βασικα εχω καταμπερδευτει , οι φιλοι μου λενε samsung κ Lg σαν πιο φρεσκα μοντελα και πιο καλα , τωρα πηγα και στα saturn και εντυπωσιαστηκα απο την Sharp τρελα χρωματα
3 μοντελα παιζουν για εμενα panasonic 46g20 , samsung 46c650 και η 46c750 αν και μου την δινει η τεχνολογια 3d αλλα την θελω τουλ 200hz ....
Θα ψαχτω λιγο ακομα αν και μου καν ει εντυπωση σε μεγαλο καταστημα που πηγα saturn Θεσ/κης ειχε μονο 1 panasonic την g10 ελεος δηλαδη ....
3 μοντελα παιζουν για εμενα panasonic 46g20 , samsung 46c650 και η 46c750 αν και μου την δινει η τεχνολογια 3d αλλα την θελω τουλ 200hz ....
Θα ψαχτω λιγο ακομα αν και μου καν ει εντυπωση σε μεγαλο καταστημα που πηγα saturn Θεσ/κης ειχε μονο 1 panasonic την g10 ελεος δηλαδη ....
Μην το λες...η Samsung έχει τον καλύτερο αλγόριθμο για την μετατροπή 2d to 3d.
Να βλεπουμε δηλαδη την Μενεγακη σε 3D?
Εδω σε 2D και με το ζορι βλεπονται τα Ελληνικα καναλια...
για την ωρα δεν θελω να φυγω απο τις 46 max ιντσες οποτε κοιταω οτι καλυτερο μπορω να αγορασω με 1200Ε , δεν ειναι κ λιγα ρε παιδια βγαινουν δυσκολα ειναι σχεδον 2 μηνιατικα μου και με σκοπο να την ρατησω τουλ 7 χρονια μην πω κ πιο πολλα .......
Μην το λες...η Samsung έχει τον καλύτερο αλγόριθμο για την μετατροπή 2d to 3d.
ίσως έχει δίκιο ...αλλά και πέρα απο αυτό τι σε χαλάει να έχει και 3δ ή τηλεόραση .....μια χαρούλα είναι ....άλλωστε θα την κρατήσεις χρόνια...οπως είπες...
με την μικρή εμπειρία που έχω απο το 3δ στην τηλεόραση μου και στον βιντεοπροβολέα θα σου πω ότι είναι πολύ όμορφη εμπειρια....
Να κρατήσεις τηλεόραση 7 χρόνια απλά ξέχνα το...3-4 το πολύ...η 46C750 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε lcd.
τι ακριβώς εννοείς φίλε μου...έχουν ενσωματωμένο pixel shifting....
ή μήπως τους χάρτες στους δίνουν σε πάπυρο....και το σκόρ το κρατάς σε τετράδιο....????
δυστυχώς ή ευτυχώς .....με την δεδομένη κατάσταση...θα ερθει η εποχή που θα τη δίνουμε... προίκα στα εγγόνια μας...![]()
Επιτέλους και λίγο λογική στο site... Οταν πρωτοξεκίνησα να παρακολουθώ πριν 2,5 - 3 χρόνια οι Kuro των 3-4 χιλ. ευρώ πέφταν σαν τα στραγάλια:vollkommenauf: Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η κόντρα plasmaτακιδων - lcdαδων...:fight:Αν δεν ήθελαν τα μαγαζιά να σπρώξουν τις lcd γιατί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.