Mac vs. Malware...

Μιλας για καθαρα επαγγελματική χρηση Γιαννη (στα multimedia).

(κι εμενα στο σπιτι μου τρεχουν 2 servers 2008 R2, επειδη ειναι σπιτι μου δεν σημανει ότι δεν ειναι για επαγγελματική χρηση - δεν ειναι ο μεσος χρηστης - οπως δεν εισαι κι εσυ στα multimedia)

Και τι μ αυτο ?
Αναιρει το προβλημα και τα τρυπια Windows που συζηταμε ?
Τετοια "επαγγελαμτικα" προγραμματα, τρεχουν πολλοι πια, δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λες εσυ για servers klp.

Προγραμμα οπως final cut , avid, premierre , after effects, Maya - Lightawave και πολλα αλλα, ειναι πια για καθημερινη χρηση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει το σημαντικότερο έργο των malwares που κυκλοφορούν.. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις οικονομικές δυνατότητες του χρήστη.. πιο συχνά έχει να κάνει με το resource που είναι ένα compromised μηχάνημα. Βλέπε spamming, DOS attacks, etc.

Αλλά ακόμα και αν περιορίσεις το market στις ανεπτυγμένες χώρες, πάλι είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα Windows.

Όσο για τον πτωχό προγραμματιστή από τη Σιβηρία, μάλλον έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει από το ζόρικο macos..

Δημητρη, μην εθεοτυφλεις... Ειναι προφανες οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να δημιουργησουν ιους για macox, linux παρα για windows και γιαυτο δεν εχουν τετοια κρουσματα εως σημερα.. Δεν το κανουν απο "υπεροψια" αλλα επειδη δεν μπορουν (ακομα).. Ο λογος ειναι πολυ απλος: Τα windows ειναι πολυ πιο τρυπια, αρα ευκολη πλατφορμα για τετοιες "μαγκιες"...
Απορω ειλικρινα πως δεν βλεπεις το προφανες..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει το σημαντικότερο έργο των malwares που κυκλοφορούν.. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τις οικονομικές δυνατότητες του χρήστη.. πιο συχνά έχει να κάνει με το resource που είναι ένα compromised μηχάνημα. Βλέπε spamming, DOS attacks, etc.

Αλλά ακόμα και αν περιορίσεις το market στις ανεπτυγμένες χώρες, πάλι είναι πολύ μικρό σε σχέση με τα Windows.

Όσο για τον πτωχό προγραμματιστή από τη Σιβηρία, μάλλον έχει πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει από το ζόρικο macos..

Kαι μιλα Ελληνικα βρε , να σε καταλαβαινουν....

Aσχετο Νο2... θα ρθει κανεις το βραδυ Συνταγμα, ή παλι μονος μου θα παω ?

attachment.php

Εδω ειναι το ζουμί....

Εμ... δε σε ειδα πουθενα !
Σημερα δουλευω παλι βραδυ, αλλα αυριο θα ειμαι εκει απο το πρωι ... οσοι πιστοι προσελθετε.

attachment.php

Attachments

• 323175_7  199.jpg
    323175_7 199.jpg
    81.2 KB · Views: 54

Δημητρη, μην εθεοτυφλεις... Ειναι προφανες οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο να δημιουργησουν ιους για macox, linux παρα για windows και γιαυτο δεν εχουν τετοια κρουσματα εως σημερα.. Δεν το κανουν απο "υπεροψια" αλλα επειδη δεν μπορουν (ακομα).. Ο λογος ειναι πολυ απλος: Τα windows ειναι πολυ πιο τρυπια, αρα ευκολη πλατφορμα για τετοιες "μαγκιες"...
Απορω ειλικρινα πως δεν βλεπεις το προφανες..

Δεν είπα ποτέ ότι τα windows είναι λιγότερο ή περισσότερο τρύπια από το macos. Είπα ότι όλα είναι εν δυνάμει τρύπια.. αρκεί να σε βάλει κάποιος στο μάτι. Όσο δεν σε βάζει, όλα είναι καλά και η πλατφόρμα σου είναι η ασφαλέστερη ever. :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Kαι μιλα Ελληνικα βρε , να σε καταλαβαινουν....

Λες γιαυτό να απαντάτε συνέχεια οι ίδιοι; Οι υπόλοιποι δεν με καταλαβαίνουν; :D

Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Ουτε και στο mac osx... το ξερουμε αυτο !
απλα το λεμε, για να μην μας τη πουνε "καποιοι" παλι ...

Μη λες μεγάλα λόγια.. Διάβασε ξανά το πρώτο μήνυμά μου σε αυτό το νήμα..

Γιαυτό το άνοιξα το νήμα. Γιατί malware εγκαταστάθηκε στο macos χωρίς να ζητήσει admin password!

Μονο που ακομη και αν μαζευτουν πολλοι, ΙΣΩΣ και να βγει καποιο επικυνδυνο malware για mac OSX.

Στα windows παλι, δε χρειαζεται και πολυ προσπαθεια....

Δεν είπα ποτέ ότι τα windows είναι λιγότερο ή περισσότερο τρύπια από το macos. Είπα ότι όλα είναι εν δυνάμει τρύπια.. αρκεί να σε βάλει κάποιος στο μάτι. Όσο δεν σε βάζει, όλα είναι καλά και η πλατφόρμα σου είναι η ασφαλέστερη ever. :D

Οπως βλεπεις, απο "ματι" η apple ειναι χορτασμενη! :D
Εδω εγινε θεμα 10 σελιδων η ανακαλυψη ενος απλου malware!

Και το οτι και τα δυο μπορει να ειναι τρυπια δεν σημαινει οτι ειναι στον ιδιο βαθμο: Αλλο πχ να ειναι 8/10 τρυπιος και αλλο 2/10....
Το θεμα ειναι ποσο ασφαλης ειναι τελικα ο μεσος χρηστης του εκαστοτε λειτουργικου..

Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Γιαυτό το άνοιξα το νήμα. Γιατί malware εγκαταστάθηκε στο macos χωρίς να ζητήσει admin password!

Το νημα το ανοιξες, για να μας τη πεις...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Mac vs. Malware...

Και για να τελειωνουμε με αυτη τη παρωδια, πρεπει να κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη για να λειτουργησει αυτο .... με τη συγκαταθεση σου φυσικα !