Lyoness .... άλλη μια πυραμίδα ?

Status
Not open for further replies.

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
εδώ και λίγο καιρό ενας γνωστός μου μου έχει πρήξει τα αυτιά για την Lyoness...
τα παρουσιάζει τοσο "ρόδινα" που και μονο για αυτό πιστεύω οτι κάποιο λάκκο εχει η "φάβα"....
θα με ενδιέφεραν οι γνώμες σας και πιθανόν οι εμπειρία που έχετε με την συγκεκριμένη "εταιρεία".

http://www.lyoness.net/gr/wie-funktioniert-lyoness.aspx#tab-1

Πριν αρκετό καιρό, κάποιος γνωστός μου είχε κάνει παρουσίαση. Κλασικότατη πυραμίδα. Μόνο που αυτοί δεν το λένε πυραμίδα, αλλά "matrix" (τρομάρα τους).

μεταφορα απο αλλο site...

Καταρχήν το σύστημα χωρίζεται σε 2 μέρη, ένα για ένα για τους καταναλωτές και ένα για τις επιχειρήσεις.
Το σύστημα τον καταναλωτών είναι δυαδικό σύστημα και στηρίζεται στην κατανάλωση, ενώ των επιχειρήσεων είναι πυραμιδικό.
Στην διαπίστωση που έκανα και την ανέφερα επιτόπου πως είναι πυραμίδα για τις επιχειρήσεις, δεν έλαβα απάντηση αλλά σιγή.
Επίσης τα 2 χιλιάρικα που θέλουν (πριν λίγο καιρό ήθελαν 2400 ) είναι για να προκαταβάλεις θέσεις στο σύστημα ώστε να
γεμίζουν οι θέσεις σου πιο γρήγορα, αν και στην παρουσίαση στο περνάνε πως είναι για το μηχανάκι να εκδίδεις κάρτες και
το Online σύστημα για να βλέπεις τα κέρδη σου! Προφανώς το 1 σύστημα για τους καταναλωτές, υπάρχει καθαρά για νομικούς
σκοπούς
ώστε να μην θεωρηθεί το όλο σύστημα πυραμίδα, άρα και παράνομο.

Δεδομένου ότι τέτοιες ιστορίες,είναι θέμα εισαγγελέα και δικαιοσύνης-άν υπάρχει θέμα όντως-άς το αφήσουμε στην κρίση των αρμοδίων...

Status
Not open for further replies.