Luxman PD-171

Όχι για να μην μας κοροιδεύουνε!! Κουμπάροι διαπλεκόμενοι υπάρχουν και σε άλλες χώρες!! :laugh:

Nαι αλλα αυτοι ηταν διαπλεκομενοι σε δημιουργικες καταστασεις ,οι δικοι μας διαπλεκομενοι ειναι για τον Κορυδαλλο

Πετράν δίκιο έχεις αλλα αυτό είναι το κοινό "μυστικό" του έθνους.
Ο σκοπός του σχολίου μού ήταν καθαρά χιουμοριστικός, καλή σου μέρα!-bye-

Να ενημερωσω οτι το LUXMAN PD-171 αναμενεται σε περιπου 8 ημερες & θα ειναι στημενο προς ακροαση στον χωρο της GOLDEN ACOUSTICS

Να ενημερωσω οτι το LUXMAN PD-171 αναμενεται σε περιπου 8 ημερες & θα ειναι στημενο προς ακροαση στον χωρο της GOLDEN ACOUSTICS

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα συνοδεύεται κι από ομόσταβλο ενισχυτή?

Υπαρχει σχεδον ολη η σειρα ολοκληρωμενων,το συγκεκριμενο θα στηθει με τον L-505.
Αναμενομενη τιμη καταλογου 6.500€

Σοβαρη πρόταση, αλλα μπαίνουν και παράγοντες οπως το γουστο, το γεγονος οτι δεν παίρνει δεύτερο βραχίωνα κτλ.

Γενικα οταν το budget ανεβαινει οι επιλογες/απαιτησεις αυξανονται.

Παρότι λουξομανής και που με τρώει η περιέργεια να το ακούσω έχω καταλάβει απο τα Reviews αλλα και απο τον τρόπο που είναι κατασκευασμένο (τα λίγα που καταλαβαίνω) οτι περνάει τον δικό του ευχάριστο χαρακτήρα στο πρόγραμμα με εμφανή τρόπο αλλα Acoustic Solid.

Προφανώς δεν είμαι σε θέση να το κρίνω και φυσικά είμαι βέβαιος οτι θα είναι εξαιρετικό, ο συνδυασμός όμως απαγορευτικής με τα σημερινά δεδομένα τιμής και ηχητικής φιλοσοφίας που δεν είναι του γούστου μου για πικάπ με κάνουν να είμαι απλά περίεργος..

Πάντως έκαστος στο είδος του..

μπορεις να το ακουσεις στο δισκαδικο που βρισκεται Πανεπιστημιου στη στοα Πεσματζόγλου, οχι το πρωτο οπωσ μπαινεις αλλα τ ο αλλο στο διαδρομο αριστερα