bros400pgm
AVClub Enthusiast
Aπάντηση1: Πόσα πρωταθλήματα έχει πάρει η Ducati και πόσα η Κawa?To σερί της Ducati η Kawa δεν πρόκειται ποτέ να το φτάσει.(και τα είχε παρατήσει εντελώς κάποτε)
Απάντηση2: Οσο και να βελτριώσεις μια Kawa στην μανίσια Ducati το σώμα σου "κουμπώνει" αμέσως και φοράει ότι ποιο κορυφαίο σε αναρτήσεις/φρένα και το μοτέρ διαμάντι (και χαρακτήρας) και V rules!! Οπότε τί να βελτιώσεις περισσότερο ? H μήπως η Ducati δεν έχει δώσει και μαθήματα design σε όλους τους υπόλοιπους Kawa,Yamaha,Ηonda ?
Kαι μην ξεχνάς οτι όσο και να βελτιώσεις μια Kawa ποτέ δεν θα γίνει Ducati,το σκόστος της Ducati ίσως και να το φτάσεις και όταν θα έρθει η ώρα να την πουλήσεις όλα τα έξτρα δεν θα πιάσουν την αξία τους ούτε και η ίδια η μηχανή.
Απάντηση3: Ακόμα και δίπλα δίπλα να τις βάλεις το μάτι σου στην Ducati θα πάει.
![]()
1.Eχεις καταλαβει οτι μιλαμε για μηχανακια δρομου, οχι πισταδικα. Επισης, ποσες φορες εχει αλλαξει μοτερ ενα ducati στην διαρκεια της χρονιας?
2.Εγω δεν κουμπωνω πανω σε ducati (σε aprilia ναι-αν θες ιταλικο) και ποτε δεν προκειται μια αναρτηση να ερθει στα μετρα ολων των αναβατων-νομιζω συμφωνεις σε αυτο.
Τα κορυφαια καλουδια που φοραει, εκει ακριβως ηταν ο παραλληλισμος μου με τις δυο πλατφορμες- μπορει να σου κανουν, μπορει και οχι :ernaehrung004:
Μαθηματα design η ducati? Ποιο το μονομπρατσο?
Αυτο ελειπε κιολας να γινει ducati το kawasaki- με 20000 φτανεις σε περιφεριακα την ducati, σου μενουν λεφτα και μετα οντως, τα πουλας χωριστα.
3. Αν τα βαλω διπλα-διπλα, το δικο μου ματι θα παει σε αυτην ακριβως την σειρα- mile r, zx10r, mv1000 f4, ducati ....................