ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;;;;

16 July 2006
7,530
HAMBURG
τι να πει κανεις ;;;;;

η τελευταια να ηταν θα τη σκοτωνε ο Βλακας ο ανεγκεφαλος αυτος .......:slapface: :slapface: :slapface:

Τραμπουκισμός χωρίς όρια με θύμα τη φώκια

Τραμπουκισμός χωρίς όρια η θανάτωση πριν από λίγες μέρες της Κλαίρης, της μικρούλας φώκιας που πυροβόλησε ένας αδίστακτος ψαράς και στη συνέχεια την περιέφερε σαν πολεμικό τρόπαιο στο λιμάνι των Σπετσών.

Θλιβερό τέλος για τη γλυκιά θαμώνα του Μυρτώου, τη μόλις δύο χρόνων Κλαίρη όπως χαϊδευτικά τη φώναζαν οι φίλοι και οι κάτοικοι των τοπικών κοινωνιών της ευρύτερης περιοχής, που πλήρωσε την εμπιστοσύνη που έδειξε στους ανθρώπους.

Εξοικειωμένη με τον κόσμο πλησίασε το καΐκι τού κατ' όνομα ψαρά, ο οποίος με ένα όπλο, που έφερε παράνομα στο σκάφος, της έδωσε -αντί χαιρετισμού- τη χαριστική βολή.

Την καταγγελία του συλλόγου οικολόγων Υδρας «Η υδραίισσα φώκια» επιβεβαιώνει ο Ιωάννης Σύρμας, πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών αλιέων-αλιεργατών «Ο Αγιος Νικόλαος», ο οποίος τονίζει: «Το σωματείο μας αποδοκιμάζει μετά βδελυγμίας τέτοια περιστατικά που καταδεικνύουν βαναυσότητα και έλλειψη οικολογικής ευαισθησίας. Γι' αυτό ζητάμε να κινηθούν σε βάρος του Α.Σ. (σ.σ. ο πρόεδρος δίνει όλα τα στοιχεία του) οι προβλεπόμενες ποινικές, αστικές και διοικητικές κυρώσεις με μέριμνα του λιμεναρχείου.

Τα αποδεικτικά στοιχεία για την εγκληματική συμπεριφορά του αναγραφόμενου ως επαγγελματία είναι στη διάθεση της λιμενικής υπηρεσίας και αναμένουμε τις νόμιμες ενέργειές της».

Το γεγονός καταγγέλλει επίσης και ο πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών ψαράδων-αλιέων-αλιεργατών «Οι Αγιοι Απόστολοι», Πέτρος Τσάνας ο οποίος σημειώνει ότι η «συμπεριφορά αυτή δεν είναι μόνο εγκληματική σε βάρος ενός θηλαστικού, αλλά και σε βάρος του οικοσυστήματος του νησιού».

Ο λιμενάρχης Κωνσταντίνος Στρατόπουλος διέταξε αμέσως ανακρίσεις. Η «υδραίισσα φώκια», που έχει καταθέσει μήνυση και την οποία στηρίζει ο δήμαρχος Σπετσών, Βαγγέλης Κονταξάκης, ζητά την παραδειγματική τιμωρία του «επαγγελματία» ψαρά.

Οποια κι αν είναι η εξέλιξη όμως, η μικρή Κλαίρη δεν θα ξαναβγεί στα ερημονήσια όπου έπαιζε ανέμελα κοιτώντας τους ανθρώπους στα μάτια!

σημερα στην Ε. ......

κανονικα επρεπε να ειμαστε πιο κτηνη απο οτι ειμαστε.
Θανατος στους Εμπρηστες

Ευνουχισμος στους Βιαστες και Παιδοφιλους

Ακρωτηριασμος σε Βασανιστες ζωων

Θα ξεσηκωθειτε εναντιον των ακραιων αποψεων μου αλλα το πιστευω κατα 80% μεσα μου.
Η ανοχη και η ατιμωρησια απλα ριχνει λαδι στην φωτια.

Τα κτηνη πρεπει να τιμωρουνται οπως τους αξιζει οχι με χαδια.

Απάντηση: Re: ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;;;;

κανονικα επρεπε να ειμαστε πιο κτηνη απο οτι ειμαστε.
Θανατος στους Εμπρηστες

Ευνουχισμος στους Βιαστες και Παιδοφιλους

Ακρωτηριασμος σε Βασανιστες ζωων

Θα ξεσηκωθειτε εναντιον των ακραιων αποψεων μου αλλα το πιστευω κατα 80% μεσα μου.
Η ανοχη και η ατιμωρησια απλα ριχνει λαδι στην φωτια.

Τα κτηνη πρεπει να τιμωρουνται οπως τους αξιζει οχι με χαδια.

καταλαβαινω το θυμο σου .....

αμα δεις την Ταινια ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ το κοματι με τον Βεγγο θα καταλαβεις .......-bye-

Είχες δεν είχες μας ψυχοπλάκωσες και μας τάραξες πάλι νυχτιάτικα..!:slapface: :slapface: :damnyou:

Κόψιμο το χέρι του ψαρά..! Του μάγκα που τα έβαλε με τους "ίσους" του.Του μάγκα που μόνο με το πιστόλι νοι'ωθει άντρας και καθαρίζει..

Είχες δεν είχες μας ψυχοπλάκωσες και μας τάραξες πάλι νυχτιάτικα..!:slapface: :slapface: :damnyou:

Κόψιμο το χέρι του ψαρά..! Του μάγκα που τα έβαλε με τους "ίσους" του.Του μάγκα που μόνο με το πιστόλι νοι'ωθει άντρας και καθαρίζει..

σορυ βρε συ αλλα .....:damnyou:

δεν μπορω ...... θα σκασω απο τα νευρα μου ..
μολις το διαβασα κοντεψα να μεινω !

Μετά αν οι νόμοι είναι αυστηροί, κατηγορούμαστε σας απολίτιστοι και βάρβαροι.
Να λοιπόν με τους χαλαρούς νόμους.
Τωρα αν πω κάτι και για τους κυνηγούς θα με κυνηγήσουν πολλοί.

Γι´αυτό δε λέω.

χτες στο Animal planet ενας Αυστραλος σταματησε με το αυτοκινητο του σε ατυχημα με θυμα ενα ελαφι

το ελαφι δεν μπορουσε να σωθει αλλα ηταν εγκυος ...με το σουγια του βοηθησε την γεννα ομως δεν επαιρναν ανασα τα 2 μικρα και εκανε τεχνητή αναπνοή με αποτέλεσμα να σωθεί το ένα....η χαρά που πήρε δεν περιγράφεται

υπαρχουν ευτυχως και τετοια παραδειγματα

Το πρόβλημα Larry είναι ότι αυτά γίνονται εκεί όχι εδώ στο ελλάντα....
Εμείς είμαστε απολίτιστοι, πως να το κάνουμε δλδ ?
Η αδελφή μου εργάζεται στην WWF Ελλάς. Πόσες συνδρομές ετήσιες έχουν ξέρετε ? Λίγο πάνω από 10,000. Σιγά τα ωα δλδ. Επιδοτήσεις από το κράτος ??? ΜΗΔΕΝ ! Ευτυχώς που υπάρχουν κ οι ιδιώτες κ κάνουν καμιά δωρεά. Σημείωση: Κάθε χρόνο το οικονομικό τους έτος κλείνει με ζημιές. Κρατιούνται λόγω κάποιου ξένου χορηγού που ζει κ αναπνέει για την WWF παγκοσμίως...!!!

Re: Απάντηση: ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;;;;

Διαβασα κατα τυχη το thread και το μονο που εχω να πω ειναι οτι εμεις οι Ελληνες ειμαστε σε ποσοστο 90% αμορφωτοι και απολιστιστοι. Μονο ενας λαος χωρις πολιτισμο και παιδεια συμπεριφερεται ετσι σε απροστατευτα ζωακια που δεν εχουν πειραξει κανεναν ποτε.

Αν μου ελεγαν να διαλεξω τιμωρια για το ανθρωποειδες κτηνος θα ελεγα να του κοψουν και τα δυο χερια.:violent-smiley-030:

Και για να το παω πιο βαθια το θεμα.
οταν σκοτωσανε :violent-smiley-030: πριν καιρο τους κυνηγους-ζωα τα αλλα ζωα-αγροτες για να προστατευσουν τη γη τους απο τον κατακτητη.....δεν θα κρυψω οτι η πρωτη μου κουβεντα -και η δευτερη - ηταν ΚΑΛΑ ΤΟΥς ΚΑΝΑΝΕ.
Πηραν μια γευση τι σημαινει :twoguns: σε σκοτωνω ΑΔΙΚΑ επειδη Μπορω

ειμαστε η Ντροπη της Ευρωπης σε οσον αφορα τη συμπεριφορα μας στα Ζωα...... ΝΤΡΟΠΗ !!!

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ να εχουμε και την ιδια συμπεριφορα και στους γυρω μας .......
την τελευταια φορα που ηρθα Ελλαδα ουκ ολιγες φορες μου φερθηκαν ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΑ !!!!!

γιατι ρε παιδια που πηγε η ευγενεια μας ;;;;;

δεν λεμε να παμε στο αλλο ακρο των .......Γερμανων που το 2000 ειχαν κατι αφισες στις στασεις των Λεωφορειων που λεγαν *** αγαπατε τα Παιδια σας πιο πολυ απο τα Σκυλια σας **** ......

οχι και ετσι !!!!!!!

αλλα λιγη στοργη για τα Ζωακια δεν θα μας χρεωσει τιποτα .....

Από τότε που βγήκαν τα κουμπούρια :violent-smiley-030: χάθηκε η μαγκιά.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει τιμωρία για τέτοιου είδους πράξεις.