Mac vs. Malware...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Εχω να δω ιο κλπ σε PC μου (σπιτι, γραφειο κλπ) καμια 10αρια χρονια....

Το αντιβιοτικο το τρεχεις, ή θελει και αυτο serial number για να ενεργοποιηθει; :p :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Πρεπει να εισαι ο μοναδικος στο κοσμο !!!:worshippy:

Εγω γιατι στη δουλεια μου, σχεδον καθε μηνα , αναγκαζομαι να καλω ΙΤ για να βγαλουν τα "ματια τους" , σε περιπου 30 μηχανηματα (στο τμημα μου) , που ειναι τιγκα σε αντιβιοτικα ?

Last edited:
Ειναι ο Τσακ Νορις των windows... Οι οιοι αυτοκτονουν οταν καταλαβαινουν οτι προσεβαλαν κομπιουτερ του Ρουλη... :p

Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια, αλλα αυτο ειναι το ακριβες δημογραφικο "σπασιμο" :

http://bx.businessweek.com/apple/vi...uphustle.com/2011/03/27/mac-osx-market-share/

Να σου βγάλω ένα δημογραφικό σπάσιμο για την διείσδυση του macos στο γνωστό δημογραφικό "δικηγόροι ηλικίας 35-40 με dila, suv, και φίλους με όνομα Σύριο"; :p

Επειδη δεν ειμαι ο μόνος, θα πρεπει να αναρωτηθείτε ποσο κολλημενοι ειστε στο θεμα αυτό....

loool welcome back , ΦραΠε ή μηπως πλεον CappuChino εκ Ρωμης;!

:p :D

Καλως σας βρηκα appleshareholders! its Φρα.Πε nothing to do with cofee!!!

Επίσης να υπενθυμισω οτι το Μονοπωλειο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, οποτε βρισκουν λογω υπαρξης οι λοιποι συγγενείς. :ernaehrung004: :twoguns:

Λες να μαστε οι 2 μας??
Δε νομιζω...

Επειδη δεν ειμαι ο μόνος, θα πρεπει να αναρωτηθείτε ποσο κολλημενοι ειστε στο θεμα αυτό....

UFO%2BThe%2BSecret%2BEvidence%2BWe%2BAre%2BNot%2BAlone%2BDocumentary.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Με δουλευεις.... ειπαμε παραπανω για τον αντικτυπο μιας τετοιας καταστασης σε mac, και δε παιζει ρολο οτι ειναι η μεγαλυτερη εταιρεια ?.... φυσικα και compute!!!

Still does not compute..

Έγραψες ότι το macos έχει μεγαλύτερο μερίδιο από 7%. Ζήτησα link που να το τεκμηριώνει και μου απάντησες ότι η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρεία. WTF?

Επισης, οπως εβαλα κι εγω καποια λινκ αλλου , στα μεγαλυτερα συνεδρια πχ GOOGLE android, ΟΛΟΙ χρησιμοποιουσαν mac os ,
αλλα μαλλον κι αυτοι για το αλουμινιο θα τα πηραν !!!:grinning-smiley-043

Όπως έγραψα και εκεί, δεν φαίνεται σε κανένα από αυτά τα μηχανήματα να τρέχει macos.. :D

Οπότε είναι πολύ πιθανό όντως οι συγκεκριμένοι να γουστάρουν το αλουμίνιο. :D

Ελα να πεισεις 500 ατομα στο χωρο εργασιας μου !!!!:2thumb22sup:
Δεν εχω να πεισω κανέναν για τίποτα.

Εσεις παλι με τα αστειακια και τα ασχετα μπορεί και να με πείσετε ότι δεν μου συνέβη...

Μετα μπορείτε να περιλάβετε τον Ντιμη, τον Στράτο...αντε και μερικους ακόμα - δεν μπορεί, οι 3 μας θα μαστε;

Keep trying....θα ανεβουν κι οι μετοχες (σας) :p

Still does not compute..

Έγραψες ότι το macos έχει μεγαλύτερο μερίδιο από 7%. Ζήτησα link που να το τεκμηριώνει και μου απάντησες ότι η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρεία. WTF?

Δεν εγραψα macos , (αν και ο Τακης εβαλε λινκ που δειχνει μεγαλυτερο μεριδιο) , αλλα Αpple...
Και ο καθενας κανει την αναγωγη του, για το ποσο δηλ. καποιος θα ηθελε να τη "πει" στην Αpple για το mac os.

Αμφισβητεις δηλ. τη "κοινη λογικη" που λεει οτι περισσοτερη σημασια θα ειχε καποιος να βγαλει εναν ιο για Mac , απο οτι σε windows ?
Who fucking cares, για εναν ακομη (απο τους 40.000 ιους) σε Pc, οταν μπροστα του εχει μια "παρθενα" , αξιας ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣΣΕΑΚΤΟΜΜΥΡΙΩΝ να ασελγησει ? :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Still does not compute..

Δημητρη, το 7% που το βρηκες; Μιλας σε παγκοσμιο επιπεδο υπολογιζοντας και τις αναπτυσσόμενες χώρες; Γιατι οπως ειδες, στις προηγμενες χωρες το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο με μεγαλες αυξητικες τασεις.
Αλλα και 7% να ειναι, your argument is invalid για τους λογους που εγραψα παραπανω... 7% σε παγκοσμιο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο, και ειδικα λογω του μισους προς την apple ορισμενων, θα ηταν τεραστιο κινητρο για να προσπαθησει καποιος να το προσβάλει.. Το οτι δεν εχουν επιτυχει ακομα, σημαινει πολλα.. Οχι, το Macosx δεν ειναι ατρωτο, ναι ειναι ΠΟΛΥ πιο ασφαλες απο windows..Απορω γιατι συζηταμε ειλικρινα... Ειναι κουβεντα του τυπου, αν η γη ειναι επιπεδη ή οχι..

Γιαννη, το ''ενδιαφερον'' για ''ασελγεια'' δεν εχει να κανει αναγκαστικα με την λογιστική αξία της εταιρίας όσο με το μερίδιο της στην αγορά - aka πχ πόσους ανθρωπους ''επηρεάζει'' η ασελγεια.

Αλλα ειπαμε, το επιχειρημα στεκει και απο τις 2 πλευρες - Οποτε ειναι ατοπο να το συνεχιζετε.

Δεν εχω να πεισω κανέναν για τίποτα.

Εσεις παλι με τα αστειακια και τα ασχετα μπορεί και να με πείσετε ότι δεν μου συνέβη...

Μετα μπορείτε να περιλάβετε τον Ντιμη, τον Στράτο...αντε και μερικους ακόμα - δεν μπορεί, οι 3 μας θα μαστε;

Keep trying....θα ανεβουν κι οι μετοχες (σας) :p

Το ποιος κανει αστειακια, το βλεπουμε !:Banane0:

Εγω παντα μιλαω με αποδειξεις και παραδειγματα.
Και μονο που χρειαζεσαι προστασια για να κανεις τη δουλεια σου , απο "νονους" , φτανει... :ernaehrung004: