Γιώργος ΚΟΨ
Supreme Member
Δευτερον, εκει παιζει το 110V, μικρο το κακο...
.
Ντίνο γιατι ειναι μικρο το κακό?
Δευτερον, εκει παιζει το 110V, μικρο το κακο...
.
Ντίνο γιατι ειναι μικρο το κακό?
Ντίνο, θα σ αρέσει, αλλά αν χρειαστείς στάθμες?
Ευχαριστω.
Αυτο που δεν καταλαβαινω, ειναι εαν τα 2 χ 20 watt του δεν ειναι "σωστα" για τα ηχεια μου...., μιας και λενε συνιστωμενη ισχυς ενισχυτη απο 30watts, και δεν εχω και ιδεα τι γινεται με τα watt και τις ταξεις ενισχυτων (εφαγα και ενα κραξιμο τις προαλλες σε ενα θεμα που ανοιξα εδω...)
Ντίνο, θα σ αρέσει, αλλά αν χρειαστείς στάθμες?
Και τα 803s μου λένε συνιστώμενη ισχύ απο 50w αλλα τα 30 του L590A II που τα οδηγεί τα κουνάνε απο την θέση τους!
Τα μηχανήματα (μιλάω για τους ολοκληρωμένους) αυτά να έχεις υπόψιν σου είναι αυτή την στιγμή οι μεγαλύτερες ευκαιρίες στa HIEND ενισχυτικά και αν τα τιμολογούσαν σε σχέση με την κατασκευή τους και το πώς παίζουν με την λογική των περισσότερων κατασκευαστών θα έπερεπε να τιμολογούνται τουλάχιστον με τετραπλάσια τιμή.
Φυσικά σε αυτά τα ποσά που πουλιούνται μία ακρόαση με τα ηχεία που έχεις η σε ενδιαφέρουν είναι απαραίτητη αλλα νομίζω οτι οι πιθανότητες είναι να τρέχεις να τον αγοράσεις μήν τυχόν και η εξωπραγματικά χαμηλή τιμή για αυτό που προσφέρεται αλλάξει την επόμενη ημέρα, κατι τέτοιο είχα πάθει και εγώ.
Στον δικό μου χώρο περίπου 15 τμ που είναι νομίζω μια μέση τιμή για τους πιο πολλούς απο εμάς ανεβάζει 95db στο παραπέντε του ποντεσιόμετρου απο την είσοδο mc του phono απο την είσοδο balanced που έχω το cd η ίδια στάθμη επιτυγχάνεται στο παρατέταρτο!...
Νομίζω οτι οι μόνοι που θα προβληματιστούν είναι όσοι θέλουν να κάνουν ρειβ πάρτι κάθε εβδομάδα σε σαλόνι 100 τμ, όχι οτι δεν θα ανταπεξέλθει αλλα σε συχνή τετοια χρήση σίγουρα θα ταλαιπωρουνταν.
Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου ! :a0210:
Ο 590 με τον 550 είναι διαφορετικά μηχανήματα.
Δεν είναι τα 10 watt στο κανάλι η διαφορά τους.
Η όλη κατασκευή του 590 παραπέμπει στις μεγάλες σειρές της Luxman.
Τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα μηχανήματα στην κατηγορία τιμής του.
Αν μου το επέτρεπαν οι ανάγκες –οικογενειακές, επαγγελματικές- να εκταμιεύσω αυτό το ποσό, θα ήταν και αυτός στη συλλογή μου : -)
Ειχα για εναν χρονο τον ολοκληρωμενο L-505 που ηταν με ξυλο γυρω γυρω με την ιδια ακριβως εμφανιση .Επαιζε και πολυ καλά σαν ολοκληρωμενος με 2 χ 70 σε ΑΒ. Μονο που τον ειδε η γυναικα εβαλε waf 10! και αδραξα την ευκαιρια και πηρα αμεσως προ-τελικο Μ-7 & C-7 SIGNATURE με πολυ καλυτερο ηχο αλλα και χρημα !!Απο το 1999 με συνοδευουν ακομα χωρις κανενα προβλημα !
![]()
Ευχαριστω.
Δεν προκαταβαλλομαι ομως, επρεπε να βαλω μερικες ακομη φατσουλες.
Σημερα το βραδυ θα εχω αποψη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.