Mac OS X Leopard Developer Preview. [Review, τι είδαμε]

Σαφώς και μπορεί. Και θα σας ομολογήσω κι ένα μυστικό. Στο Leo, ο DVD player θα παίζει HD-DVD και Blu-Ray!

Απάντηση: Re: Mac OS X Leopard Developer Preview. [Review, τι είδαμε]

O τωρινος macpro , παιζει σε windows bluray - hddvd (με powerdvd 7.3 ripαρισμενα απο σκληρο δισκο - οπως ενα HTPC) ?
Το εχει δοκιμασει κανεις ?

Δοκιμές έχω κάνει εγώ Γιάννη με το MacBook προς το παρόν. Δές κι εδώ. Αλλά τζίφος.

Κυκλοφόρησε νέα beta (9A466) όπου ακούω οτι είναι ταχύτατη με όλη την σημασία της λέξεως,σταθερότατη με ακαριαία εκκίνηση εφαρμογών.
Ανυπομονώ να μάθω αν εκτός από την ταχύτητα είχαμε αλλαγές και σε κάποιες εφαρμογές.

Νίκο η build 9Α466 είναι η έκδοση που δώθηκε στο WWDC και επίσης συζητάμε στο παρόν thread. Δεν ξέρω που το άκουσες αλλά νέα build δεν έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν στους έξω developers. Αν εννοείς αυτή που δώθηκε στις 2 Ιουλιου μέσω download στα ADC Select Members είναι η ίδια με αυτήν που δώθηκε στο WWDC. Βέβαια τo Leopard σε εσωτερική διακίνηση έχει φτάσει την build 9A491 αλλά προς το παρόν δεν έχει διανεμηθεί νέα build.

Λύθηκε το μυστήριο.Απλά δώθηκε σαν download version μέσω του ADC connection για τους υπόλοιπους developers,οπότε μετέφεραν και αυτοί ότι είχε ειπωθεί στο αρχικό release του WWDC.
Το καλό είναι οτι έτσι θα έρθει ποιό γρήγορα η νέα beta, λογικά τον Αύγουστο.

Νεα βέρσιον του λειτουργικού,built 9A499 (μεγ.6,9GB) και μάλλον είναι αυτή πριν την golden beta (θα υπαρξουν και κάποια minnor upgrades μέχρι τότε.

Από τις πρώτες φώτο που έχουν διαρρεύσει έχουμε τα εξής:

Αντί τις γραμμής διαχωρισμού αριστερα στο dock πλέον συναντούμε μια "διάβαση"
new_dock.jpg

Στην menu bar έχουν βελτιωθεί κάπως τα γραφικά για να ταιριάζουν καλύτερα με το ημιδιαφανές στυλ.
menu_bar.jpg

Νέο icon για τα System Prefs.
system_pref_icon.jpg

Nέος τρόπος που μπορούμε να δούμε το πλήρες path μιας εφαρμογής
path_bar2.jpg

Eπίσης περιλαμβάνει βελτιωμένο finder, Google Talk μέσα στο iChat (και αρκετές περισσότερες επιλογές σε αυτό).

dock_finder.jpg

Αυτές είναι οι πρώτες βελτιώσεις στην νέα έκδοση σε σχέση με την 466, και περιμένουμε να δούμε περισσότερα μόλις δοκιμαστεί εκτενέστερα.