ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

τα ειχα και εγω τοποθετημενα στα τριανγκλ

εξαιρετικα για τα λεφτα τους!
καμια σχεση ο ηχος πριν και μετα απο αυτα αν αναλογιστεις το κοστος τους.

απαραιτητα :idea:

τα ειχα και εγω τοποθετημενα στα τριανγκλ

εξαιρετικα για τα λεφτα τους!
καμια σχεση ο ηχος πριν και μετα απο αυτα αν αναλογιστεις το κοστος τους.

απαραιτητα :idea:

Αυτά, αν ξέρεις, είναι τα ίδια με κάποια που έχει ο αντιπρόσωπος των kimber στη Ν. Σμύρνη ?
Και αν θες, πες γιατί έπαψες να τα χρησιμοποιείς.

Τα αντικραδασμικά δεν είναι και τόσο απλή ιστορία.Δεν υπάρχει προϊόν για...πάσα νόσον.Χρειάζονται επισταμένες δοκιμές(είδος,ποσότητα...)τέτοιων υλικών-ιδιαίτερα σε λάμπες κι ηχεία.

Παράλληλα,ότι πουλιέται δεν είναι κι απαραίτητα αποτελεσματικό.Επομένως η δοκιμή πρίν απο αγορά είναι κι εδώ απαραίτητη.

Απάντηση: Re: ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

Αυτά, αν ξέρεις, είναι τα ίδια με κάποια που έχει ο αντιπρόσωπος των kimber στη Ν. Σμύρνη ?
Και αν θες, πες γιατί έπαψες να τα χρησιμοποιείς.

μου τα ειχε στειλει ο σολιντ φαιουντεισον που φερνει πολλα περιφεριακα μαζι με κατι πολυ καλα καλωδια ρευματος και σηματος του αϊχμαν. ειναι αυτος που φερνει τον ονγκακου!
τα αγορασα καθως ειδα οτι κανουν εξαιρετικη δουλεια!

μενω επαρχια και ετσι δεν εχω παει στο μαγαζι του για να ξερω αν ειναι στη ν.σμυρνη. δεν θυμαμαι κιολας.

δεν επαψα να τα χρησιμοποιω, απλα εδωσα τα ηχεια στον αδελφο μου και φυσικα ειναι ακομα εκει.
δυστυχως ηταν Μ6 σπειρωμα και δεν ταιριαζε με το σπειρωμα των abby.

αλλα λογω του χαμηλου σχετικα κοστους, πιστευω οτι (αναλογα και με το ηχειο και το δαπεδο βεβαια) αξιζουν τα λεφτα τους :SFGSFGSF:

Τα αντικραδασμικά δεν είναι και τόσο απλή ιστορία.Δεν υπάρχει προϊόν για...πάσα νόσον.Χρειάζονται επισταμένες δοκιμές(είδος,ποσότητα...)τέτοιων υλικών-ιδιαίτερα σε λάμπες κι ηχεία.

Παράλληλα,ότι πουλιέται δεν είναι κι απαραίτητα αποτελεσματικό.Επομένως η δοκιμή πρίν απο αγορά είναι κι εδώ απαραίτητη.

φυσικα! αλλα ειχα ενθουσιαστει πολυ, απο τα συγκεκριμενα, και τα λεφτα τους δεν ηταν ιδιαιτερα πολλα.
αν θυμαμαι καλα, καθως πανε κατι χρονια, πρεπει να ειχαν περιπου 150 ευρω (τα 8) για δυο ηχεια.

νομιζω οτι καποια στιγμη θα πρεπει να βρω αντιστοιχο σπειρωμα για να τα δοκιμασω και στα αμπυ, αν και καποιοι κατοχοι αυτων των ηχειων μου ειπαν οτι ειναι καλυτερα να μην πειραξω τις ακιδες τους.
η αληθεια ειναι οτι τα αφιλτρα αμπυ που παιζουν με το SET δεν ειναι απο τα πιο ευκολα πραγματα για να πεις οτι αφου κατι κανει δουλεια στα αλλα , θα κανει και εδω.
και ετσι το εχω αναβαλει.

αμερικανικο, σε ιντσες :violent-smiley-030:
δεν θυμαμαι τωρα να σου πω ποσο.

δεν ειναι μονο η μικρη διαφορα σε παχος αλλα η αποσταση σπειρας με σπειρα που εχουν οι αμερικανοι

Μιά απλή και φθηνή πατέντα.
Πάς σ' ένα μηχανουργείο και τους λές να σου κόψουν 8 κυκλικά κομμάτια απο ερταλόν,μπρούντζο ή ατσάλι(προτίμησε την 1η).
Στην μιά πλευρά σου φτιάχνουν σπείρωμα Μ6 και στην άλλη το εγγλέζικο.
Μεταξύ των δύο σπειρωμάτων αφήνεις 1-2 πόντους "ψαχνό"(εννοείται ότι μετράς-ανε με παχύμετρο πόσο πρέπει να είναι το κάθε σπείρωμα,για να πάει ακριβώς).

Το τοποθετείς πάνω στα ηχεία και μετά βάζεις και τα αντικραδασμικά με το Μ6.Αν δεν σ' αρέσει τ' αποτέλεσμα τα βγάζεις.

εξυπνο!

θενκς -bye-

αλλα μηπως το ενδιαμεσο (ερταλον πχ) επιδρα διαφορετικα στον ηχο?

Απάντηση: Re: ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ???

εξυπνο!

θενκς -bye-

αλλα μηπως το ενδιαμεσο (ερταλον πχ) επιδρα διαφορετικα στον ηχο?

Εχει καλά χαρακτηριστικά(όπως και το ακρυλικό στα πικάπ)κι είναι και φθηνό.Αν σου κάτσει και το θές δοκιμάζεις και μ' άλλα υλικά.