Mac Mini Αξίζει η αγορά του???

Απάντηση: Re: Mac Mini Αξίζει η αγορά του???

Μόνο με προσωπικά έλεγχο θα το δώσω, οπότε αν δεν κατέβεις να σε φιλοξενήσω, i7 δεν έχει... :BDGBGDB55:

Αν δεν περιλαμβάνει ακρόαση από αούνι το συζητάμε ...

Να ρωτησω και κατι άλλο ρε παιδια.Αγοράζοντας μεταχειρισμενο mac mini χρειαζεται φορματ το μηχανημα,για να το λειτουργησω?

Για να το λειτουργησεις απλως, οχι.
Εγω παντως θα ενοιωθα πιο "σιγουρος" με ενα φορματ οτι το μηχανημα ειναι "καθαρο" απο τυχον ατασθαλιες του προηγουμενου ιδιοκτητη.

Για να το λειτουργησεις απλως, οχι.
Εγω παντως θα ενοιωθα πιο "σιγουρος" με ενα φορματ οτι το μηχανημα ειναι "καθαρο" απο τυχον ατασθαλιες του προηγουμενου ιδιοκτητη.

Μαλιστα και είναι απλη διαδικασια,γιατι εγω δν ξερω καλα καλα να κανω φορματ σε windows,ποσο μαλλον σε mac που δεν ξερω να ανοιξω ένα παραθυρο.

Μαλιστα και είναι απλη διαδικασια,γιατι εγω δν ξερω καλα καλα να κανω φορματ σε windows,ποσο μαλλον σε mac που δεν ξερω να ανοιξω ένα παραθυρο.

Yπάρχουν οδηγίες ,οπότε είναι εύκολο ,δεν χρειάζεται να κατεβάσεις drivers κλπ,κλπ

Βρηκα ενα του 11 με i5,ati radeon hd 6640m 256mb,στα 400.Ειναι καλυτερο που εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων απο ενα του 12;

Βρηκα ενα του 11 με i5,ati radeon hd 6640m 256mb,στα 400.Ειναι καλυτερο που εχει ξεχωριστη καρτα γραφικων απο ενα του 12;

Η τιμή είναι πολύ καλή ,οπότε στο μέλλον αλλάζεις μνήμες -προσθέτεις ssd

Εγώ παιδιά σκέφτομαι Ενα Mac Mini να πάρω. Δεν έχω ούτε οθόνη ούτε πληκτρολόγιο και mouse.
Συμφέρει καλύτερα ένα τέτοιο πακέτο ή να πάω κατευθείαν σε iMac;

Ανάλογα τι βρίσκεις.
Νομίζω ότι όλα παίζουν ρόλο στην τιμή.
To iMac τα έχει όλα, ενώ στο mini πρέπει να αγοράσεις και οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι.

Re: Απάντηση: Mac Mini Αξίζει η αγορά του???

Βρήκα ένα μεταχηρισμενο mac mini 2012 και σκεφτομε να το αγοράσω.
Μεσα εχει τον μαμα 500GB και θελω να του βαλω και εναν SDD.
Αυτος που τον πουλαει μου ειπε οτι εχει παλιά μεσα και SDD αλλα τωρα τον εχει βγαλει, εχει έτυμη την καλωδιοταινια , το μονο που μενει ειναι να μπει μεσα ενα αλλος SSD.
Εχω εναν 240Gb SSD, ειδα βίντεο πως τον εγκαθιστώ, θα τα καταφέρω!

Το ερώτημα ειναι πως μετα αντιγράφω το λειτουργικό στον SSD και μετα πως διαγράφω τον 500αρι για να τον εχω για αλλα αρχεία.
Ασχετος απο mac τωρα κανω τα πρωτα βήματα μου.
Θα τα καταφέρω η είναι δύσκολη διαδικασία?

Δυσκολο δεν ειναι αλλα καλυτερα (μιας ειναι μτχ μηχανημα) να κανεις καθαρη εγκατασταση του τελευταιου mac os (πανευκολο)

Καλη επιλογή το mac mini και εγω το σκεφτομουν σαν ενα media center. Πόσο το πηρες αν επιτρεπεται; Για την επανεγκατασταση, με το internet recovery (πανευκολο, απλα θα περιμενεις να κατεβασει 3-4GB) ή με ενα bootable usb.

Edit: Με το internet recovery, θα σου κατεβασει νομιζω το αρχικό λειτουργικο (lion; ). Ας το επιβεβαιωσει/διαψευσει καποιος. Με τη δευτερη επιλογη βαζεις όποιο θελεις :)

Mac mini 2012 , i5 2,5 , 16gb Ram, 500 HDD. 470euro το πήρα!

Όντος το Lion μου έβαλε!
Δεν έχω βάλει ακομα μέσα τον SSD ,γιατί δεν τον εχω, τώρα του κάνω αναβάθμιση σε El Capitan.

Όταν βάλω τον SSD και βάλω καινούρια εγκατάσταση El Capitan , μπορώ κάπως από πριν να έχω κάνει backup όλες τις ρυθμίσεις κτλ από τον άλλο δίσκο και να τα μεταφέρω στην καινούρια εγκατάσταση?

Πολύ καλή αγορά! Σαφώς καλύτερο από το επόμενης γενιάς στο οποιο δε μπορείς να παρεμβεις πουθενά. Αποκτάς ένα δυνατό και σταθεροτατο desktop. Συμφωνώ και με τον Πέτρο, μη βάλεις ακομη El Capitan.