M Audio Firewire Audiophile

andreas_spec

New member
31 January 2013
91
Καλησπέρα , ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και την βοήθεια σας , μόλις έμαθα οτι ο αδερφός μου έχει αυτή την εξωτερική κάρτα και μου ειπε ειναι πολυυυυυ καλήηηη , μου είπε να μην πάρω dac και να βάλω την κάρτα γιατί είναι καλύτερα , μόνο πρόβλημα, δεν βρίσκει τα καλώδια για να την τεστάρω , και πάλι ευχαριστώ . :D
http://www.soundonsound.com/sos/may04/articles/maudiofirewireap.htm

Re: Τι είναι DAC?

Ε τότε πάρε εσύ ένα καλώδιο firewire, δε χάθηκε ο κόσμος για 5-6 ευρώ. Πάντως και η κάρτα δεν είναι φτηνή, στο λινκ που ανέβασες βλέπω μιά τιμή 229 λίρες αγγλίας. Υπάρχουν και πιό φτηνά dac. Εκτός φυσικά και αν ο αδερφός σου στην αφήνει τζάμπα.

Τσάμπα την αφήνει ,είναι από παλιά που ήταν dj και δεν την χρειαζετε και τελικά καλώδιο επειδή δεν βρίσκετε θα πάρω.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις . :D

μια χαρά κάρτα είναι η Μ.... θα κάνεις πολύ καλά την δουλειά σου .... βέβαια το πισι σου πρέπει να έχει f/w έξοδο ...

Μια χαρά τη βολεψες αγαπητέ... πες μας τις εντυπώσεις σου όταν την ακούσεις!
Να ξέρεις πως σημαντικό ρόλο παίζει και ο s/w player που χρησιμοποιείς.
Για Mac υπάρχουν κάποιοι εξαιρετικοί με μάλλον το πιο υψηλό value for money να κατέχει ο Decibel.
Από κει κ πέρα ο Audirvana Plus είναι μάλλον μονόδρομος IMO. Δυστυχώς όμως έχει ακριβυνει εδώ κ λίγο καιρό...

Η κάρτα συνδέθηκε , και έχει διαφορά στον ήχο , σαν να γεμίζει τον χώρο ποιο στεροφωνικο θα πω , αυτή την αίσθηση μου δίνει ,