ για την αγγελία. Υπάρχει πουθενά κανένα λινκ ή κανένα hint;

αγαπητέ κε gonzo εφόσον και...φανερωθήκατε ας σας πω την αποψη μου.

Βασικά παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό "λαμόγιο" αφού ο σκοπός για τον οποίο το έγραψα επιτελέσθηκε.

Βασικά ήθελα να επιβεβαιώσω την υποψία μου και δυστυχώς τα κατάφερα!

όχι "δυστυχώς" επειδή έχασα ένα μηχάνημα αλλά επειδή θεωρώ λυπηρό να υπάρχουν συμπεριφορές (όπως η δική σας στο συγκεκριμένο θέμα) μέσα σε ένα forum όπως αυτό αλλά και γενικά να...υπάρχουν.

Βλέπετε, με το αθώο μου μυαλό θεώρησα σωστό να ζητήσω πληροφορίες για κάτι που επρόκειτο να αγοράσω μέσα σε ένα forum φίλων και γνωστών.

Αν φανταζόμουν ότι θα μου τον "έτρωγε" συμforumίτης φυσικά και δε θα έγραφα τίποτε. Και επειδή μάλλον το θέμα έχει πάρει ήδη διαστάσεις, απο εδώ και πέρα κανείς δε θα ζητάει συμβουλές για κάτι που βρήκε σε ευκαιρία μην τυχόν βρεθεί κανένας "καλοθελητής".

Ευτυχώς υπάρχουν και μέλη αυτού του club οι οποίοι είχαν την ευθιξία να επικοινωνήσουν μαζί μου οι οποίοι και αυτοί βρήκαν τη συγκεκριμένη αγγελία και μου είπανε "αν υπάρχει περίπτωση να μην τον πάρεις εσύ πες το μου για να τον πάρω εγώ". Τα ονόματα τους στη διάθεση σας για όσους δεν το πιστεύουν.

Το ίδιο πιστεύω ότι θα έπρεπε να πράξετε κι εσείς αγαπητέ gonzo. Το ίδιο θα έπραττα κι εγώ. Έτσι είναι το σωστό.

Εσείς αντί να σιγήσετε ή να εμφανιστείτε με απολογητικό ύφος, ζητάτε και τα ρέστα!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν για όλα νόμοι και κανόνες. Κάποια πράγματα πρέπει να τα νοιώθουμε μόνοι μας.

Για τον πωλητή δε μπορώ να πω τίποτε, δε θα ήθελα ποτέ να μου τύχει τέτοιος άνθρωπος ξανά στη ζωή μου, σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο για όλο το σετ, μου είπε ότι για τα ηχεία είχε κανονίσει ακρόαση την Κυριακή το απόγευμα για κάποιον ενδιαφερόμενο. Του είπα οκ, τα υπόλοιπα τα παίρνω όλα εγώ ή και τα ηχεία μαζί αν δεν τα πάρει ο ενδιαφερόμενος. Μου είπε οκ.
Τη Δευτέρα το πρωϊ μου είπε ότι τα έδωσε τα ηχεία (εντάξει, 200 ευρώ για audio spectrum orpheas tls δεν είναι και Η ευκαιρία), αλλά και ότι περιμένει το μεσημέρι κούριερ απο Κομοτηνή για τον ενισχυτή!!!!

Όταν του ζήτησα τον λόγο αφού τον είχα "καπαρώσει" μου είπε "ωχ μωρέ, αμα θες έλα πάρτον".

Δηλαδή αγαπητέ gonzo αν είχαμε την ίδια "πάστα" μάλλον θα πλήρωνες τσάμπα το κούριερ (όπως επίσης και ο άνθρωπος που πήρε τα ηχεία αν πήγαινα Κυριακή πρωϊ για να τα..."τσιμπήσω").

Έτσι έχει η ιστορία....

Καλορίζικος ο ενισχυτής, εύχομαι να τον χαρείς, καλοάκουστος.
Αν θες ξόδεψε και 10 λεπτά να μας πεις τις εντυπώσεις σου...

εμενα παλι μου περνανε σκεψεις απο το μυαλο, γιατι ο πωλητης να παρακαμψει καποιον που εχει πρωτεραιοτητα, και να προτιμησει αλλον που εχει κανει ισοποση προσφορα?

Λυπαμαι παντως γενικοτερα ,γιατι υποτιθεται οτι μοιραζομαστε ενα χωρο κοινου ενδιαφεροντος και ουσιαστικα το χομπι μας και αν δεν υπαρχει τουλαχιστον εδω ανιδειοτελεια, βρασε ρυζι κι ας τον _%$#@ να σφυριζει...

καλη καρδια παιδια..

αγαπητέ κε gonzo εφόσον και...φανερωθήκατε ας σας πω την αποψη μου.

Βασικά παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό "λαμόγιο" αφού ο σκοπός για τον οποίο το έγραψα επιτελέσθηκε.

Βασικά ήθελα να επιβεβαιώσω την υποψία μου και δυστυχώς τα κατάφερα!

όχι "δυστυχώς" επειδή έχασα ένα μηχάνημα αλλά επειδή θεωρώ λυπηρό να υπάρχουν συμπεριφορές (όπως η δική σας στο συγκεκριμένο θέμα) μέσα σε ένα forum όπως αυτό αλλά και γενικά να...υπάρχουν.

Βλέπετε, με το αθώο μου μυαλό θεώρησα σωστό να ζητήσω πληροφορίες για κάτι που επρόκειτο να αγοράσω μέσα σε ένα forum φίλων και γνωστών.

Αν φανταζόμουν ότι θα μου τον "έτρωγε" συμforumίτης φυσικά και δε θα έγραφα τίποτε. Και επειδή μάλλον το θέμα έχει πάρει ήδη διαστάσεις, απο εδώ και πέρα κανείς δε θα ζητάει συμβουλές για κάτι που βρήκε σε ευκαιρία μην τυχόν βρεθεί κανένας "καλοθελητής".

Ευτυχώς υπάρχουν και μέλη αυτού του club οι οποίοι είχαν την ευθιξία να επικοινωνήσουν μαζί μου οι οποίοι και αυτοί βρήκαν τη συγκεκριμένη αγγελία και μου είπανε "αν υπάρχει περίπτωση να μην τον πάρεις εσύ πες το μου για να τον πάρω εγώ". Τα ονόματα τους στη διάθεση σας για όσους δεν το πιστεύουν.

Το ίδιο πιστεύω ότι θα έπρεπε να πράξετε κι εσείς αγαπητέ gonzo. Το ίδιο θα έπραττα κι εγώ. Έτσι είναι το σωστό.

Εσείς αντί να σιγήσετε ή να εμφανιστείτε με απολογητικό ύφος, ζητάτε και τα ρέστα!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχουν για όλα νόμοι και κανόνες. Κάποια πράγματα πρέπει να τα νοιώθουμε μόνοι μας.

Για τον πωλητή δε μπορώ να πω τίποτε, δε θα ήθελα ποτέ να μου τύχει τέτοιος άνθρωπος ξανά στη ζωή μου, σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Το Σάββατο τον πήρα τηλέφωνο για όλο το σετ, μου είπε ότι για τα ηχεία είχε κανονίσει ακρόαση την Κυριακή το απόγευμα για κάποιον ενδιαφερόμενο. Του είπα οκ, τα υπόλοιπα τα παίρνω όλα εγώ ή και τα ηχεία μαζί αν δεν τα πάρει ο ενδιαφερόμενος. Μου είπε οκ.
Τη Δευτέρα το πρωϊ μου είπε ότι τα έδωσε τα ηχεία (εντάξει, 200 ευρώ για audio spectrum orpheas tls δεν είναι και Η ευκαιρία), αλλά και ότι περιμένει το μεσημέρι κούριερ απο Κομοτηνή για τον ενισχυτή!!!!

Όταν του ζήτησα τον λόγο αφού τον είχα "καπαρώσει" μου είπε "ωχ μωρέ, αμα θες έλα πάρτον".

Δηλαδή αγαπητέ gonzo αν είχαμε την ίδια "πάστα" μάλλον θα πλήρωνες τσάμπα το κούριερ (όπως επίσης και ο άνθρωπος που πήρε τα ηχεία αν πήγαινα Κυριακή πρωϊ για να τα..."τσιμπήσω").

Έτσι έχει η ιστορία....

Καλορίζικος ο ενισχυτής, εύχομαι να τον χαρείς, καλοάκουστος.
Αν θες ξόδεψε και 10 λεπτά να μας πεις τις εντυπώσεις σου...

κ.Κακαλιέ,
απολογητικό ύφος δεν καταλαβαίνω, γιατί θα έπρεπε να έχω από τη στιγμή.
που όπως εξήγησα, πήρα τηλέφωνο τον πωλητή και δεν αναφέρθηκε κάτι από τη μεριά του για τυχόν ενδιαφέρον από τρίτο (μπορείτε να το επιβεβαιώσετε.αν τυχόν το έχετε χάσει πείτε μου να σας το στείλω).

σχετικά με το "λαμόγια",είχε γίνει αντιληπτός ο σκοπός σας.Φαντάζομαι όμως ότι θα μπαίνουν στο site αρκετοί από Κομοτηνή...

Επειδή τα λόγια είναι περιττά και επειδή όντως ψωνίζουμε από διαφορετικά ζαχαροπλαστεία..
μπορείτε αν σας βγάλει ο δρόμος σας στην Κομοτηνή κάποιο ΣΚ μέσα στον επόμενο μήνα, να'ρθετε σπίτι μου,να σας φιλοξενήσω,ν'ακούσετε τον ενισχυτή και αν σας αρέσει να τον αγοράσετε στην ίδια τιμή aka 200ευρώ.
όχι courier

Από'μένα τέλος.Έχω σιχαθεί τις αντεγκλίσεις.Πάω ν'ακούσω μουσική και θα κάνω μια βόλτα πριν απαντήσω.Χρειάστηκε να το κάνω πριν όταν διάβασα το
μήνυμά σας.
φιλικά
βαγγέλης

Φίλε Tyler, ηθικά, είμαστε μαζί σου. Δυστυχώς όμως μόνο αυτό.
Από την μεριά μου, ευχαριστώ τους φίλους μας εδω μέσα γιά την
εχεμύθειά τους στήν δική μου αγορά - που βεβαίως οφείλεται στη
δική σου ερώτηση.
Με την ευκαιρία αυτή, άς καθιερώσουμε την ''ΠΑΣΑ''. Δηλαδή άν πέφτει
κάποια ευκαιρία στην αντίληψή μας, να την ανακοινώνουμε σε κάποιο
ειδικό thred για όποιον ενδιαφέρεται. Τί λεει γι αυτό ο διαχειριστής;.

Καλα, δεν καταλαβατε τι εγινε? Το ποθανοτερο ειναι να προσφερθηκε μεγαλυτερο τιμημα και ο πωλητης ενεδωσε!!! Σε τετοιους καιρους μα την οικονομικη κριση!!!!

περιμένω μιαν απάντηση...

υγ. δε μπαίνω στη διαδικασία ν'απαντήσω στα μηνύματα κάποιων,
γιατί θα λειτουργήσει αρνητικά στην εξέλιξη του θέματος.
Εκνευρισμένοι είμαστε και δε βοηθάτε (κάποιο) με αυτά που γράφετε.

το παραστατικό της κατάθεσης είναι στη διάθεση του κ.Κακαλιου και της δ/νσης του avclub

Μα γιατί να ενδιαφέρει τη διαχείριση το τι και πως μιας πώλησης που εξελίχθηκε εκτός του φόρουμ;
Νομίζω πως εξαντλήθηκε το θέμα, οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση παρακαλώ να γίνει με πμ.

Και εγώ νομίζω οτι ξεφύγαμε.Τουλάχιστον το κλίμα αυτήν την φορά ήταν κόσμιο, μεγάλη πρόοδος!
Τέλος πάντων αν είναι να μείνει ο νήμα ανοικτο ας είναι γιατις εντυπώσεις των τυχερών αγοραστών τα προσωπικά ας συνεχίσουν σε pm αφού είναι εντελώς off topic και συγνώμη αλλα προσωπικά με βρίσκουν αδιάφορο.
Για να γίνω και εγώ λίγο off topic παιδιά συμβαίνουν αυτά στις αγοραπωλησίες
ειδικά ευκαιριών χωρις να σημαίνει αυτό οτι ο πωλητής δεν ήταν απαράδεκτος αλλα σελαβί μην τρελαινόσαστε..

Τέλος και εμένα θα μου άρεσε μία κατηγορία νημάτων που αναρτά όποιος θέλει ευκαιρίες (εννοείται όχι επαγγελματίες του χώρου ) που τυχόν πεύτουν στην αντίληψη του.

Και εγώ νομίζω οτι ξεφύγαμε.Τουλάχιστον το κλίμα αυτήν την φορά ήταν κόσμιο, μεγάλη πρόοδος!
Τέλος πάντων αν είναι να μείνει ο νήμα ανοικτο ας είναι γιατις εντυπώσεις των τυχερών αγοραστών τα προσωπικά ας συνεχίσουν σε pm αφού είναι εντελώς off topic και συγνώμη αλλα προσωπικά με βρίσκουν αδιάφορο.
Για να γίνω και εγώ λίγο off topic παιδιά συμβαίνουν αυτά στις αγοραπωλησίες
ειδικά ευκαιριών χωρις να σημαίνει αυτό οτι ο πωλητής δεν ήταν απαράδεκτος αλλα σελαβί μην τρελαινόσαστε..

Τέλος και εμένα θα μου άρεσε μία κατηγορία νημάτων που αναρτά όποιος θέλει ευκαιρίες (εννοείται όχι επαγγελματίες του χώρου ) που τυχόν πεύτουν στην αντίληψη του.
+1

Από αυτή τη στιγμή, είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του L-505s.:BDGBGDB55:
luxmanl505uf1.jpg

Η αγορά του έγινε από εδώ:
http://www.plex.gr/
Όποιος ενδιαφέρεται για μπομπινόφωνα, μόνο εδω θα βρεί άριστη κατάσταση
και τιμές απίστευτες γι αυτό που θα πάρει.
Ευχαριστώ όλους σας και πάλι.:SFGSFGSF:

Από αυτή τη στιγμή, είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος του L-505s.:BDGBGDB55:
luxmanl505uf1.jpg

Η αγορά του έγινε από εδώ:
http://www.plex.gr/
Όποιος ενδιαφέρεται για μπομπινόφωνα, μόνο εδω θα βρεί άριστη κατάσταση
και τιμές απίστευτες γι αυτό που θα πάρει.
Ευχαριστώ όλους σας και πάλι.:SFGSFGSF:

Καλή διασκέδαση!!!
Μόλις συνειδητοποιήσεις τι διαμάντι έχεις στα χέρια σου θα κάνεις κωλοτούμπες απ την χαρά σου..
Πολύ θα μου άρεσαν μερικές φωτό αλλα και οι εντυπώσεις σου εν καιρώ εφόσον έχεις δρόμο μπροστά σου (400 ωρίτσες) να τον στρώσεις.

Μεταχειρισμένος δεν είναι;Επομένως δεν χρειάζεται μακροχρόνιο στρώσιμο.Μπορεί να μας πεί τώρα...:ernaehrung004: