Μ.Βρεττανία:Nτροπή ΜΜΕ καί Αστυνομίας

17 June 2006
62,715
Χολαργός
Αξίζει ξεχωριστού Νήματος..
Καί αφιερώνεται στούς ''εραστές'' τών ''ευγενών Μπόμπυδων'' τού Καρόλου καί τής Καμ-ή-λας..αλλά καί τού σημερινού ΒΒC..

Οι Αστυνομικοί φέρονται τρισάθλια στόν ανάπηρο διαδηλωτή καί ο ''Δημοσιογράφος'' τσιράκι τον ειρωνεύεται προσπαθώντας νά αποδείξει ότι επειδή ειναι σωματικά ανάπηρος είναι και πνευματικά ανεπαρκής...

http://www.youtube.com/watch?v=2_mYx7RftY8

Απ´τό 6.51 και μετά τον κάνει ρόμπα τον Μεγάλο ''Δημοσιογράφο''..
Γενικά υπόδειγμα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και θάρρους απέναντι σέ κρετίνους..τής εξουσίας.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Last edited:
Σπύρο δεν έπρεπε να το δείξεις αυτό...με σμπαράλιασες...

Δεν ξέρω σε ποια ιδεολογία ανήκετε, δεν με ενδιαφέρει αν είστε δεξιοί ή αριστεροί ή αναρχικοί ή οτιδήποτε....

Είμαστε ένα μάτσο ανάπηροι, ένα μάτσο τραγελαφικοί που δε μπορούν να αλλάξουν τα αυτονόητα σε αυτόν τον κόσμο.

Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για την κατάντια του και να βγούμε στον δρόμο διεκδικώντας την αξιοπρέπεια που κάποιοι την έχουν πάρει απο πάνω μας...

Και φταίμε ΟΛΟΙ μας σε αυτό.....και δεν με ενδιαφέρει αν άλλοι φταίνε περισσότερο και άλλοι λιγότερο....ΦΤΑΙΜΕ.

ΦΤΑΙΜΕ όλοι μας γιατί πιστεύοντας σε ιδεολογίες χάσαμε την ανθρώπινη υπόσταση μας...

Κάντε χώρο για τον διπλανό σας, αφήστε τον να πάρει "μυρωδιά" αυτών που γνωρίζετε...μην είστε παρτάκιδες...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάντε κάτι για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος...

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να είστε υποχείρια των άλλων, καταλάβετε ότι ο κόσμος μας ανήκει, ανήκει σε όλους και πρέπει ΟΛΟΙ να τον γευτούμε...

Τι άλλο πρέπει να γίνει??? Να πάρουν το παιδί σας και να το σέρνουν??
Να πάρουν εσάς??

450.000 παιδιά ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στην πατρίδα μας....Αλλά ξέχασα τα μαλακισμένα ευτυχώς δεν είναι παιδιά μας...είναι "ξένα"..τα περισσότερα...

Μαλώνετε σαν μαλάκες που θα χτιστούν τζαμιά....
Μαλώνουμε σας μαλάκες ποιο κόμμα είναι καλύτερο...

Αλλά δεν μαλώνουμε για να κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο, όχι...μαλώνουμε για να κάνουμε καλύτερο το "εγώ" μας....

Κοιτάω αυτό το παλικάρι και με δάκρυα στα μάτια, βλέπω εμένα τώρα πια.......εσείς??

Η αστυνομία πυροβόλησε στον αέρα.
Αρκετοί ιπτάμενοι διαδηλωτές έπεσαν νεκροί!

Το μυαλό που υπάρχει παγιδευμένο σε αυτό το κατεστραμμένο σώμα είναι πραγματικά τεράστιο. Ο λόγος, η ηρεμία, η λογική των απαντήσεων ενός παιδιού που μπορεί και να χλευάζοταν στους δρόμους και τις καφετέριες της Ελλάδας είναι παράδειγμα σεβασμού.
Τουλάχιστον ο άθλιος δημοσιογραφίσκος δεν είχε την δυνατότητα να σταματήσει ή να αλλάξει την τροπή της συνέντευξης.

χεχε... ο "δημοσιογράφος" δεν υπολόγισε ότι ο ανάπηρος μπορεί να ήταν εξυπνότερος απ' αυτόν και ότι θα έφερνε βόλτες γύρω από τις στημένες ερωτήσεις του.

Πραγματικά δάκρυσα βλέποντας το παιδί αυτό να έχει -ξεπερνώντας τα προβλήματα και τα πιθανά κόμπλεξ της αναπηρίας του- τόσο συγκροτημένο λόγο και τόσο μεγάλη ψυχική δύναμη.

Έχει όμως κι ένα πλεονέκτημα απέναντι σε μένα τον "ολόκληρο". Αυτός όντας ανάπηρος δεν αποτελεί εξ' ορισμού απειλή για τις δυνάμεις καταστολής, ακόμα κι αν ο τρισάθλιος δημοσιογράφος πήγαινε να τον παρουσιάσει έτσι.
Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να αποδείξω απέναντι στο σύστημα ότι δεν είμαι ελέφαντας, οποιοσδήποτε έχει δύο χέρια και πόδια είναι απειλή, όπως στις πρόσφατες περιπτώσεις του νεκρού Αλέξη και του Κύπριου με τη ζαρντινιέρα.

Προσεχώς, όποιος έχει και στόμα θα θεωρείται απειλή...

Respect στο παλικάρι.
Αυτά να τα βλέπουν πολλοί δικοί μας καναπεδάτοι "νέοι".
Τελικά η αναπηρία δεν είναι στο σώμα αλλά στις σκέψεις.
Και πάλι respect

To συστημα ειναι απολυτως λογικο να προστατευει τα "μαντροσκυλα" του. Οτι εφτασε σε σημειο ο δημοσιογραφος να χλευαζει τοσο απροκαλυπτα εναν αναπηρο ανθρωπο, δεν νομιζω οτι πρεπει να μας προκαλει καμια εντυπωση.

Παληκαρια πραγματικα σαν και αυτον,με κανουν λιγο πιο αισιοδοξο....Τον ρουμπωσε κανονικα τον ρουφιανο...

Τί να λέμε τώρα....μόλις είδα το video και κλαίω

Μα καλά δεν σέβονται τίποτα πλεόν αυτά τα ζώα?

Ο τύπος είναι απλά θεός. Δεν μάσησε πουθενά, τα είπε έξω από τα δόντια και μακάρι όλοι εμείς να έχουμε το ανάστημα και το ήθος αυτού του παιδιού να στρατευτούμε απέναντι στην αδικία του συστήματος.

Και ο ασυνομικός αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που κάθονταν και κοίταγαν χωρίς να κάνουν τίποτα θέλουν γάζωμα με UZI....

Re: Απάντηση: Μ.Βρεττανία:Nτροπή ΜΜΕ καί Αστυνομίας

Respect στο παλικάρι.
Αυτά να τα βλέπουν πολλοί δικοί μας καναπεδάτοι "νέοι".
Τελικά η αναπηρία δεν είναι στο σώμα αλλά στις σκέψεις.
Και πάλι respect

:a0210::grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ο δημοσιογραφος αυτος πρεπει να ειναι ο Πρετεντερης της Μ. Βρεττανιας.

Μου θύμισε την απολαυστική εκπομπή κατάπτυστου δημοσιογράφου και μετέπειτα εκπρόσωπου τύπου και υπουργού (τι άλλο; ) εναντίον του προέδρου της "Ένωσης Κεντρώων" στον ΑΝΤ1 νομίζω, όπου έγινε τρελλή ρόμπα ο δημοσιογράφος.

Μου θύμισε την απολαυστική εκπομπή κατάπτυστου δημοσιογράφου και μετέπειτα εκπρόσωπου τύπου και υπουργού (τι άλλο; ) εναντίον του προέδρου της "Ένωσης Κεντρώων" στον ΑΝΤ1 νομίζω, όπου έγινε τρελλή ρόμπα ο δημοσιογράφος.

Και πιο τρελές ρόμπες οι ψηφοφόροι που έκαναν αυτό το υποκείμενο υπουργό !
Τα θέλει ο κώ..ς μας.