Μα πια Tv επιτελους

Έχεις δίκιο με συγχωρείς πολύ για την αδυναμία κατανόησης .... :2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup: ....sorry αν σε λύπησα.

βασικα εχω καταμπερδευτει , οι φιλοι μου λενε samsung κ Lg σαν πιο φρεσκα μοντελα και πιο καλα , τωρα πηγα και στα saturn και εντυπωσιαστηκα απο την Sharp τρελα χρωματα

Οντως τρελα χρωματα , το κιτρινο το δειχνει πορτοκαλι , το γαλαζιο μπλε κτλ.

Οτι να ναι δηλαδη...

Αν δεν σκοπευεις να παιζεις πολυ (πανω απο 1-2 ωρες) παρε την G20 , ειδικα στο ποδοσφαιρο η κινηση στις πλασμα δεν εχει αντιπαλο.

Αλλιως κοιτα Samsung 46C750...

Oι λεγομενες LED ειναι απλως μια απατη του μαρκετινγκ καθως στις περισσοτερες τα λεντακια ειναι τοποθετημενα στην περιφερεια της οθονης (edge LED) και δεν εχουν να προσφερουν τιποτα παραπανω απο τις κλασσικες LCD σε θεμα εικονας. Το μονο που προσφερουν ειναι υψηλοτερο περιθωριο κερδους , συγκεκριμενα κατασκευαστικα κοστιζουν μολις 40-50 ευρω πανω απο τις κλασσικες CCFL LCD αλλα πωλουνται σε τιμες δυο φορες πανω.

3 μοντελα παιζουν για εμενα panasonic 46g20 , samsung 46c650 και η 46c750 αν και μου την δινει η τεχνολογια 3d αλλα την θελω τουλ 200hz ....
Θα ψαχτω λιγο ακομα αν και μου καν ει εντυπωση σε μεγαλο καταστημα που πηγα saturn Θεσ/κης ειχε μονο 1 panasonic την g10 ελεος δηλαδη ....

3 μοντελα παιζουν για εμενα panasonic 46g20 , samsung 46c650 και η 46c750 αν και μου την δινει η τεχνολογια 3d αλλα την θελω τουλ 200hz ....
Θα ψαχτω λιγο ακομα αν και μου καν ει εντυπωση σε μεγαλο καταστημα που πηγα saturn Θεσ/κης ειχε μονο 1 panasonic την g10 ελεος δηλαδη ....

Δεν ρίχνεις και καμία ματιά και στην Panasonic 50S20 στα 900 ε. Και αν βρεις την LG PK550 στα 750 ε. Το 3D άστο κάνα δυο χρονάκια, είναι ακριβό ακόμα και δεν έχεις και τίποτα να δεις.

Μην το λες...η Samsung έχει τον καλύτερο αλγόριθμο για την μετατροπή 2d to 3d.

για την ωρα δεν θελω να φυγω απο τις 46 max ιντσες οποτε κοιταω οτι καλυτερο μπορω να αγορασω με 1200Ε , δεν ειναι κ λιγα ρε παιδια βγαινουν δυσκολα ειναι σχεδον 2 μηνιατικα μου και με σκοπο να την ρατησω τουλ 7 χρονια μην πω κ πιο πολλα .......

Να βλεπουμε δηλαδη την Μενεγακη σε 3D?

Εδω σε 2D και με το ζορι βλεπονται τα Ελληνικα καναλια...

Δεν είναι απαραίτητο να δεί την Μενεγάκη σε 3D...dvd,blu ray κτλπ θα είναι ωραία σε 3D.

για την ωρα δεν θελω να φυγω απο τις 46 max ιντσες οποτε κοιταω οτι καλυτερο μπορω να αγορασω με 1200Ε , δεν ειναι κ λιγα ρε παιδια βγαινουν δυσκολα ειναι σχεδον 2 μηνιατικα μου και με σκοπο να την ρατησω τουλ 7 χρονια μην πω κ πιο πολλα .......

Να κρατήσεις τηλεόραση 7 χρόνια απλά ξέχνα το...3-4 το πολύ...η 46C750 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε lcd.

Μην το λες...η Samsung έχει τον καλύτερο αλγόριθμο για την μετατροπή 2d to 3d.

ίσως έχει δίκιο ...αλλά και πέρα απο αυτό τι σε χαλάει να έχει και 3δ ή τηλεόραση .....μια χαρούλα είναι ....άλλωστε θα την κρατήσεις χρόνια...οπως είπες...

με την μικρή εμπειρία που έχω απο το 3δ στην τηλεόραση μου και στον βιντεοπροβολέα θα σου πω ότι είναι πολύ όμορφη εμπειρια....

ίσως έχει δίκιο ...αλλά και πέρα απο αυτό τι σε χαλάει να έχει και 3δ ή τηλεόραση .....μια χαρούλα είναι ....άλλωστε θα την κρατήσεις χρόνια...οπως είπες...

με την μικρή εμπειρία που έχω απο το 3δ στην τηλεόραση μου και στον βιντεοπροβολέα θα σου πω ότι είναι πολύ όμορφη εμπειρια....

Και εγώ,το θεωρώ κάτι το διαφορετικό,αλλάζει όλη την εμπειρία θέασης...

Να κρατήσεις τηλεόραση 7 χρόνια απλά ξέχνα το...3-4 το πολύ...η 46C750 είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις σε lcd.

δεν νομίζω φίλε dermitzakis τα οικονομικά των περισσοτέρων να επιτρέπουν να πετάνε ένα χιλιαρικάκι ...κάθε 3- 4 χρόνια.....για λίγο καλύτερο μάυρο...και καλύτερη κίνηση...

Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει περάσει η εποχή που κρατούσαμε τις crt για 10 χρόνια...

δυστυχώς ή ευτυχώς .....με την δεδομένη κατάσταση...θα ερθει η εποχή που θα τη δίνουμε... προίκα στα εγγόνια μας...:laugh::laugh::laugh:

τι ακριβώς εννοείς φίλε μου...έχουν ενσωματωμένο pixel shifting....:laugh::laugh:

ή μήπως τους χάρτες στους δίνουν σε πάπυρο....και το σκόρ το κρατάς σε τετράδιο....????

Εννοώ οτι τα games σήμερα ακόμα και στατικά στοιχεία να έχουν συχνά εχουν σκηνές animation που ξεπλένουν την οθόνη
Τα Shoot em up δεν είναι όπως το 1995 πχ Doom εχουν κινηματογραφική αίσθηση που το πλάσμα τα αναδυκνύει

Υ.Γ Τετράδιο χρειάστηκα για να κρατάω το σκόρ μετά απο 2-3 ώρες F1 Championship σε LG SL που είχα γίνει κουδούνι απο το Lag και την κίνηση και δεν μπορούσα να κοιτάω αλλο την οθόνη

στην κίνηση να συμφωνήσω αλλά ...όχι οτι στις νέες τιβί έχεις πρόβλημα με το lag...και δεν μιλώ για μεμονωμένες περιπτώσεις......στο game mode ...όλα αυτά????αν και σε οποιαδήποτε τηλεόραση νομίζω κάποιος μετά απο 2 3 ώρες με ένα racing θα γινόταν κουδούνι....το ίδιο παθαίνω με το collin ...είτε στην πλάσμα είτε στην lcd.....είτε στον προβολέα.....εδώ οι πιλότοι χανουν 3 με 4 κιλά σε κάθε αγώνα..:laugh:

τέλος πάντων παιδιά για να τελειώνουμε.....αν θέλετε να τη λιώνετε την τιβι στο πισι και τις παιχνιδομηχανές....ξεχάστε τις πλάσμα ....τόσο απλά.....

δυστυχώς ή ευτυχώς .....με την δεδομένη κατάσταση...θα ερθει η εποχή που θα τη δίνουμε... προίκα στα εγγόνια μας...:laugh::laugh::laugh:

Επιτέλους και λίγο λογική στο site... Οταν πρωτοξεκίνησα να παρακολουθώ πριν 2,5 - 3 χρόνια οι Kuro των 3-4 χιλ. ευρώ πέφταν σαν τα στραγάλια:vollkommenauf: Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η κόντρα plasmaτακιδων - lcdαδων...:fight:Αν δεν ήθελαν τα μαγαζιά να σπρώξουν τις lcd γιατί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους, θα μπορούσαν πολύ απλά να δώσουν το δικαίωμα σε 6 μήνες να γυρνάς την plasma σου και να περνείς με τα ίδια λεφτά μία lcd...
Στο ερωτημά μου τώρα, έχω εκτεθεί σε ένα φίλο που του είπα να περιμένει τις εκπτώσεις να πάρει μία plasma, έλα όμως που δεν βλέπω να πέφτουν ούτε cent... Tι λέτε να γίνει ρε παιδιά να γλυτώσουμε έναν ανθρωπο απο της lcd τα δόντια...

φίλε μου επειδή....ΣΥΝΗΘΩΣ .... τα ιντερνετικά μαγαζιά έχουν τις κατώτερες τιμές ....δεν νομίζω οτί ....''εμπίπτουν'' στον κανόνα των εκπτώσεων...
αλλά υπάρχουν αξιοπρεπέστατες προτάσεις σε καλές τιμές πιστεύω...αλλά και σε καλές ίντσες...

Επιτέλους και λίγο λογική στο site... Οταν πρωτοξεκίνησα να παρακολουθώ πριν 2,5 - 3 χρόνια οι Kuro των 3-4 χιλ. ευρώ πέφταν σαν τα στραγάλια:vollkommenauf: Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι η κόντρα plasmaτακιδων - lcdαδων...:fight:Αν δεν ήθελαν τα μαγαζιά να σπρώξουν τις lcd γιατί έχουν μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους,

το ενδεχόμενο να θέλουν να εχουν το κεφαλάκι τους ήσυχο ....γιατί ερχόταν ο χ και ο ψ και άρχιζε ο χαριτωμένος διαλογος.....''ρε φιλαράκι να σου πω ..έχει μείνει η στάμπα του μέγκα πάνω στην τιβι...και δεν φεύγει...ααα δεν μου είχες πει τπτ ....´´ ...φαντάζομαι δεν το έχεις σκεφτεί....