Μα πια Tv επιτελους

καλως η κακος η χρηση της plasma εχει καποιο εστω ελαχιστο κινδυνο και θελει στρωσιμο σαν τα αμαξια για τα πρωτα τους χλμ , ας λεμε δες αυτο δες εκεινο το budget ανεβαινει χαλαρα και δεν ημαστε για τετοια παιδες εδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε αυριο την δουλεια μας και συμφωνω για τις εξυπνες αγορες

καλως η κακος η χρηση της plasma εχει καποιο εστω ελαχιστο κινδυνο και θελει στρωσιμο σαν τα αμαξια για τα πρωτα τους χλμ , ας λεμε δες αυτο δες εκεινο το budget ανεβαινει χαλαρα και δεν ημαστε για τετοια παιδες εδω δεν ξερουμε αν θα εχουμε αυριο την δουλεια μας και συμφωνω για τις εξυπνες αγορες

Έξυπνη αγορά δεν είναι απαραίτητα καλή...

καλως η κακος η χρηση της plasma εχει καποιο εστω ελαχιστο κινδυνο και θελει στρωσιμο σαν τα αμαξια για τα πρωτα τους χλμ

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν διαβαζουν καθολου φορουμ , νομιζεις οτι αυτοι ξερουν τι θα πει "στρωσιμο"?

Πχ. στον πεθερο μου πηρα μια 42U10 και κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε να την προσεξει και να την στρωσει , παρολα αυτα δεν επαθε (και ουτε προκειται να παθει) τιποτα.

σωστοτατο και συμφωνω αλλα δεν ειναι και λιγες οι περιπτωσεις που χαλασαν απο κακη χρηση οποτε λεω ΝΑΙ στην σωστη χρηση , ΝΑΙ στην συντηρηση και ΝΑΙ στην ενημερωση και οπως και να εχει ,,,,,, προσεχεις για να ...ΕΧΕΙΣ ..

Καλησπερα και παλι παιδια.Ειχα κανει μια ερωτηση και θα την επαναλαβω αν μπορειτε να με βοηθησετε για την αγορα της καινουργιας Tv.Η κατ'εξοχην χρηση της ειναι ταινιες,ποδοσφαιρο και απλη θεαση των διαφορων τηλεοπτικων προγραμματων,οχι παιγχινιδια κλπ.Η αποσταση ειναι 3-3,5 μετρα και η φωτινοτητα ενος συνηθισμενου σαλονιου.Τα λεφτα καλο θα ηταν να μην ξεπερνουν τα 1500 Ε.Το αν θα ειναι LSD η' Plasma μου ειναι αδιαφορο,οτι πιστευετε οτι θα ειναι καλυτερο για την παραπανω χρηση,ιντσες νομιζω 46-50 ειναι οκ.Τι προτεινετε? Ευχαριστω πολυ.Γιωργος Κ.

Γιώργο καλησπέρα
επειδή αν κάνεις το λάθος και πάρεις LSD θα έχεις πρόβλημα με διάφορα χρώματα που θα στροβιλίζονται γύρω σου, με αποτέλεσμα να ζαλίζεσαι - άσε που θα έχεις και προβλήματα με τον νόμο - σου προτείνω να πάς οπωσδήποτε σε plasma. Η απόσταση που έχεις είναι όσο και η δικιά μου στην οποία η 42άρα πλέον μου φαίνεται μικρή οπότε σου προτείνω είτε 50'' είτε 46". Το budget σου φτάνει άνετα για plasma σε αυτές τις διαστάσεις!

αντε να δουμε που θα την βρουμε φθηνοτερα , μιλαω για 46g20 και 50g20 ... αγορα απο ιντερνετικα μαγαζια με βρισκει αντιθετο και επιφυλακτικο , εσας?

Πήγαινε μια βόλτα μέχρι το Pioneer Center και αφού πρώτα δείς την τηλεόραση που σε ενδιαφέρει στο demo room μίλα με τους εκεί υπεύθυνους για τις τιμές.

δυστηχως παιδια ειμαι απο Β.Ελλαδα (Κιλκις) κάποια προταση κυριως για Θεσσαλονικη έστω ?

δυστηχως παιδια ειμαι απο Β.Ελλαδα (Κιλκις) κάποια προταση κυριως για Θεσσαλονικη έστω ?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0451021&catid=060100

Σε εικονα σχεδον ομοια με την G20 , εχει λιγες παραπανω ανακλασεις και δεν εχει ethernet , media player και PVR.

Παιρνεις ενα WD Live μαζι και καθαρισες...

http://www.skroutz.gr/s/278562/Wertern-Digital-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.html

δυστηχως εχω θεμα με την διασταση γιατι δεν θα χωρα στο επιπλο οποτε ζαχαρωνω την g20 μακαρι να την βρω και σε καλη τιμη και απο αξιοπιστο καταστημα ...
Μηπως ζηταω πολλα ?