Machete

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Re: Machete

Digitized Alba .......

jessicaalbanotnaked.jpg
Αυτό δεν το ήξερα,και μου έκανε εντύπωση που την έδειξαν γυμνή.
Εκτός από τα εσώρουχα ,άλλαξαν λίγο και το σώμα.

Φοβερά διασκεδαστική. Η σκηνή που πετάγεται από το παράθυρο ο Trejo και μπαίνει στο παράθυρο του από κάτω ορόφου χρησιμοποιώντας τα άντερα του άτυχου αντιπάλου του για σχοινί είναι από τις κορυφαίες που έχω δει. Μια ώρα γέλαγα ασταμάτητα.

Αυτό ακριβώς την κάνει μοναδική. Ο Ροντρίγκεζ ρωτάει τον θεατή "Πόση μαλα**α αντέχεις?"

Προσπαθησα να την δω προχθες αλλα δεν επαιζαν οι υποτιτλοι (Μπαμπη μπορεις να στειλεις κατι?) και τελικα δεν την ειδα...

Να μην το προσπαθησω λετε?

Φοβερά διασκεδαστική. Η σκηνή που πετάγεται από το παράθυρο ο Trejo και μπαίνει στο παράθυρο του από κάτω ορόφου χρησιμοποιώντας τα άντερα του άτυχου αντιπάλου του για σχοινί είναι από τις κορυφαίες που έχω δει. Μια ώρα γέλαγα ασταμάτητα.

Ευτυχώς που το έγραψες. Υπήρχε μιά περίπτωση να το δω κάποτε. Τώρα δεν υπάρχει καμμία. Η ταινία τελείωσε για μένα.thnx.

Οντως δεν ειναι για ολους.
Πρεπει να μπορεις να χαλαρωσεις για να ευχαριστηθεις τετοιου ειδους ταινιες.

Οπως επίσης και να ξέρεις τι περίπου να περιμένεις. Πώς μπορεί όμως να είναι κάποιος ανυποψίαστος και απροετοίμαστος σε μία τέτοια ταινία; Εκτός, ίσως, αν αποφασίζει να τη δει γιατί κάτι άκουσε για τη Τζέσικα στο μπάνιο...

Προσπαθησα να την δω προχθες αλλα δεν επαιζαν οι υποτιτλοι (Μπαμπη μπορεις να στειλεις κατι?) και τελικα δεν την ειδα...

Να μην το προσπαθησω λετε?

Τι να σου στείλω βρέ; Μπέ στο www.greeksubtitlesproject.gr και θα βρείς άπειρους.

Το είδα και γω χθες επειδή προσωπικά λατρεύω την μούρη του Trejo. Κατά τ'άλλα καταλαβαίνω γιατί σε κάποιους δεν άρεσε.

αμα ηξερα οτι οι σκατοφατσες θα βγαζαν τοσο λεφτα θα πηγαινα σε δραματικη σχολη!!!!

Ταινια παντοφλα.

Αντεχεις να την δεις εσυ αλλά την παντοφλιά σου την τρως.
Δεν θα την ελεγα ασχημη, ουτε και περιεργη.

Απλα ειναι απο αυτες που ειτε θα πατησεις στοπ στο πρωτο πενταλεπτο, ειτε θα κατσεις να δεις ποοοοοσο φευγα ειναι. Αν και εκτος απο splatter δεν ηταν και πολυ φευγα.

Λίγες ταινίες κατάφεραν να με κάνουν να ξεχάσω τι έβλεπα χθες το βράδυ!!!
Ο Ματσέτας ήταν μεταξύ αυτών!