μαχη σωμα με σωμα Thrunite TN12- Fenix PD35- Nitecore P12

Του P12 το λινκ ειναι το ίδιο με του TN12

Tελικά το tail-stand ειναι για πολλούς σημαντικό:popcorn:

φου! μολις τελειωσα....

γενικα τα πραγαμτα ειναι οπως τα συνοψιζει στο 2ο ποστ του.

Και γενικα δεν εχουμε εκπληξεις, οι φακοι ειναι τυπικοι σε αυτο που μας εχουν συνηθισει οι εταιριες:
ειδικα αφου εχουν το ιδιο interface

Nitecore
Λιγο πιο γκατζετ, απο οσο καταλαβα εχει το ακλυτερο throw, αν κια δεν ξερω αν εχει νοημα να το υπολογιζουμε σε αυτη τη κατηγορια φακων

Fenix
τυπικη συμπεριφορα με τα πολυ καλα ηλεκτρονικα. Ασφαλης λυση για αυτον που δεν το σκεφτεται πολυ.

Thrunite
οπως παμντα λιγο πιο συμβατικος φακος απο τυος ομοιους του
ο μονος που δεν εχει σκαλα προστασιας απ υπερθερμανση, και αυτο μου αρεσει. Το πληρωνεις βεβαια σε runtime στο μεγιστο.
το κουμπι μου φαινεται σαν να μπηκε εκ των υστερων (και ετσι ειναι)

Αν αγοραζα ισως να επαιρνα τον Nitecore. Αν μου εκαναν δωρο ενα απο αυτους θα τους χαιρομουν εξισου

Τον p12 Τον πηρα πριν κανα μηνα. Ειμαι μαλλον ευχαριστημενος.
Μια χαρα μου φαινεται,,,, θα τον προτιμουσα να μην "ανοιγει" (δεν ξερω την δοκιμη ορολογια) τοσο πολυ

με XML και μικρο κεφαλι ΔΕΝ θα βρεις πιο συγκεντρωμενη δεσμη....
Θες τουλαχιστον 36χιλ διαμετρο για το XML

Ενοεις μάλλον να μην είναι τόσο flood. Εγω είμαι ευχαριστημένος από τον P35 άλλα κάνει κάτι κουλά καμιά φορά που δεν το περίμενα από φακό fenix. Το φως του είναι πολύ καλό εντυπωσιακό θα έλεγα. Αν αγοραζα ξανά τέτοιας κατηγορίας φακό μάλλον τον P12 θα έπαιρνα.

με XML και μικρο κεφαλι ΔΕΝ θα βρεις πιο συγκεντρωμενη δεσμη....
Θες τουλαχιστον 36χιλ διαμετρο για το XML

Μου δινεις ενα παραδειγμα να καταλαβω το ειναι αυτο το XML ? ;-)

το λεντ που φορα....

αναλογα με τις διαστασεις του κια διαφορα αλλα χαρακτηριστικα εκπομπης η δεσμη δεν μαζευτεται ευκολα για να ηγαινει καρφι, οτι κατοπτρο και να βαλεις

Καταλαβα, ευχαριστω.

Εχεις υπ οψιν σου καποιον τετοιου τυπου φακο?