Λύση για μικροτρακαρίσματα !!

Τελικα το δοκιμασε κανεις?

Αύριο θα το δοκιμάσω εγώ, γιατί το ψυκτικό σπρέϋ που έχω είναι μισο-άδειο (μη με αφήσει στη μέση), τα βαθουλώματα είναι λίγο δύσκολα, άλλά ότι γίνει -το πολύ-πολύ να συρικνώσω το αμάξι! :flipout:

πέρα απ' τα βαθουλώματα, αν θέλουμε να κάνουμε τοπικό βάψιμο, πως θα το πετύχουμε να γίνει λείο;
ας πούμε έχουμε το χρώμα σε σπρέυ και έχουμε και πινέλο (αν χρειαστεί).
τι κάνουμε;

Αύριο θα το δοκιμάσω εγώ, γιατί το ψυκτικό σπρέϋ που έχω είναι μισο-άδειο (μη με αφήσει στη μέση), τα βαθουλώματα είναι λίγο δύσκολα, άλλά ότι γίνει -το πολύ-πολύ να συρικνώσω το αμάξι! :flipout:

:grinning-smiley-043

For the record
Προσπαθησα να τακτοποιήσω ενα μικρο βαθούλωμα κοντα στα <<νευρα>> του ουρανου του αυτοκινητου
Aποτελεσμα τεστ-πληρης ΑΠΟΤΥΧΙΑ.:HTEHETH63:

Αποτελέσματα επιχείρησης ξε-βαθουλώματος:

Διαδικασία:
- Προ-θέρμανση: Δεν χρησιμοποιήθηκε σεσουάρ, η μαύρη λαμαρίνα "έκαιγε" (τσουρούφλιζε) ήδη από τον ήλιο -το σεσουάρ μάλλον θα την ...κρύωνε!
- Ψύξη: Δημιουργία ούτε λίγο ούτε πολύ, συνθηκών Σιβηρίας τοπικά, με ειδικό ψυκτικό σπρέϋ στους -50οC!
- Aντίδραση λαμαρίνας: Καμία! Ούτε θόρυβο δεν έκανε από τη συστολή-διαστολή!
- Τελικό αποτέλεσμα: Φτωχότερος, αλλά σοφότερος! :D

Συμπέρασμα: Λειτουργεί μόνο σε Κινέζικα αυτοκίνητα νέας γενιάς. Eτοιμάζονται να κάνουν θραύση στην αγορά με αυτοκίνητα που η λαμαρίνα τους θα επανέρχεται εύκολα και ανέξοδα μετά από κάθε τρακάρισμα! :chinese:

Προς το παρόν:
Φαρνατζήδες - Απρόσεκτοι: 1-0! :playingball:

Δεν νομίζω να δουλέψει σε κανένα αυτοκίνητο που η λαμαρίνα του είναι χοντρότερη από αυτή ενος Matiz

Αποτελέσματα επιχείρησης ξε-βαθουλώματος:

Διαδικασία:
- Προ-θέρμανση: Δεν χρησιμοποιήθηκε σεσουάρ, η μαύρη λαμαρίνα "έκαιγε" (τσουρούφλιζε) ήδη από τον ήλιο -το σεσουάρ μάλλον θα την ...κρύωνε!
- Ψύξη: Δημιουργία ούτε λίγο ούτε πολύ, συνθηκών Σιβηρίας τοπικά, με ειδικό ψυκτικό σπρέϋ στους -50οC!
- Aντίδραση λαμαρίνας: Καμία! Ούτε θόρυβο δεν έκανε από τη συστολή-διαστολή!
- Τελικό αποτέλεσμα: Φτωχότερος, αλλά σοφότερος! :D

Συμπέρασμα: Λειτουργεί μόνο σε Κινέζικα αυτοκίνητα νέας γενιάς. Eτοιμάζονται να κάνουν θραύση στην αγορά με αυτοκίνητα που η λαμαρίνα τους θα επανέρχεται εύκολα και ανέξοδα μετά από κάθε τρακάρισμα! :chinese:

Προς το παρόν:
Φαρνατζήδες - Απρόσεκτοι: 1-0! :playingball:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 για την περιγραφη.

Φιλε sotos ευχαριστουμε για τα.... κακα σου νεα-bye-:flipout:

Το θεμα ειναι οτι ,καποιος φιλος απο εδω μεσα το εχει κανει και του πετυχε...

Μηπως μπορει να μας πει πως, και σε τι αυτοκινητο???