Εχει μικρό δίσκο...κοιτα μη σου γεμίσει με το καλημέρα...και δεν ξερω αν είναι και αναβαθμίσιμος
Το ιδιο, σε μικρότερο βαθμό, για την μνήμη
Ο δίσκος δεν με πειράζει γιατί έχω πολλά TB σε εξωτερικούς σκληρούς για αποθήκευση, η ram με απασχολεί όντως...αλλά 1ον νομίζω ότι αναβαθμίζεται έως 16g (κάπου το διάβασα) και 2ον οι εφαρμογές που τρέχω εγώ περιορίζονται στο madvr και κάποια απαιτητικά plugins για το Jriver. Θεωρείς ότι σήμερα τα 8gb είναι ξεπερασμένα?
Αν εισαι σιγουρος για τον δισκο, ΟΚ.
Για την μνημη, τα 8 είναι μια χαρα για γενική χρήση σήμερα (ειπα για 16, κυριως για το μελλον)
Επειδή ψάχνω καί εγώ λάπτοπ μέ φορητότητα καί καλό πάνελ γιά επεξεργασία φωτογραφίας στά ταξίδια έχω καταλήξει σέ δύο τό καινούργιο macbook 13pro εάν καί όταν έρθει ή τό hp 850 g5 elitebook πού θεωρώ ότι έχει καλύτερη εγγύηση τιμή καί πήρε 89% στήν αξιόπιστη αναθεώρηση https://www.notebookcheck.net/HP-EliteBook-850-G5-i5-8250U-FHD-Laptop-Review.301474.0.html καί είναι καί μεταλλική κατασκευή καί εύκολα αναβαθμίσημο καί ελαφρύ 1,73 καί μέ πιό αξιοποιήσημη επιφάνεια εργασίας πού σέ mac 15 πού τό θέλω λόγω καλύτερου πάνελ τό κόστος είναι διπλάσιο.
ASUS Vivobook Pro 17 N705UD-GC204T Intel Core /12 GB/1 TB HDD/ GeForce GTX 1050 4GB/ Full HD
Αυτό τι σας λέει?
Μας λέει ότι δεν ξέρεις τι θες (από 13αρι πηγές σε 17αρι που έλεγες ότι δεν θες να κουβαλάς)![]()
Πεταμένα λεφτά το air. Άμα το πάρεις θα κλαις ειδικά με την οθόνη του.
Το είχα 2 χρόνια και μετά πήρα το Lenovo 910. Απίστευτο μηχανημα. Κατασκευή - επιδόσεις - αξιοπιστία... Και πλέον σε τιμή ξεφτίλα.
https://www.skroutz.gr/s/12723460/L...-Wars-Edition-i7-7500U-8GB-256GB-FHD-W10.html
Καλησπέρα σας,
Είμαι σε ένα δίλημμα καθώς ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα Laptop για χρήση στο γραφείο (Word,Excel,Google Docs κτλπ) αλλά και για χρήση htpc στο σπίτι. Δεν παντρεύονται καλά αυτά τα δύο ίσως αλλά είμαι προσγειωμένος στις απαιτήσεις μου. Μετά από έρευνα που έκανα στα καταστήματα κατέληξα ότι δεν με αφορούν τα μεγάλα gaming laptop με τις φανταχτερές επιδόσεις αφού είναι πολύ βαριά και μεγάλα σε μέγεθος. Τα μοντέλα που είδα από κοντά και σκέφτομαι είναι τα εξής :
APPLE MacBook Air 13" Intel Core i5-5350U / 8 GB / 128 GB / HD Graphics 6000 Silver
ASUS Zenbook UX430UQ-GV209R Intel Core i7-7500U/ 8 GB/ 256 GB SSD/ GeForce 940MX 2GB/ Full-HD
ASUS ZenBook Pro UX501VW-FI132T Intel Core i7 6700HQ /12GB/128 GB SSD+1TB HDD/GeForce GTX 960 4GB/ UHD 4K
Το μπάτζετ μου είναι μέχρι 1.200 και οι απαιτήσεις που έχω από το μηχάνημα είναι να το συνδέω μέσω hdmi στην τηλεόραση μου και να βλέπω ταινίες ή μέσω usb στο dac μου για να ακούω μουσικές. Όλοι μου είπαν να πάω σε mac σε αυτά τα χρήματα αλλά εκτός από το ότι δεν έχω χειριστεί ποτέ mac, το μηχανάκι δεν έχει hdmi..πως το συνδέω στην τηλεόραση? Μου είπαν έχει αντάπτορα αλλά μήπως χάνει σε ποιότητα? Τα άλλα δύο πως τα βλέπετε?
Θα ήθελα να παίξω με madvr και διαλέγοντας το macbook νομίζω ότι πάει αυτή η επιλογή, υπάρχει άλλη καλή εναλλακτική για το mac? Εσείς ποιο θα διαλέγατε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.