Luxman PD-171

quevedo

AVClub Addicted Member
4 May 2010
1,969
επαρχια
Τυχαία έπεσα πάνω σ' αυτό. Δε φανταζόμουν ότι η Luxman βγάζει αυτό το πικαπ. Μου αρέσει εμφανισιακά.

Δειτε εδώ για περισσότερα.

Δε ξέρω αν εισαγεται στην Ελλάδα. Υπάρχει μόνο στο γιαπωνέζικο site της Luxman κι όχι στο global.

Attachments

• PD171_tone_arm_small.jpg
    PD171_tone_arm_small.jpg
    159.6 KB · Views: 487
  • PD171_front_small.jpg
    PD171_front_small.jpg
    90.2 KB · Views: 485
AAAAAAAxxxxx το κρυφό υγρό μου όνειρο!!
Ποιός τα βρίσκει τα πεντέμισι χιλιάρικα μνημονιάτικα...

Νομίζω εσυ έχεις και Luxman ενισχυτή άρα διπλή χαρά. Κι εγώ το θέλω, αλλά μας έκοψαν τα φτερά....
Ο βραχίονας πρέπει να είναι jelco αν δεν απατώμαι. Ίσως ο audiolytic να μπορέι να μας πει περισσότερα

Να πώ την αλήθεια δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο απο το Clearaudio μoυ. Απλά επειδή έχω ξενερώσει πολύ άγρια με οτιδήποτε Γερμανικό άρχισα να στραβοκοιτάω και είναι το μόνο που με σκανδάλισε. Η τιμή του βεβαίως πλέον απαγορευτική.

Δεν βαριέσαι δόξα τον Θεό γευτήκαμε και λίγο κρεατάκι και ποιός ξέρει; Mικρός είμαι ακόμα.

Πάντως η απορία παραμένει. Παίρνει ο βραχίονας ρύθμιση σοτ αζιμούθιο;

Αλήθεια αυτός ο βραχίονας να παίρνει ρύθμιση στο αζιμούθιο;

Είναι Jelco και από ότι διακρίνω από το headshell ρυθμίζεις αζιμούθιο.

Αφού είναι πλήρες ρυθμίσεων μένει να βρώ τα λεφτά για την ακριβή νύφη δια να τελεστεί ο γάμος ..... :sleep: και μετά ξύπνησα φτουουουουου!!!

Ρέ παιδιά. Αυτός ο Jelco είναι unipivot;
Όχι δεν είναι.

Όπως το βλέπω, έχει στάνταρ headshell, οπότε δε μου είναι ξεκάθαρο πως ρυθμίζεται το αζιμούθιο που γράφτηκε παραπάνω...

Υπάρχει κανένα σχετικό link από εναλλάξιμα headshell μέσω των οποίων ρυθμίζεται το αζιμούθιο;

Όπως το βλέπω, έχει στάνταρ headshell, οπότε δε μου είναι ξεκάθαρο πως ρυθμίζεται το αζιμούθιο που γράφτηκε παραπάνω...

lux-head--az_zps56abe04b.jpg

Last edited:
Νομίζω εσυ έχεις και Luxman ενισχυτή άρα διπλή χαρά. Κι εγώ το θέλω, αλλά μας έκοψαν τα φτερά....
Ο βραχίονας πρέπει να είναι jelco αν δεν απατώμαι. Ίσως ο audiolytic να μπορέι να μας πει περισσότερα

Ναι ο βραχιωνας ειναι ο jelco 250S ( η καποια παραλλαγη του) και το κελυφος ειναι το HS-25 με ρυθμιση αζιμουθιου με την μικρη allen βιδα στο πλαι οπως εδειξε ο φιλος orkino.Ειναι απο μαγνησιο και ζυγιζει περιπου 12γρ.
Μια απο τις διαφορες του 250 απο τον 750 ειναι οτι ο 250 δεν εχει την δυνατοτητα του ρυθμιζομενου damping με σιλικονη οπως εχει ο 750.

Last edited:
Μοιάζει με το PD310. Τα παλιά της κυρίως ήταν MicroSeiki. Αυτό το φτιάχνει η ίδια ή άλλος;

Last edited: