Luxury Life HD στην θέση του Luxe TV στις 28.2E

greekgreek

Supreme Member
29 June 2008
6,358
Γιαννιτσά
3641100078_9121c22523.jpg

Ένα νέο HD κανάλι άρχισε να εκπέμπει .
Το Luxury Life HD που πήρε την θέση του Luxe TV στις 28.2E στην συχνότητα 12643H 27500.

Πηγή:kingofsat.net

Είναι άλλο κανάλι στην ίδια ίδια συχνότητα και έχουν τα ίδια pid με το Luxe TV και φαίνεται ότι είναι το Luxe TV ή ότι άλλαξε όνομα..

Το κανάλι ειναι στα πρόθυρα φαλιμέντου. Προφανώς λοιπόν στην Αγγλία αφήνουν το προηγούμενο να φαλιρίσει (και τους όποιους πιστωτές....στον άσσο!) και φτιάχνουν νέο παρεμφερές κανάλι, καθαρό απο χρέη...(δικές μου εκτιμήσεις αυτές, αλλά με βάση την λογική)

Απάντηση: Re: Luxury Life HD στην θέση του Luxe TV στις 28.2E

Το κανάλι ειναι στα πρόθυρα φαλιμέντου. Προφανώς λοιπόν στην Αγγλία αφήνουν το προηγούμενο να φαλιρίσει (και τους όποιους πιστωτές....στον άσσο!) και φτιάχνουν νέο παρεμφερές κανάλι, καθαρό απο χρέη...(δικές μου εκτιμήσεις αυτές, αλλά με βάση την λογική)
Κάτι τέτοιο πέρασε και εμένα από το μυαλό μου.

Στην συχνότητα αυτή (12643H 27500) εχω το εξής πρόβλημα:
Όταν πήρα τον Spiderbox 9000 Combo και τον σύνδεσα με τον δορυφόρο 28.2E μέσω ενός διακόπτη Diseqc 10X1,είχα κανονικά σήμα.
Τις επόμενες μέρες παρατήρησα ότι το σήμα έχει μειωθεί και έπιανα οριακά την συχνότητα με σπασίματα .
Σήμερα έχω ένδηξη σήματος, οριακό, χωρίς να μπορω να κατεβάσω την συχνότητα.

Σκέφτηκα ότι ίσως έστρεψα το lnb καταλάθος και επειδή υπάρχει η ίδια συχνότητα με την αντίθετη πόλωση δεν μπορώ να πιάσω την 12643H 27500.
Δοκίμασα τον δορυφόρο και την συχνότητα αυτή στον SAB Ultimate HD και την λαμβάνει κανονικά με καλό σήμα μάλιστα.

Θα δοκιμάσω πιο ύστερα να βάλω τον SAB Ultimate HD στην θέση του Spiderbox 9000 Combo .
Άν πάιξει κανονικά την συχνότητα θα είναι θέμα του Spiderbox,αλλιώς θα είναι γραμμής, διακόπτη Diseqc ,ή παρεμβολών.

Last edited:
Είναι η γνωστή διαδικασία με μετονομασία που δίνει παράταση ζωής `η άλλη μια ευκαιρία, συνεχίζοντας ως νέο project (όταν το άλλο έχει πτωχεύσει)…

Ούτε μάγος να ήμουν!
Luxe.tv HD continues as Luxury Life HD

By Robert Briel
Published: November 1, 2010 07.27 Europe/London

The Luxembourg based Luxe.tv channel, with programming on the luxury lifestyle, continues broadcasting under the name Luxury Life HD. The re-branding follows a declaration of in solvency of Luxe.tv’s holding company by a court in Luxembourg.

Last August it became apparent that Luxe.tv was in financial trouble when the broadcaster laid off two-thirds of its work force. On October 15th, a Luxembourg court declared the company bankrupt.

Following the court’s ruling, a new channel named Luxury Life HD appeared on some of the frequencies formerly used by Luxe.tv. However, some distribution stopped, including the DVB-T broadcasts in Luxembourg.

Programming of the new Luxury Life HD is much like its predecessor, with emphasis on luxury living, real estate, fast cars and boats, jewelry, sports, watches, fashion, beauty, gourmet dinners and more. The original Luxe.tv was one of the very first free-to-air channels broadcasting native HD programming around the clock.
Email the Newsdesk: [email protected]