Το κ400 δεν μπουτάρει σε win με το alt Σύριε. αναγκάζομαι να κουμπώνω ενσύρματο πληκτρολόγιο.
Επι πλέον δυστυχώς, για κάποιο λόγο (ίσως να θέλει fw update το boot camp) δεν υπάρχει και η επιλογή στο startup disc των osx.
Αντίθετα στα win7 εμφανίζεται στο startup κανονικά και το osx.
Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να συμβεί σε όλους (με πύργο φαντασμάτων έχουμε να κάνουμε, βλ. computer...) αλλά πρέπει να το αναφέρω.
Επίσης όπως σου ειπα στη tv μου παρουσιάστηκε underscan στα win λόγω ati6630 και αν δεν είχες λύσει το πρόβλημα εσύ με beta fw, ακόμα 2 δάχτυλα μαύρο θα εβλεπα.
τι θέλω να πω...
Μπορεί ο φίλος μας να μην αντιμετωπίσει όλα αυτά με άλλο πληκτρολόγιο ή tv/projector αλλά δεν είμαι σίγουρος για το ποια άλλα θα αντιμετωπίσει.
Γνώμη μου, πριν αγοράσει, να βρει τρόπο να δοκιμάσει. Το ρίκσο είναι αρκετά μεγάλο (και ας λύνονται όλα τελικά). Ειδικά αν όπως αναφέρει δεν είναι γνώστης (όπως και εγώ δηλαδή)
Μην παρεξηγηθώ βέβαια. Είναι ωραία φάση να παίζεις - ρυθμίζεις κτλ
Δεν του λέω μην προσπαθήσεις - μην μάθεις.
απλά να ξέρει ότι θα αντιμετωπίσεις επιπλέον προβλήματα, αν θέλει να στήσει ένα htpc υψηλού επιπέδου.
Αν πάλι μείνει σε audio (έγραψε κάτι για media player) τότε θα είναι μια χαρά και με παλιότερο μοντέλο ή νεότερο με intel graphics και μικρούς/οικονομικούς επεξεργαστές.
Και πάλι όμως θεωρώ καλό να έχει dual boot, ssd και τουλάχιστον 4άρα RAM.
ps To σκίσαμε ολίγον το νήμα του Αντώνη... μικρός είναι ας κάνει υπομονή λολ