M-audio av40 vs HK3?

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Να επιβεβαιώσω και εγώ απλά ότι τα ΑV40 πολύ κοντά στον ακροατή ακούγονται πάρα πολύ καλά.
-> αγόρασε τα καινούργια επειδή τα παλιά έχουν ένα θέμα με τον ενισχυτή ο οποίος κάποιες φορές καίγεται.

Cool , αλλος ενας ευχαριστημενος! Εχω κανει πολυ research , δεν νομιζω οτι μπορει να παω λαθος..Για το δωματιο μου , ειναι μια χαρα, και αν κρινω απο εκει που ακουω σχετικα καλα..Αν δω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος , κανω το εκτυπωτη μου στην ακρη, και τα βαζω διπλα απο το laptop μου..Οποτε ολα οκ!
Οσο αφορα το καινουργιο , με προβληματιζει λιγο , γιατι ναι μεν εχω διαβασει για το παλιο μοντελο , που σε μερικους καιγεται μετα απο κατι μηνες , αλλα
κατι αφαιρεσεις που εκαναν, πχ το καλωδιο ρευματος δεν γινεται να βγει , δεν εχει bass boost διακοπτη (αυτο μπορει να ειναι και καλο βεβαια) και -5 Watt κατω per channel μου δινει την εντυπωση , οτι το εκαναν για να κατεβασουν την τιμη (ισως και την ποιοτητα)? Η τιμη οντως ειναι πιο κατω για το κανουργιο μοντελο , τουλαχιστον ηταν στο amazon ...

+ οτι ειδα ενα-δυο ατομα , να λενε αυτο ακριβως , οτι σε σχεση με το παλιο μοντελο , το κανουριο υστερει..
Ενταξει , ισως ειναι απλα παραπληροφορηση , το ιντερνετ ειναι γεματο απο αυτες..:operator:
Tα καινουρια εχω, δεν μπορω να παρω το ρισκο για σενα γιατι δεν ξερω τι περιμενεις να ακουσεις απο αυτα.

Ναι , οκ , σιγουρα, και dont worry , δεν θα σε κατηγορησω , απλα μια ερωτηση , εσυ που εχεις τα καινουρια , το αριστερο ηχειο πλεον μετα απο ενα μεγαλο διαστημα ακροασης (πχ 3 ωρες;) σου θερμαίνεται; Λογικα αυτο διορθωθηκε ετσι; Θελω να τα κρατησω 3 χρονια τουλαχιστον.:operator:
Δε νομίζω ότι είναι φθηνότερα. Η Amazon τα δίνει 98,60 λίρες αγγλίας (=115 Ευρώ) + τα μεταφορικά.

Η εδώ αντιπροσωπεία (Elina) τα έχει τιμή καταλόγου 108 Ευρώ + ΦΠΑ = 133 Ευρώ περίπου. Υπολογίζοντας τα μεταφορικά από το Amazon, έρχονται περίπου στην ίδια τιμή. Η όποια διαφορά είναι ελάχιστη. Πιστεύεις ότι αξίζει ο κόπος;

Και λάβε υπ' όψη πως από εδώ θα έχεις σε κάθε περίπτωση την ευθύνη, την εγγύηση και την υποστήριξη της αντιπροσωπείας.
χμμ κοιταξε , το amzon.co.uk , εδω και καιρο , σε προιοντα ανω των 25pounds , δινει δωρεαν μεταφορικα για τις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες.Και οντως πηγα να κανω checkout , και μου δινεται η δυνατοτητα να κανω free super saver (δωρεαν εντελως δηλαδη) delivery..Αρα ειναι 115 Ε just :FSGSFGS4:
Nαι , γενικα και εγω το φοβαμαι λιγο , γιατι αν γινει μια στραβη, ισως προκυψουν και αλλα εξοδα , ενω εδω ειμαι λιγο καλλυμενος .Ισως προτιμησω να τα παρω απο εδω λοιπον!

να τα ακουσει εδω ελλαδα ο φιλος δε γινεται;
Ένα τηλεφώνημα στην αντιπροσωπεία. Τα έχει διαθέσιμα, απ' ότι είδα. Το λιγότερο που μπορεί να κάνει...

Αα , ωραια δεν ηξερα οτι μπορω να τα ακουσω εδω!
Απο Δευτερα θα τους παρω τηλεφωνο , να περασω μια στιγμη , και να τα ακουσω!!!

Last edited:
...................................
Αα , ωραια δεν ηξερα οτι μπορω να τα ακουσω εδω!
Απο Δευτερα θα τους παρω τηλεφωνο , να περασω μια στιγμη , και να τα ακουσω!!!
Μα καλά, τόσο ψάξιμο σ' ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να κοιτάμε πρώτα αν υπάρχει αντιπροσωπεία στον τόπο μας και αν φέρνει αυτό που ψάχνουμε; :hmmmm:

Δεν το λέω προσωπικά, αλλά παρατηρώ ότι υπάρχει μία τάση σε πολλούς να ψάχνουν παντού μέσα από το Internet παραλείποντας το πιο απλό: Να πάρουν ένα τηλέφωνο εδώ δίπλα, στη γειτονιά μας. Καμμιά φορά οι κλασσικές παραδοσιακές μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές!

Και κάτι ακόμα: Οι τιμές που ανακαλύπτουμε στο Internet μπορούν να χρησιμεύσουν για ν' ασκήσουμε πίεση στο κατάστημα της επιλογής μας για έκπτωση.

Ένα καλό παζάρεμα ποτέ δε βλάφτει! :grandpa:

Δεν εχω παρατηρησει να ζεσταινεται το ηχειο ποου προφανως περιεχει τον ενισχυτη.
χμ , σε ευχαριστώ για ακομη μια φορά!

Μα καλά, τόσο ψάξιμο σ' ολόκληρο τον κόσμο χωρίς να κοιτάμε πρώτα αν υπάρχει αντιπροσωπεία στον τόπο μας και αν φέρνει αυτό που ψάχνουμε; :hmmmm:

Δεν το λέω προσωπικά, αλλά παρατηρώ ότι υπάρχει μία τάση σε πολλούς να ψάχνουν παντού μέσα από το Internet παραλείποντας το πιο απλό: Να πάρουν ένα τηλέφωνο εδώ δίπλα, στη γειτονιά μας. Καμμιά φορά οι κλασσικές παραδοσιακές μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές!

Και κάτι ακόμα: Οι τιμές που ανακαλύπτουμε στο Internet μπορούν να χρησιμεύσουν για ν' ασκήσουμε πίεση στο κατάστημα της επιλογής μας για έκπτωση.

Ένα καλό παζάρεμα ποτέ δε βλάφτει! :grandpa:

Οντως , ναι , απλα αρχικα ψαχνομουν για ηχεια γενικοτερα, δεν ειχα ιδεα , και οταν κατεληξα σε ενα-δυο , ειπα να ψαξω το μισο ιντερνετ.
Εισαι σωστος για την αντιπροσωπια , αν μη τι αλλο...

Ευχαριστω και για την συμβουλη , οπως και ΟΛΟΥΣ οσους βοηθησαν σε αυτο το νημα.Να στε καλα!