Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Κωστή και Διονύση ,πολλές ευχές γιά την ανάληψη τών Διαχειριστικών σας καθηκόντων στην Μουσική Κατηγορία.:ernaehrung004:
Λύμπε τιμή μας πού αναλαμβάνεις .Xωρίς πολλά λόγια..:worshippy:
Διονύση μου εσύ πέραν τού οτι έως τώρα μάς εχεις προσφέρει ένα εξαιρετικό Index και πολλές παρουσιάσεις(:worshippy:) και χαιρόμαστε όλοι πού αναλαμβάνεις ,έχεις και το έργο νά αγοράσεις απο Δευτέρα....αυτά:

big-needle-thumb.jpg

Κλωστές και βελόνες γιά κουμπιά,μπάς και χρειαστεί ο Λύμπε να πατήσει κανένα και πρέπει νάναι καλοραμένο...:rolleyes:

Υ.Γ.
Ο Billy the Kid θαναι Sm στην Μουσική Κατηγορία(όπως και στις άλλες πολιτιστικές-ταινίες και φωτογραφία) γιά νά σάς ξεκουράζει άμα προκύψει τίποτα ´δύσκολο´(λέμε τώρα)..

Καλή Αρχή αδέλφια.:ernaehrung004:

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ για την τιμή.
Για να παραφράσω αυτή τη γηραιά αλεπού, τον Ουίνστον Τσώρτσιλ
I have nothing to offer but Noise, Noise and then again More Noise.

Some of them beautiful, some wonderfully wry. :worshippy:

Η Κατηγορία θα είναι Ανοιχτή σε όλα τα ακούσματα.
Ο αριθμός θεάσεων δεν την αφορά. Επικρίσεις όπως 'ελιτίστικη', 'δύσκολη', 'προσιτή μόνο σε λίγους' όχι μόνο δεν την αγγίζουν αλλά τις εκλαμβάνει ως επαίνους.
Το βρακί της Τζούλιας πάντα θα 'πουλάει' περισσότερο. Αν κάποιος σκεφτεί έναν πρωτότυπο τρόπο να μας το παρουσιάσει, είναι καλοδεχούμενος. Αλλά κι εμείς διατηρούμε ακέραιο το δικαίωμά μας να προτιμάμε τα κρινολίνα της Μαρίζα Μπέρενσον ως Λαίδης Lyndon.

barry-lyndon-1975-1886-2019682559.jpg

Last edited:
Το βρακί της Τζούλιας πάντα θα 'πουλάει' περισσότερο. Αν κάποιος σκεφτεί έναν πρωτότυπο τρόπο να μας το παρουσιάσει, είναι καλοδεχούμενος. Αλλά κι εμείς διατηρούμε ακέραιο το δικαίωμά μας να προτιμάμε τα κρινολίνα της Μαρίζα Μπέρενσον ως Λαίδης Lyndon.

barry-lyndon-1975-1886-2019682559.jpg

νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο....:bigcry:

Καλή Θητεία!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Λύμπε, από την μεριά μου υπόσχομαι παρουσιάσεις με πολλά-πολλά (ελιτίστικα βεβαίως κι αυτά) μπουζούκια και τζουράδες!!!

Ηθελα νάξερα ποιός τους πρότεινε αυτούς . Κλασσικούρια :Banane0:, Τζάρετ σόλο πιάνο :Banane0:, διάλειμμα με κλασσικούρια :Banane0:και μετά Τζάρετ σόλο πιάνο.:flipout::flipout::flipout:
Και για αλλαγή Τζάρετ στο όργανο ( μπρρρρ ) .
Αντε καλή δύναμη :ernaehrung004::ernaehrung004:
Actually I am thrilled with such developments , but I'm hiding it very well under this cynical facade .

Την επιτυχία τη θεωρώ δεδομένη.

Ο Διονύσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ την κατηγορία, το ήθος του, οι γνώσεις του αλλά και το χαμηλό προφίλ είναι στοιχεία που ανεβάζουν επίπεδο την κατηγορία.:ernaehrung004:

Ο Λύμπε είναι γκουρού όπως και να το δει κανείς. Τι να γράψω για τον Κώστα; Για τα κείμενα του, τις παρουσιάσεις του, το πάθος του, τη ζωντάνια του;
Kοσμεί την κατηγορία με την παρουσία του.

Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε.:worshippy:

Κύριοι θα πάμε σούπερ. Είμαι σίγουρος. Καλή δύναμη.:drummer:

Αμάν πιά!!!!
Μια στιγμή απέστρεψα το βλέμμα μου και συνέβησαν κοσμογονικές αλλαγές, τι να πω!
Συγχαρητήρια κύριοι.
Για τον Διονύση, δεν τίθεται θέμα, είμαι σίγουρη ότι θα εκπληρώνει τα 'καθήκοντά ' του με την ίδια συνέπεια, σχολαστικότητα και κυρίως αγάπη και πάθος.
κύριε Λυμπερόπουλε, αυτό που θα έλεγα σε σας, το εξέφρασε αλλού ο superfly ;)

Το μόνο που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι τώρα πιά, είμαστε έτοιμοι ως Σωματείο να οργανώσουμε την πρώτη συναυλία του Tord Gustavsen στην Ελλάδα, ω, ναι.....

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

για τον κωστα δεν λεω τιποτα.απο τα κειμενα που διαβαζα στον ηχο πιτσιρικας με ειχε κερδισει.και μονο που εχω τη δυνατοτητα να συνδιαλεγομαι (sic) μαζι του απο εδω μεσα ειναι τυχη.
χαιρομαι πολυ για το Διονυση.Η δουλεια που εχει κανει στο index και οχι μονο ειναι απλα εξαιρετικη.του αξιζει.καλη δυναμη.....

Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Κατ'αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με πρότειναν και με αποδέχθηκαν για τη θέση του Διαχειριστή. Αμέσως μετά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους ευχήθηκαν για αποδοτική θητεία. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα τη Μουσική Κατηγορία για το παρθενικό μου (ευχαριστήριο) post ως Διαχειριστής. Τη Μουσική Γωνιά τη νιώθω σπίτι μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Τέλος οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω και λίγο υπερήφανος επειδή θα συνεργαστώ με τον Κώστα (όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Κώστας για τη Μουσική Κατηγορία). Απλά να τον ...προειδοποιήσω να μην διανοηθεί καν να παραμελήσει το γράψιμο εξαιτίας των νέων του καθηκόντων.
Υπάρχουν νεώτεροι και πιο τρεχαλατζήδες για βοήθεια...
Φίλε Κώστα Καλή μας Επιτυχία!!

Υ.Γ.
Κάποια βορειόθεν εκπορευόμενα σχόλια περί κλασσικουρίων και Jarrett τα αντιπαρέρχομαι με υπόκρουση Jarrett στο όργανο... :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Κατ'αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με πρότειναν και με αποδέχθηκαν για τη θέση του Διαχειριστή. Αμέσως μετά πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους ευχήθηκαν για αποδοτική θητεία. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξα τη Μουσική Κατηγορία για το παρθενικό μου (ευχαριστήριο) post ως Διαχειριστής. Τη Μουσική Γωνιά τη νιώθω σπίτι μου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό. Τέλος οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω και λίγο υπερήφανος επειδή θα συνεργαστώ με τον Κώστα (όλοι ξέρουμε τι σημαίνει ο Κώστας για τη Μουσική Κατηγορία). Απλά να τον ...προειδοποιήσω να μην διανοηθεί καν να παραμελήσει το γράψιμο εξαιτίας των νέων του καθηκόντων.
Υπάρχουν νεώτεροι και πιο τρεχαλατζήδες για βοήθεια...
Φίλε Κώστα Καλή μας Επιτυχία!!

Υ.Γ.
Κάποια βορειόθεν εκπορευόμενα σχόλια περί κλασσικουρίων και Jarrett τα αντιπαρέρχομαι με υπόκρουση Jarrett στο όργανο... :D

Στην υπογραφή σου έχεις τίς πιανόλες τού Γουαίηκμαν-Μανώλη Αγγελόπουλου για να καλοπιάσεις τον Ντόκ??.:Banane0::Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Στην υπογραφή σου έχεις τίς πιανόλες τού Γουαίηκμαν-Μανώλη Αγγελόπουλου για να καλοπιάσεις τον Ντόκ??.:Banane0::Banane0:

Αν περιμένω να τον καλοπιάσω με τις πιανόλες...σώθηκα...Με τίποτα χάλκινα κάτι θα γινόταν.

Τώρα εγώ τί να πω παραπάνω?

Οτι ο Θρύλος παλαιών μουσικοκριτικών,έγινε φίλος και μέντορας εδώ μέσα,γνωριστήκαμε,μας δίδαξε απλόχερα,μας γκρίνιαξε αλλα μας αγάπησε και εμείς του το ανταποδώκαμε.?
Η Μορφή και η προσωποποίηση της αντίδρασης,της ..άλλης πλευράς,με την ταυτόχρονη ευαισθησία να παραδέχεται πως του αρέσουν και οι Αγαπημένοι μου Σουηδοί..

Και τώρα Πράσινος Διαχειριστής ?
Η ζωή έχει τελικά και τις ευχάριστες εκπλήξεις της ακόμα.:worshippy:

Αμ ο ..άλλος,ο μουλωχτός(:ears:),που έσκασε τυχαία εδώ μέσα και βρήκε αποκούμπι με τα πιανιστικά του αλλά δημιούργησε ταυτόχρονα και την δική του σκέπη?
και όχι μόνον αυτό αλλά αποδείχτηκε και θεμέλιος λίθος,βάζοντας τα χέρια του,βγάζοντας τα μάτια του για να φτιάξει ένα υποδειγματικό ευρετήριο?
Η συμμετοχή του ανεκτίμητη.

Καλή συνέχεια στο έργο σας Κύριοι..:ernaehrung004:

η κατηγορία είναι στην εικόνα?
εγώ γιατί έχω την εντύπωση οτι υποφέρει?:smash: