Λύμπε-Μούκ Πολύχρονοι

Τα καλυτερα ευχομαι & εγω για εσας
& τους δικους σας.Συνεχιστε μαχομενοι!!

Χρόνια πολλά σε δύο πολύ αγαπημένα πρόσωπα ,που έχουν συμβάλλει σε πολλές ευτυχισμένες στιγμές μου.
Να είστε πάντα καλά ,χαρούμενοι, με εσωτερική γαλήνη και αρμονία.
Για μουσικές δεν γράφω γιατί δεν χρειάζεται.
Πολλά φιλιά.

Υ.Γ Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες που γιορτάζουν.

Κώστα και Κώστα,
πολύχρονοι και πάντα με υγεία και χαρά.:ernaehrung004:

Χρόνια Πολλά και από μένα και ιδιαίτερα στον Κώστα Λυμπερόπουλο εμβληματική φιγούρα στη Μουσική κατηγορία.
:ernaehrung004:

Κώστα σου αφιερώνω το Scherzo no3 του Chopin με την νεαρή και σφύζουσα από ζωή και ομορφιά Martha Argerich από το 1965.
Να είσαι καλά και να μας ανοίγεις τ'αυτιά!!!

:grinning-smiley-043
Λύμπε και Μούκ Πολύχρονοι ,Ευτυχισμένοι και πάντα δραστήριοι στην Μουσική Κατηγορία.
Στόν αδελφό μου τον Λύμπε ότι και να ευχηθώ δεν μπορεί να περιγράψει αυτό πού αισθάνομαι...
Και στον αγαπημένο μου φίλο τον Μούκ εύχομαι να εκπληρώσει όλες του τίς επιθυμίες...
Είθε νά σάς Γιορτάζουμε γιά Πολλά Χρόνια ακόμα εδώ μέσα και μακάρι να διατηρήσετε γιά πάντα αυτήν την εσωτερική και γεμάτη ενέργεια ανάγκη γιά ´Μουσικές Ανασκαφές´.
Νάστε Καλά.
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Επειδή ήδη ευχήθηκα στον Μουκ ( ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - για το κομμένο του επωνύμου του, μιας και όπως λέει "επιτρέπει", μόνο σε λίγους να τον προσφωνούν έτσι :guitarist:), θέλω να ευχηθώ και στον πολύ καλό μου φίλο Κώστα Λυμπερόπουλο Χρόνια :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043Πολλά!!!!

Χρόνια πολλά παιδιά με τις μουσικές που αγαπάτε να σας συνοδεύουν.

baywindowsb5.jpg

. να ειναι η ζωη σας παντα ενα χαρουμενο ταξιδι
.............. χαρα μου που σας εχω γνωρισει ....

.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους σας - και αυτούς που έγραψαν εδώ και όσους έστειλαν προσωπικά μηνύματα. 3 χρόνια τώρα είσθε η παρέα μου και δεν σας αλλάζω με τίποτα και με κανέναν. :HTEHEH56: :ernaehrung004:

Χρόνια Πολλά και στου δυο !@! Λυμπε παλιογερε να εισαι καλα να και του χρονου trible ;)

Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις ευχές! Να χαίρεστε κι εσείς όσους δικούς σας γιορτάζουν σήμερα.
Χρόνια πολλά Κώστα κι από μένα:ernaehrung004:

p.s. Σίμο είναι δυνατόν να μη περιλαμβάνεσαι στους φίλους?-bye-

Λύμπε και Μουκ πολύχρονοι!

Να είστε πάντα δυνατοί, χαρούμενοι, υγιείς, να περνάτε καλά, να σας χαίρονται οι δικοί σας άνθρωποι, και να έχετε πάντα τον χρόνο και την όρεξη να ψάχνετε ωραίες μουσικές... :ernaehrung004: