Έτσι για την ιστορία, χρησιμοποιώ ένα Macmini early 2006 με αλλαγμένο 64bit επεξεργαστή και μόλις 2GB μνήμη (δεν παίρνει παραπάνω) και OSX Lion (επίσης δεν παίρνει παραπάνω) ως dedicated player (plex, kodi, Vox) και τα FLAC αρχεία με το Vox παίζουν άψογα και απροβλημάτιστα. Το σήμα του βγαίνει με οπτική προς τον DAC του ενισχυτή. Το μόνο θέμα του είναι πως κάνει λίγο θόρυβο το ανεμιστηράκι του ίσως και λόγω του σκληρού 7200K που του έχω επάνω. Με SSD πιθανό να ήταν και πιο αθόρυβο.
Ενας ssd πιστευω θα σου ηταν ουσιαστικη αναβαθμιση και απο αποψη ταχυτητας και απο αποψη θορυβου.
Ενας ssd πιστευω θα σου ηταν ουσιαστικη αναβαθμιση και απο αποψη ταχυτητας και απο αποψη θορυβου.
To ανεμιστηράκι και η ψύκτρα είναι καλό να καθαρίζονται πιό συχνά και φυσικά η έξοδος του κουτιού
Ιδιως το ανεμιστηράκι θέλει καθάρισμα με πολύ προσοχή και επιμέλεια
Αν θυμάμαι καλά παίρνει ide ,πέρυσι καθάρισα ενός φίλου και του άλλαξα και το δίσκο πού έβγαλα από αλλού
http://www.2l.no/hires/Ψάχνω να βρώ να κατεβάσω κανένα κομάτι σε DSD αλλά δεν βρίσκω κάτι με αυτή την επέκταση. Τα DSD (SACD) τι επέκταση έχουν; Βρίσκω κάποια σε .dsf και .dff αλλά το Vox δεν τα ανοίγει. Επίσης βλέπω κάποια SACD είναι διαθέσημα σε .iso. Αυτά παίζουν ή πρέπει να κάψεις CD;
Περίεργο, μόλις δοκίμασα να παίξω DSF με το Vox και τα παίζει κανονικά. Ποια έκδοση του vox τρέχεις; Εγώ έχω τη 2.8.2. σε Yosemite βέβαια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.