Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

the great rock'n' roll swindle is alive and kicking!!!!!!:award::award:

Καιρός ήταν Κώστα. Η Μουσική οικογένεια σου έχει τυφλή εμπιστοσύνη το ίδιο κι εγώ προσωπικά και το γνωρίζεις.
Make your noise very loud

Σιδεροκέφαλος και ο καλός μας Skakinen, από τους λίγους και καλούς επίσης!:grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Τον Κώστα και τον Διονύση δεν τους φοβάμαι,
ούτε έχουν ανάγκη από πατριωτικά χτυπήματα στην πλάτη.
Το θεριό μέσα τους τους πάει και αυτό μόνο είναι αρκετό.

Καλή Δύναμη σε αυτούς που θα πλησιάσουν :ridinghorse:

Ε όχι και κλασσικούρι ο Λύμπε :thrasher:
Να μου πεις για το Σπύρο εντάξει :smash:

Όσο για τον Τζάρετ τά παμε όλα. Τι, έχει κι άλλο; :cool4:

Καλή δύναμη παιδιά. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Ε όχι και κλασσικούρι ο Λύμπε :thrasher:
Να μου πεις για το Σπύρο εντάξει :smash:

Κοίτα ρέ πού βγάλαμε και τόνομα.:flipout:
Καλά βρέ Βρούτε και τήν jazz και τά διάφορα σύγχρονα αυτοσχεδιαστικά γιά κλασσικούρια μού τά χρεώνεις?:BDBDG54::flipout::grinning-smiley-043
Νά μήν πώ γιά τά ελληνικά.
Α έχεις επηρεαστεί απο τον Γ.Δ. σίγουρα πού μέ χρεώνει στην cool jazz (καλά την λέξη Mahler δεν την αναφέρω κάν γιατί θά μέ καταβροχθίσει λόγω ιεραρχίας..:smash::flipout::flipout:)

Last edited:
Guys make us better!
Πολλά συγχαρητήρια και στους δύο!!
Είναι προσωπική τιμή μου, όταν μπορώ να συνδυαλέγομαι με τον Κώστα!

Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

orchestra_rehearsal.jpg

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο ένας την κρατάει και ο άλλος (που φέρνει και στον Κηλαηδόνη) τη δέρνει στους ...γλουτούς;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι ο ένας την κρατάει και ο άλλος (που φέρνει και στον Κηλαηδόνη) τη δέρνει στους ...γλουτούς;

Τελικά ασχολούμαστε μέ μιά φαντασίωση τού Δαμιανού(δέν τής δίνω όνομα γιατί κοκκινίζω)πού σαφώς έχει ´καλλιτεχνικές´επιδράσεις απο τον Δημοκηδή.:ADFADF1::ADFADF1:

@Skakinen:Θυμάσαι φαντάζομαι αναφορές γιά τούς γλουτούς τής Ανιέθα..........:music-smiley-005:.

Κάτι έγινε στόν ύπνο τους και μπερδευτήκανε τά όνειρά τους.:hmmmm2::hmmmm2:

Last edited:
Η Κατηγορία θα είναι Ανοιχτή σε όλα τα ακούσματα.
Ο αριθμός θεάσεων δεν την αφορά. Επικρίσεις όπως 'ελιτίστικη', 'δύσκολη', 'προσιτή μόνο σε λίγους' όχι μόνο δεν την αγγίζουν αλλά τις εκλαμβάνει ως επαίνους.
Το βρακί της Τζούλιας πάντα θα 'πουλάει' περισσότερο. Αν κάποιος σκεφτεί έναν πρωτότυπο τρόπο να μας το παρουσιάσει, είναι καλοδεχούμενος. Αλλά κι εμείς διατηρούμε ακέραιο το δικαίωμά μας να προτιμάμε τα κρινολίνα της Μαρίζα Μπέρενσον ως Λαίδης Lyndon.

barry-lyndon-1975-1886-2019682559.jpg

Ελπιδοφόρο ξεκίνημα, όπως εξάλλου αναμενόταν.

Οσο για την Τζούλια και το βρακί της, γνωρίζουμε πια πως για να έχει μια θέση εδώ απαιτείται πρωτοτυπία. Πρόχειρα μου έρχεται ένας τίτλος του τύπου “H ανεξέλεγκτη άνοδος των spreads”

Καλή αρχή και στους δυο σας:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λύμπε-Skakinen :Καλή Θητεία Σύντροφοι

Τελικά ασχολούμαστε μέ μιά φαντασίωση τού Δαμιανού(δέν τής δίνω όνομα γιατί κοκκινίζω)πού σαφώς έχει ´καλλιτεχνικές´επιδράσεις απο τον Δημοκηδή.:ADFADF1::ADFADF1:

@Skakinen:Θυμάσαι φαντάζομαι αναφορές γιά τούς γλουτούς τής Ανιέθα..........:music-smiley-005:.

Κάτι έγινε στόν ύπνο τους και μπερδευτήκανε τά όνειρά τους.:hmmmm2::hmmmm2:

Άιντε, θα σου δώσω τις πηγές μου :rolleyes: γιατί μπλέξατε τα μπούτια (ή μήπως τους γλουτούς; :D) σας.

Είναι από την πρόβα ορχήστρας του Φελίνι.

http://www.youtube.com/watch?v=85DwyqwqACo

Βέβαια, όπως θα διαπιστώσετε, η κυρία που έπαιζε άρπα είχε ένα δυσάρεστο επεισόδιο, :vollkommenauf: αλλά σπεύδουν οι δύο να της προσφέρουν βοήθεια και επέρχεται η συμφιλίωσις και η συνεργασία για τον κοινό σκοπό... :rolleyes: :ciao:

Μιλάμε για κορυφαίο team.

H οργανωτικότητα του Διονύση θα κρατάει την κατηγορία πάντα updated και με εύκολη πρόσβαση και ο ενθουσιασμός και η "νεανικότητα" του Λύμπε θα τροφοδοτεί με νέα πράγματα συνεχώς.

Σιδεροκέφαλοι, αδέρφια!

Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη.
Στέργιο, μόνος μου είμαι πολύ 'λίγος': η Κατηγορία χρειάζεται συμμετοχή από όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη που της κάνουν την τιμή να τη διαβάζουν. Κι όταν λέω συμμετοχή, εννοώ κείμενα. Οταν πρωτομπήκα εδώ κανείς δεν έγραφε για Κλασσική μουσική. Εβαλα 2-3 κείμενα, περίμενα κόλαφο ή αδιαφορία, σήμερα έχουμε 5 ή 6 μέλη που γράφουν σταθερά και άλλα 3 ή 4 που παρακολουθούν όλα τα νήματα και συμμετέχουν το κατά δύναμη. Εχω αυτοπεριορισθεί στη τζάζ, ότι κι αν σημαίνει αυτή η γενική ταμπέλα στις μέρες μας, γιατί πλέον είναι η κατ εξοχήν προτεραιότητά μου και τη θεωρώ την πιο 'στρυφνή', δύσκολη αλλά και πιο ζωντανή από τις σύγχρονες Σοβαρές μουσικές. Ηδη 'στενάζω' να την καλύψω μόνος μου γιατί το τοπίο της είναι αχανές - ευτυχώς που υπάρχει κι ο Σούρλας.
Περιμένουμε κι άλλους. Να γράψουν για το ροκ, την ποπ, το ελληνικό τραγούδι, τις οπερέτες της δεκαετίας του '30 ή ό τι άλλο τους συγκινεί.