nikoskaz Senior Member 9 November 2008 351 1 December 2008 #1 καλησπερα παιδια !! Πριν μερικες μαρες παρελαβα το συγκεκριμενο δεκτη! καλα μιλαμε φοβερος , εχω μια απορια ομως ! πως συνδεεται με internet? με το laptop η με το μοντεν απευθειας? δοκιμασα με το πρωτο κ τιποτα! μηπως θελει ειδικες ρυθμισεις?
καλησπερα παιδια !! Πριν μερικες μαρες παρελαβα το συγκεκριμενο δεκτη! καλα μιλαμε φοβερος , εχω μια απορια ομως ! πως συνδεεται με internet? με το laptop η με το μοντεν απευθειας? δοκιμασα με το πρωτο κ τιποτα! μηπως θελει ειδικες ρυθμισεις?
S satnick AVClub Addicted Member 6 September 2008 2,275 1 December 2008 #2 Με switch αν εχεις ή με το router με utp καλωδιο στις ethernet απο πισω!!!!
S satnick AVClub Addicted Member 6 September 2008 2,275 2 December 2008 #4 Ριξε και μια ματια!!!!! http://www.youtube.com/results?search_query=lyngbox&search_type=&aq=f
davinci AVClub Addicted Member 21 November 2007 2,233 αλιμος 3 December 2008 #5 Για πές μας όποτε μπορείς τις εντυπώσεις σου απο το δέκτη αυτό φίλε μου .Απο design σκίζει πάντως . Εχει υποστήριξη ομως ? Ευχαριστώ
Για πές μας όποτε μπορείς τις εντυπώσεις σου απο το δέκτη αυτό φίλε μου .Απο design σκίζει πάντως . Εχει υποστήριξη ομως ? Ευχαριστώ
AlexT_ AVClub Fanatic 17 June 2006 10,458 Θεσσαλονίκη 3 December 2008 #7 Από όσα έχω διαβάσει ο δέκτης είναι "κλειδωμένος" σε ότι αφορά τον τομέα των έξτρα δυνατοτήτων.
S satnick AVClub Addicted Member 6 September 2008 2,275 3 December 2008 #8 AlexT_ said: Από όσα έχω διαβάσει ο δέκτης είναι "κλειδωμένος" σε ότι αφορά τον τομέα των έξτρα δυνατοτήτων. Click to expand... ΕΜΜΜ Βεβαια!!!!
AlexT_ said: Από όσα έχω διαβάσει ο δέκτης είναι "κλειδωμένος" σε ότι αφορά τον τομέα των έξτρα δυνατοτήτων. Click to expand... ΕΜΜΜ Βεβαια!!!!