Μα πόσο hackd είναι το PSN?

A μάλιστα σ ευχαριστώ, να ρωτήσω και κάτι άλλο, αφού πρώτα ο Θεός αποκατασταθεί, κάποια οδηγία απ την πλευρά μας σε σχέση με τα username, passwords, κ.λ.π; Γενικώς ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα μας βήματα;

Ευτυχώς έχω κι εγώ phone alert... εδώ με πήραν κανα-δυο φορές που είχα ψωνίσει εγώ ο ίδιος από PSN (όχι τίποτα το ιδιαίτερο, κάποια DLC για παιχνίδια) και με ρωτούσαν αν ήμουν ο ίδιος!

Κι αυτοί οι ευλογημένοι, τους χαλάει ένα paypal; Έλεος πια, τόσο καρμοίρηδες;

Απάντηση: Re: Μα πόσο hackd είναι το PSN?

Κι αυτοί οι ευλογημένοι, τους χαλάει ένα paypal; Έλεος πια, τόσο καρμοίρηδες;

Εννοείται ότι είναι καρμοίρηδες γιατί το paypal κρατάει προμήθεια 3.6% από τον πωλητή. Ξέρεις πόσα μαζεύονται σε κάτι εκατομύρια downloads στον πλανήτη;

Προσωπικά, θα συμφωνούσα να τα πουλούσαν λίγο ακριβότερα και να ήταν με paypal αντί να βάζεις κάρτες.

Θα αλλάξουμε τον κωδικό πρόσβασης και εκκαθάριση των καταχωρημένων στοιχείων μας(όσα μας επιτρέπει).

Αγορά παιχνιδιών κτλ με προπληρωμένη κάρτα playStation network ή χρεωστική κάρτα.

Αν έχετε ακόμα τη διάθεση να ξοδέψετε έστω και 1 για το σύστημα της sony και την πολιτική που έχει χαράξει.

Προσωπικά online gaming ξανά στο playstation 4. :D

Εντάξει μας πείσατε, θα τρέξουμε όλοι να πάρουμε XBOX και υπολογιστές για online gaming. Ελα ρε παιδιά σοβαρευτείτε λιγάκι, όλα υποκειμενικά είναι, τίποτα απόλυτο, το τέλειο για σένα είναι σαβούρα για κάποιον άλλον και το αντίθετο. Σας πείραξε που το PSN έπεσε θύμα χάκερ (κάτοχος PS3 είμαι) αλλά τα στοιχεία σας που δίνετε ελεύθερα στο facebook δεν σας πειράζει; Που σας φακελώσανε με τη θέλησή σας; Αντε τα ισοπεδώνουμε όλα, ωραία πήραν τα στοιχεία μου, τι θα τα κάνουν; Εμένα προσωπικά τι θα μου κάνουν; Εχω κάνει κάτι για το οποίο πρέπει να φοβάμαι; Περιμένω πως και πως να ξανανοίξει και δεν θ αλλάξω ούτε κωδικούς, ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!. Για να μη πω με τα κινητά σας και άλλα και θυμητείτε τα αυτά όταν θα τα πάθουν και στα XBOX και στα PC. Τουλάχιστον απ τα παθήματα μαθαίνεις, εγώ πιστεύω κάτι καλό θα βγει απ αυτή την υπόθεση στο PS3.

Φοβερη η ασφαλεια που προσφερει η Sony.

ΥΓ. Οποιος δεν εχει Xbox Live δεν ξερει καν τι θα πει Online gaming.:p
Τα ίδια σκατά είναι φίλε μου ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!
Ειναι επειδη δεν την επαθε ακομα η Microsoft, αλλα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι αδυνατο να συμβει πλεον στον ψηφιακο κοσμο.... ΑΝ καποιος χακερ την βαλει στο στοχαστρο, οπως εβαλαν και την Sony, αργα η γρηγορα θα τα καταφερει να εισχωρησει και εκει .....

Και ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, το online gaming στις κονσολες, ειναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!!
Και ειδικοτερα στην Ελλαδα με τις χαλια συνδεσεις και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ lag που υπαρχει στις περισσοτερες περιοχες της χωρας :twoguns::violent-smiley-030:

Οποιος θελει online gaming ΜΟΝΟ PC !!!! Τελεία και παυλα !!!:a0210:

ασχετο αλλα ρε παιδια με αυτο το ''ωραιο'' διαλειμμα απο το ps3 ειπα να ασχοληθω με το pc gaming και επαθα πλακα με το χασμα αναμεσα στο pc και στις κονσολες....μηπως ηρθε η ωρα για την επομενη γενια κονσολων...?

ασχετο αλλα ρε παιδια με αυτο το ''ωραιο'' διαλειμμα απο το ps3 ειπα να ασχοληθω με το pc gaming και επαθα πλακα με το χασμα αναμεσα στο pc και στις κονσολες....μηπως ηρθε η ωρα για την επομενη γενια κονσολων...?
Οντως ισχυει αυτο .....
Απλα να σου θυμισω οτι αυτο μου μετραει πιο πολυ στις κονσολες ειναι το gameplay και η νοσταλγια των παιδικων μας χρονων (αφου ολοι καποτε ειχαμε μια κονσολα οταν ειμασταν μικροι), και οχι τοσο τα γραφικα ....
Ειναι επισης, αυτη η εργονομια και η ευκολια χρησης καθως και το "plug and play" που δεν σου τα προσφερει το PC, και μαλιστα με πολυ λιγοτερα χρηματα για αγορα του hardware...

Προσωπικα, προτιμαω να παιζω με την παρεα μου στο σπιτι διπλο σε κονσολα παρα σε PC ειδικα αθλητικα παιχνιδια και παιχνιδια πρωτου προσωπου ή rpg...
Αλλα οπως ειπα και παραπανω, για online gaming ΜΟΝΟ PC ..... Υπαρχει ΧΑΩΔΗΣ διαφορα και ΤΕΡΑΣΤΙΑ πολυετη εμπειρια στα online δικτυα των υπολογιστων, κατι που οι κονσολες θα χρειαστουν ΠΟΛΛΑΑΑΑ χρονια για να φθασουν στο ιδιο επιπεδο .....

Ο καθενας ζυγιζει τα υπερ και τα κατα του καθε συστηματος και αναλογα με τις οικονομικες του δυνατοτητες και το τι θελει να κανει απλα επιλεγει ....

Ομως, ΑΛΛΑ πραγματα μπορει να κανει μια κονσολα και ΑΛΛΑ ενας πληρης υπολογιστης ... ΚΑΝΕΝΑ απο τα δυο δεν μπορει να αντικαταστησει το αλλο ... Ουτε στον τομεα του gaming, ουτε στην online εμπειρια, ουτε πουθενα .... !:a0210:

Last edited:
Aν ήταν λίγο πιο ισορροπημένη η κατάσταση στo PC Gaming από άποψης ανάγκης αναβαθμίσεων, θα ήταν καλή φάση... Αλλά όταν θες κάθε 2 χρόνια μάξιμουμ κάρτα γραφικών, δεν αξίζει τον κόπο...

...η κονσόλα έχει και το προτέρημα του ότι παίζεις στον καναπέ σου, χωρίς πολλά πολλά (μη μου λέτε τώρα για HTPC γιατί ναι μεν παίζεις απ'τον καναπέ σου αλλά έχεις αφιερώσει πολλά μεροκάματα για να είναι αυτό δυνατό).