lx508d,ps3

Re: Απάντηση: lx508d,ps3

εντάξει,τα χρήματα πες πως τα διαθέτουμε, το ρίσκο θα θέλαμε να ξέρουμε αν είναι μεγάλο

Υπάρχουν τα πράγματα που αναφέρθηκαν πριν και μπορούν να μειώσουν το ρίσκο. Στρώσιμο με το κατάλληλο DVD, ενεργοποίηση των προστατευτικών της τηλεόρασης και στην αρχή μπορείτε να ξεκινήσετε με 2-3 ώρες και να ανεβάζετε σταδιακά την χρήση όσο δεν παρατηρείται προβλήματα. Το burn-in αν εμφανιστεί δεν νομίζω να εμφανιστεί έτσι ξαφνικά. Πιο πριν θα έχετε παρατηρήσει είδωλα στην οθόνη που θα αφήνουν οι στατικές εικόνες αλλά θα φεύγουν μετά την χρήση του αρχικού DVD. Όσο δεν παρατηρείται τέτοια είδωλα μπορείτε να αυξάνεται την συνεχόμενη χρήση.

Όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάμε για plug&play κατάσταση. Μπορείς να ρωτήσεις και τον μοναδικό κάτοχο του forum που από ότι έχει πει παίζει αρκετά παιχνίδια στην LX του εδώ:

PIONEER PDP-LX508D Παρουσίαση...!!!!!!!

εντάξει,συγνώμη,η αλήθεια είναι οτι ψάχνω καιρό τώρα,είμαι άσχετη όμως,δεν ξέρω τίποτα απο τηλεοράσεις και δε διαφωνώ,είναι πολλά λεφτά,αν ήταν δικά μου δε θα τα έδεινα ποτέ....απλώς προσπαθώ να βοηθήσω να αποφασίσει..δεν έχει internet.............

Η ίδια η intersys υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα burn in με τις οθόνες πλάσμα 8ης γενιάς και μάλιστα δεν συστήνουν καν στρώσιμο. Τώρα αν έχουν δίκιο ή όχι, εγώ αν ή όταν γίνω κάτοχος μιας pio, δεν θα ήθελα να το μάθω...

Η ίδια η intersys υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα burn in με τις οθόνες πλάσμα 8ης γενιάς και μάλιστα δεν συστήνουν καν στρώσιμο. Τώρα αν έχουν δίκιο ή όχι, εγώ αν ή όταν γίνω κάτοχος μιας pio, δεν θα ήθελα να το μάθω...

Αντί να το υποστηρίζει ας το συμπεριλάβει στην εγγύηση να της βγάλουμε το καπέλο ;)

Για normal χρήση και εγώ δεν πιστεύω πως χρειάζεται στρώσιμο, αλλά εδώ μιλάμε για πέντε συνεχόμενες ώρες παιχνιδιού και αλλάζει το θέμα.

Το burn in αφορά τηλεοράσεις που στηρίζονται στο φωσφόρο. Κατά συνέπεια αφορά τις πλάσμα και ελάχιστα τις crt.
Οι lcd τηλεοράσεις βασίζονται σε διαφορετική τεχνολογία και κατά συνέπεια δεν υποφέρουν από το burn in,

Το burn in αφορά τηλεοράσεις που στηρίζονται στο φωσφόρο. Κατά συνέπεια αφορά τις πλάσμα και ελάχιστα τις crt.
Οι lcd τηλεοράσεις βασίζονται σε διαφορετική τεχνολογία και κατά συνέπεια δεν υποφέρουν από το burn in,

λαθος,απλα ειναι σχεδον ακατορθωτο στις lcd......δεν ειναι του παροντος

στο internet cafe στην γειτονια μου σε ολες τις crt οθονες εχει καει πανω το σημα του καταστηματος..το εχει σαν wallpaper ακινητο επι 24ωρες ανοιχτο καθε μερα..μπαινεις στο internet και το 1/3 της οθονης εχει τη σταμπα του μαγαζιου καμμενη πανω

Βασω, να σε καλωρισουμε πρωτα στην παρεα μας -bye-

Εαν θελεις να μην εχεις καθολου αγχος και διαθετεις και τα λεφτα, τοτε πιστευω οτι η Samsung LE52F96 ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις και να μην εχεις και κανενα φοβο περι burn-in -bye-

ασε που δε θα χεις διλλημα -15/+15

:flipout:

την 52Χ3500 την κοιταξες?

(για να μην πω 70Χ3500 :flipout: :flipout: )

Last edited:
Βασω εαν δεν σε προβληματίζουν τα χρήματα παρτην και μην ακούς τιποτα και κανεναν... Είναι η απολύτως καλύτερη τηλεοραση που παίζει στην πιάτσα στις μέρες μας..

Αγορασέ την, αστην να παιξει 100 ώρες με μειωμένη φωτεινότητα και contrast (δες το σχετικό θεμα για στρώσιμο πλάσμα) και μετά καντε της οτι θέλετε :flipout:

Εαν πάλι δεν θελετε να αγχώνεστε, η 52άρα LED Samsung θα σας καλύψει μια χαρά :BDGBGDB55: