M.Πεμπτη....Αισχος!!!

Με συγχωρείς , παρερμήνευσα !

Μην ασχολείσαι με αυτούς, χάνεις τον καιρό σου.
Οι αληθινοί πιστοί στην Εκκλησία είναι αυτοί που περνάνε απαρατήρητοι.
Ούτε περιφέρονται , ούτε κάνουν σταυρούς επιδεικτικά ούτε κοιτάζουν γύρω τους. Γιατί υπάρχει και το άλλο άκρο...

Re: Απάντηση: Re: M.Πεμπτη....Αισχος!!!

Υπάρχει και άλλος τρόπος.....άλλωστε είμαστε Ευρωπαίοι πια αδέλφια, και γάμοι και βαφτίσεις μπορούμε να κάνουμε πια χωρίς την "διαμεσολάβηση", κληρικού

καλά, αυτά δεν είναι προνόμια του "ευρωπαϊκού κεκτημένου", υπάρχουν εδώ και χρόνια. Ειδικά η δυνατότητα ονοματοδοσίας χωρίς βάφτιση, ανέκαθεν νομίζω. Η ονοματοδοσία είναι μία αστική δικαιοπραξία. Και κακώς, κάκιστα αναμένουν τα ληξιαρχεία την πράξη βάπτισης.

Με συγχωρείς , παρερμήνευσα !

Μην ασχολείσαι με αυτούς, χάνεις τον καιρό σου.
Οι αληθινοί πιστοί στην Εκκλησία είναι αυτοί που περνάνε απαρατήρητοι.
Ούτε περιφέρονται , ούτε κάνουν σταυρούς επιδεικτικά ούτε κοιτάζουν γύρω τους. Γιατί υπάρχει και το άλλο άκρο...

Εκει θελω να καταληξω, οτι εγω ΔΕΝ θελω να ασχολουμαι μαζι τους, αλλα ασχολουνται αυτοι μαζι μου. Εξηγω:

Αμα δεν πηγαινα την επομενη μερα ολοι οι γνωστοι (και ειναι πολλοι γμτ) θα καθονταν να κατινιαζουν το οτι "δεν πηγα στην εκκλησια πασχαλιατικα". Αυτοι οι ιδιοι που πανε γαι 15 λεπτα, ντυμενοι σαν ντιβες για να τους δουν οι υπολοιποι, και φυσικα σε καμμια περιπτωση δεν τους ενδιαφερει η λειτουργια αλλα να πιασουν κουβεντουλα με τις φιλεναδες τους.

Απάντηση: Re: M.Πεμπτη....Αισχος!!!

Εκει θελω να καταληξω, οτι εγω ΔΕΝ θελω να ασχολουμαι μαζι τους, αλλα ασχολουνται αυτοι μαζι μου. Εξηγω:

Αμα δεν πηγαινα την επομενη μερα ολοι οι γνωστοι (και ειναι πολλοι γμτ) θα καθονταν να κατινιαζουν το οτι "δεν πηγα στην εκκλησια πασχαλιατικα". Αυτοι οι ιδιοι που πανε γαι 15 λεπτα, ντυμενοι σαν ντιβες για να τους δουν οι υπολοιποι, και φυσικα σε καμμια περιπτωση δεν τους ενδιαφερει η λειτουργια αλλα να πιασουν κουβεντουλα με τις φιλεναδες τους.

Κούλαρε λίγο ρε φίλε , μανία καταδίωξης έχεις πιά ???Συνέχεια το ίδιο πράγμα γράφεις !!

Ολοι ασχολούνται μαζί σου στην εκκλησία και εκτός ?

Ο Ρουβάς είσαι ?:grinning-smiley-043

Να εξηγησω ηθελα...Αυτο που λεει η αρχη του τοπικ, πως ολοι αυτοι που το παιζουν πιστοι και εκκλησιαζοντες, μονο αυτο δεν ειναι.

(Απο τα εργα τους θα γνωρισουν οτι ειστε μαθητες μου ...και απο την ΑΓΑΠΗ που εχετε μεταξυ σας !!! )

το ειπε ο Ιησους Χριστος .....

και το τηρουν με ευλαβεια οπως βλεπουμε ολοι μας .. .....