Macbook Pro 13" και Windows 7 64 bit

The Sphinx

Senior Member
17 June 2006
479
Παιδιά μπορώ να εγκαταστήσω τα Windows 7 64 bit σε macbook pro 13άρι με 2,26 επεξεργαστή και 2 gb μνήμη μέσω bootcamp ?

Re: Απάντηση: Macbook Pro 13" και Windows 7 64 bit

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: τα 2.53Ghz παίζουν άνετα mkv 1080p;

Εμένα με 2Gb μνήμη, όχι. Μάλλον χρειάζομαι περισσότερη. Την περιμένω. Όταν δοκιμάσω με την φρέσκια μνημούλα, θα ενημερώσω.

ΥΓ. "Κολλήματα" μου παρουσιάζει μόνο σε ματρόσκες >10Gb. Όλα τα υπόλοιπα τα παίζει νεράκι. :music-smiley-005:

Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω νέο θέμα: τα 2.53Ghz παίζουν άνετα mkv 1080p;

Στα δικά μου μηχανάκια (mini 2,00Ghz και MBP 2,53Ghz) παίζουν στο πολύ χαλαρό.

Στα δικά μου μηχανάκια (mini 2,00Ghz και MBP 2,53Ghz) παίζουν στο πολύ χαλαρό.

Θα μπορούσες να μου πείς τί μνήμες φοράνε?

Σε ευχαριστώ... τελικά καταλήγω ότι 99% μου φταίει η μνήμη για τα κολλήματα στην αναπαραγωγή ματρόσκα αρχείου άνω των 10Gb... έχω μόνο 2Gb μνήμη...

Ευτυχώς για λίγο ακόμα...

Σας ευχαριστώ. :worshippy:

Σε ευχαριστώ... τελικά καταλήγω ότι 99% μου φταίει η μνήμη για τα κολλήματα στην αναπαραγωγή ματρόσκα αρχείου άνω των 10Gb... έχω μόνο 2Gb μνήμη...

Ευτυχώς για λίγο ακόμα...

Σας ευχαριστώ. :worshippy:

Δοκίμασε να τα ανοίξεις με plex. Αν και δεν του φαίνεται, είναι ελαφρύτερο από vlc και mplayer. Ειδικά τώρα που βγήκε και η καινούργια έκδοση, που είναι συμβατή με SL (γιατί η προηγούμενη έκανε κάτι περίεργα), είναι άψογο.

ασχετο, αλλα σκληρο δίσκο μπορω να αλλαξω μονος μου στο macbook pro 13?εχω εναν 2,5 ιντσών 320gb στις 7200 στροφές wd scorpion και θα του πηγαινε φανταζομαι..