AFam
AVClub Fanatic
- 11 September 2006
- 26,961
Τον έχω πάρει και αυτόν και μου είπε να το στείλω εκεί.(Αθήνα). Δε μου είπε ακριβώς τι παίζετε.
Καλησπέρα...
Το πρόβλημα, τελικά, ήταν στο τροφοδοτικό... Μετά από υπόδειξη του καταστήματος αγοράς του δέκτη άλλαξα δύο "φουσκωμένους" (αν και όχι "σκασμένους") πυκνωτές και ο δέκτης... συνήλθε! Ενημερωτικά, το πρόβλημα ήταν στους εξής πυκνωτές:
- C18 (1000μF 16V 105oC) και
- C20 (1000μF 6.3V 105oC)
Επειδή δε μπόρεσα να βρω 1000μF στα 6.3V χρησιμοποίησα δύο 1000μF στα 16V.
Να είστε όλοι καλά...
Γιώργος
Φίλε blaroko σ' ευχαριστώ για την απάντηση... Λογικό ακούγεται αυτό που λες... Αυτό που δεν είχα καταλάβει από την αρχή και αυτός ήταν και ο λόγος που είπα στο πρώτο post ότι το τροφοδοτικό δείχνει (οπτικά) να είναι εντάξει είναι ότι το πρόβλημα μπορεί να υπάρχει και πριν "σκάσουν" οι πυκνωτές... Στη δική μου περίπτωση ήταν απλά "φουσκωμένοι" αλλά αυτό ήταν αρκετό...
Ναι, στους 105 είναι και οι δύο που έβαλα... Παρόλα αυτά για την ώρα κλείνω το δέκτη από πίσω όταν δεν τον χρησιμοποιώ και δεν τον αφήνω σε stand-by... Είναι λίγο βάρβαρο αυτό, το ξέρω, ειδικά άμα μάθει κανείς στον καναπέ και το τηλεκοντρόλ αλλά όπως λέει κι ο λαός όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι... :smile:
Να είστε όλοι καλά...
Γιώργος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.