Luxman M7 Signature & Graaf GM100 , ζητω Cary 211.

Status
Not open for further replies.

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Πωλειται ο Τελικος Luxman M7 Signature μοναδικο καμματι, στολιδι για την μουσικη και το σαλόνι.
Πρωτο χερι αντιπροσωπείας με κουτια και manual (απο παπυρο !!) Αριστη κατάσταση VU meters και φινιρισμα ξυλου, κουμπι για διορθωση
φασης ρευματος, εξασθενητης db εξόδου για τελειο ματσαριμα και με αλλους τελικους (βλεπε Graaf GM100) για οριζοντια διυενυσχηση.
True Balanced κατασκευη . Τιμη 3500 euro.
Τελικος Λαμπατος Graaf GM100 true balanced 2 x 128watt μεχρι τα 2ohm οδηγουσε τελεια το πανελ του Martin Logan Request (τα woofer o Luxman) και αυτος πρωτο χερι αντιπροσωπειας με κουτια & manual λιγες ωρες λειτουργίας ( υπαρχουν 2 συστηματα σπιτι με ξεχωριστο home cinema ). Τιμή 3500 (6500 λιανικη ).
ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ανταλλασονται μονο με τελικους Cary 211 που θελω να βρω σε καλη κατασταση,
επίσης σκεφτομαι και Esoteric CD/SACD αλλα μονο σε ολοκληρωμενο player ( οχι transport και οχι universal dvd κτλ)

ελπιζω να εβαλα τις φωτό !

Attachments

• luxmanm7a.jpg
    luxmanm7a.jpg
    49.9 KB · Views: 735
  • luxman m-7 back.jpg
    luxman m-7 back.jpg
    83.7 KB · Views: 729
  • Graaf GM100-2.jpg
    Graaf GM100-2.jpg
    181.8 KB · Views: 736
  • Graaf GM100-3.jpg
    Graaf GM100-3.jpg
    184.4 KB · Views: 729
27062011001.jpg
Και η φωτο απο το συστημα μου (οι αλλες ... οι καλες ειναι απο το internet εγω δεν ειμαι καλος φωτογραφος).
Τηλεφωνο επικοινωνείας 6972-254119.

Για οποιον θελει καποιο απο τα μηχανηματα μου δεκτη και ανταλλαγη με το CD AUDIO ANALOGUE PRIMO !

Νεα τιμη στον Graaf 3000 και για να βοηθησω την κατασταση δεκτη και ανταλαγη εκτος των παραπανω και με προενισχυτη με 2pre-out κατα προτιμηση Nad ( αλλα και Rotel,Audiolab κτλ)

Το ξερω φιλε μου ,αλλα ειναι πολυ δυσκολες εποχες για το χομπι μας (και οχι μονο)!

Νεα τιμή στον Graaf 2700, και φυσικά ισχύουν οι ανταλλαγες για το συγκεκριμενα μονο!

Link for Graaf :
http://www.graaf.it/maineng.htm
Και στις ανταλλαγες εκτος απο CARY 211 βαζω καi MCINTOSH MC2000 (ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΤΟΥ 2000)
Οποιος παρει και τους δυο τελικούς η τιμη θα πεσει στα 5000ευρώ!

Τα Cary 211 βρεθηκαν οποτε ψαχνω για ανταλλαγη μονο για το Esoteric CD/SACD ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ (οχι dvd κτλ) και απο τις τελευταιες σειρες, καθως και το CARY 306 PRO sacd !
Στις ανταλλαγες δεχομαι και τον NAD 216 THX
Στα προς ανταλλαγη βαζω και τον Λαμπατο προενυσχητη της Cary SLP-05

Last edited by a moderator:
Τα Luxman πουληθηκαν τα Cary βρεθηκαν & ο Graaf κρατηθηκε για φιλο .
Παρακαλω να κλεισει η αγγελια
Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.